Followers

i decree

donderdag 2 juni 2016

Blossom met de Galactische Federatie van 1 juni 2016Blossom met de Galactische Federatie van 1 juni 2016
                                                   
Blossom: Goede morgen en welkom in mijn wereld. Een vraag aan jullie als ik mag? Mensen schrijven me en stellen veel vragen. Een die voorkomt is: “Is de Aarde plat?” en op een volgende dag “Is de zon koud?” Dat zijn allemaal dingen die ze online gelezen hebben. Ik weet instinctief dat dit niet het soort vragen zijn waar jullie op willen antwoorden. Kun je wat verhelderen over iets, omdat veel mensen ‘onze’ positie helpen te begrijpen. Dank jullie.

Federatie van Licht: Gegroet aan iedereen die zich als EEN verbindt door deze boodschappen. We zijn blij om je specifieke vraag te beantwoorden. Je instinct is juist. We zijn hier niet om bij velen in dit onbekende territorium te gaan. We zijn hier om te dienen… en om in zaken te gaan zoals sommigen dat willen, we voelen niet dat we dan helpen… alleen in verwarring brengen.

Bloss: Maar zouden jullie antwoorden dan niet niet-in-de-war brengen?

Fed.v.L: Nee. In jullie hele internet dienst zijn er een miljoen en een antwoorden op elk onderwerp, zodat als men onderzoekt, worden ze gewoon verbijsterd in het gissingenspel van wat waar is en wat niet.

WIJ… DE FEDERATIE VAN LICHT willen niet in dit specifieke spel gaan. We willen alleen komen door/in/van/als de Vibratie van de Hoogste Liefde. Het bieden van wijsheid over hoe iemands Vibratie omhoog gaat… niet om dat in de war te brengen.

Bloss: Toch neem ik aan, dat jullie de WAARHEID weten op dergelijke vragen?

Fed.v.L: Liefste Blossom, wat is WAARHEID?

Bloss: Oh, hallo! We zijn al eerder langs dit pad gekomen en mijn hersenen vielen uit… en zeker BRACHTEN ze die in verwarring!

Fed.v.L: Waarheid is wat niets anders is dan Zuivere Liefde. Als iets GOED VOELT voor je… dat is de WAARHEID… voor JOU. Als het onprettig voelt… dan is het dat niet.

Bloss: Maar, dezelfde WAARHEID kan onprettig voelen voor een en toch niet voor een ander.

Fed.v.L: Geheel ons punt. Jullie reizen Ieder je eigen reis. Jullie ontdekken je EIGEN Waarheid als je daar langs gaat… en toch, zeggen we… dat de WARE WAARHEID … ontdekt wordt hoe meer een ziel daar in gaat!

Bloss: Is er een valse WAARHEID?

Fed.v.L: Niet voor het individu.

Bloss: Dus, is dat er nu of niet?

Fed.v.L: Laten we dat op een andere wijze neerzetten om HET GEHEEL te helpen.

WAARHEID is dat wat in elke ziel ligt.

Als men ‘Hun Waarheid’ wil volgen, dienen zij ‘Hun ziel’… ook al is er een ander zijn gezichtspunt op die ‘Zelfde Waarheid’ dat dit heel anders waarneemt.

Het punt van LIEFDE misschien zit in deze fase in HET SPEL op Aarde … om het-zelf te ontdekken via ervaring… en door deze ervaring, de ziel-zelf te winnen en te aanvaarden TERUG naar de WAARHEID.

Bloss: Maar waarom zou dat ooit de verkeerde kant opgaan? (dolen)

Fed.v.L: OM ALLES TE ERVAREN.
OM ALLES TE WETEN/KENNEN.
OM ALLES TE ZIJN…

en dit zal/kan niet eindigen… want het Leven is eeuwig en altijd zal het naar een grotere plek gaan in zichzelf.

Bloss; Maar zoals we eerder geprobeerd hebben… is er een UITEINDELIJKE WAARHEID?

Fed.v.L: Ja. ZUIVERE ONVERVALSTE LIEFDE.

Bloss: Dus, wat dan over al die andere ‘WAARHEDEN’ die geen echte WAARHEDEN zijn?

Fed.v.L: Toch zijn die het wel… ‘in die tijd’. Zoals we zeiden… wat goed VOELT (in die tijd) is iemands eigen specifieke WAARHEID… die deze specifieke ziel dient… op die specifieke reis. 

Op een andere tijd… dient die zelfde WAARHEID niet langer meer als een WAARHEID voor die specifieke ziel… want die heeft zijn doel gediend om WAARHEID te zijn voor die ziel, in die tijd.

‘t begrip is geabsorbeerd en die WAARHEID is nu klaar om te worden teniet gedaan en die specifieke ziel gaat naar een Hogere WAARHEID… van/in zichzelf.

Bloss: Ja, dat begrijp ik. Want, omdat ik ook eerder heb gezegd… Dingen die ik eens niet als WAARHEID heb gezien, zijn nu door mijn zich openen… WAARHEID geworden. Ik denk omdat ik die meer begreep.

Fed.v.L: Correct. Als begrip van het ZELF/HET AL wordt vrijgegeven en duidelijk wordt… dan doet WAARHEID hetzelfde.

Bloss: OK. Dus, nu terug naar mijn eerste vragen… dan… Of de wereld is plat en de zon is koud… of is de wereld rond en de zon heet?

Fed.v.L: Of… de Aarde is vierkant en de zon is lauw! Zie je, Liefste Zielen… aan het eind van de dag… kan de Aarde alles zijn dat je wilt dat ze is… plat, rond, vierkant, hol, opaak/doorschijnend… zeg het maar… dat kan zij zijn.

Bloss: Ja, dat KAN ze zijn… maar IS ZE DAT?

Fed.v.L: Ja… als je dat wilt. Dat is ons hele punt en toch… het kan nu een beetje te gecompliceerd zijn in deze fase van Het Spel.

Bloss: Probeer het met me… Geef even aan me toe, als je wilt. Maar, voordat je begint… kan ik dan zeggen dat is krijg ik dat alles mogelijk is. Wat ik niet snap is, hoe al deze mogelijkheden kunnen plaats vinden tezelfdertijd, wat betreft dezelfde zaak. Hoe kan de Aarde plat zijn en rond en vierkant en hol en doorschijnend alles tegelijk?

Fed.v.L: Dat hangt af, van waar JE WILT ZIJN … Dat hangt af van JE KEUZE van perspectief. Want IETS en ALLES is mogelijk in elke ruimte van jullie tijd die JE KOOS.

Jullie zijn geïndoctrineerd om te WETEN dat de Aarde rond is… bijvoorbeeld. Maar, …er was eens… een sprookje… het was BEKEND dat de Aarde plat was. Nu, opnieuw weer… mensen vragen zich af ‘terug’ naar de originele vraag of zij inderdaad plat is… en rond… en rond gaan jullie!

Bloss: Je bedoelt zij IS rond?

Fed.v.L: De bedoeling is wat je wilt dat het is. Afhankelijk van WAAR je WILT ZIJN.

Er zijn platte Aarde’s. Er zijn ronde Aardes. Er zijn holle Aardes en er zijn doorschijnende Aardes. Er zijn net zo veel Aardes als jullie willen dat er zijn. Oneindig aantal Aardes.

Bloss: Dus, op welke ga ik dan winkelen?

Fed.v.L: Op die je waarop je wilt gaan in de tijd waarop je je winkelt.

Bloss: Is die rond of plat?

Fed.v.L: Geen van beide. Afhankelijk van waar je je focus wilt hebben.

Bloss: Dus, is het zo eenvoudig? Ik kan een dag op een platte Aarde zitten en de volgende op een ronde?

Fed.v.L: Beter dan dat… je kunt een MOMENT op een Platte zijn en een volgende MOMENT op een ronde.

Bloss: Aannemend dan… dit gaat allemaal over dimensionale verschuivingen?

Fed.v.L: Inderdaad. Die gebeuren bij elke gedachte.

Bloss: En toch… alles om me heen schijnt zo gefixeerd te zijn… zo… vast.

Fed.v.L: Omdat… dat is jullie stabiele dieet! Dat is hoe jullie hebben gewild om ALLES waar te nemen.

Bloss: OK. Dus… het is nu kennis, dat velen van ons hier op Aarde zitten om die naar een Hogere Vibratie te brengen. Dus zijn we dan niet OP EEN SPECIFIEKE AARDE… die welke naar een Hogere plek moet worden getild?

Fed.v.L; Maar, hoe zouden jullie weten of er niet alleen een is, maar veel die jullie scheppen… die daar behoefte aan hebben?

Bloss: Dat doe ik duidelijk niet! En dan gaan we in de vraag van …wie gaat in en uit bij elk gegeven moment een ‘sprong’ in/door/uit de dimensies heen, met mij? Ik klink alsof ik weet waar ik over praat. Nee… ik ga gewoon met de stroom mee!

Fed.v.L: In en uit de dimensies? Jouw levensSTROOM  in en uit de dimensies… de hele tijd… afhankelijk van een eenvoudige gedachte.

Bloss: Of van een gecompliceerde gedachte! OK. Dus, zeg, bijvoorbeeld, ik neem koffie met een groep vrienden en we krijgen een UFO te zien die voorbij vliegt (ik dacht dat gooi ik ook maar in dit mengsel). Op die tijd… springen we samen in een dimensie die de UFO in zijn ‘script’ heeft staan?

Fed.v.L: Ja. Apart van degenen in de groep die deze niet zagen… want dat zat niet in hun gedachtenpatroon.

Bloss; Maar, het kan ook niet in iemands patroon hebben gezeten… op die tijd.

Fed.v.L; Maar het zou op een bepaald moment… in enige ‘ruimte’ van hun werkelijkheid van hun bewustzijn wel hebben gezeten.

Bloss: Dan, hoe zit het met sommige mensen die niet in UFO’s geloven dat zij wel het privilege hebben om ze te zien?

Fed.v.L; Omdat het voorin hun denken zit dat ze er niet in geloven. Niet in hun groter bewustzijn.

Bloss: Jumping Jack flash! Het is allemaal zo moeilijk om je hoofd erom heen te krijgen. Een miljoen vragen komen bij elke stelling die je zegt, op.

Fed.v.L: Maar, weet je niet, Blossom, DAT ALLES WORDT BEGREPEN DOOR IEDEREEN… WANT ALLES IS ALLES EN DAAROM WORDT DIT BEGREPEN?

Bloss: Maar, niet voor mij op dit moment… in deze dimensie waarin ik woon. En ik heb er geen idee van hoe ik moet ‘overslaan’ naar de dimensie die ‘ALLES WETEND’ IS. Of doe ik dat?

Fed.v.L: Natuurlijk. Want JULLIE ZIJN ALLES.

Bloss: Dus, hoe komt het dan alsof het VOELT dat ik niet weet hoe je dat doet? Omdat ik duidelijk, als ik dat wist… het zou zijn.

Fed.v.L: Omdat je gelooft dat je dat niet doet.

Bloss; Maar, ergens in mijn groter bewustzijn DOE IK DAT WEL!

Fed.v.L: Dat is natuurlijk WAAR.

Bloss: Voor wie?

Fed.v.L: Voor ONS! IN ONZE WAARHEID VAN WETEN.

Bloss: Maar ik accepteer dit ook als WAARHEID… dus waarom kan ik niet springen in dat ALLES BEGRIJPENDE?

Fed.v.L: Ben je er klaar voor?

Bloss: Ik zet me schrap!

Fed.v.L: Misschien is het aspect van JOU, dat alles BEGRIJPEND ‘IS’, al naar die plek is gegaan… en toch, de JOU die JIJ nu wilt ‘herleven’ op dit moment… die geen kennis heeft van de JOU die op dit moment wil gaan …naar die ALLES Begrijpende plek. Omdat de JOU die dit schrijft, hier moet blijven om dit op te schrijven… en die deze vragen stelt.

Bloss: Dus… waar is de IK dan die AL en ALLES begrijpt?

Fed.v.L: Die geniet van de plek/ruimte waar AL en ALLES wordt begrepen.

Bloss: Te ver weg!

Fed.v.L: Nee … precies hier.

Bloss; Ik snap niet waarom ik er dus geen toegang kan krijgen, omdat IK HET WIL en WIL HET GRAAG doen… dus, hoe kan het dat ik het niet kan?

Fed.v.L: Maar dat doe je al!

Bloss; Kun je me een analogie geven zodat ik dit beter begrijp?

Fed.v.L: Neem een touwtje… wind dat op tot een bal. Die touw bal is…

‘N TOUWBAL.
EEN TOUWBAL.
EEN EN HETZELFDE…

En toch … is het stukje aan de ene kant van de bal… als die wordt losgemaakt en om de hand wordt gewikkeld… zich niet bewust van het andere eind van deze bal. De andere kant van de bal ‘ervaart’ niet dezelfde impact om te worden losgemaakt… ook echter terwijl het zich bewust is van dat er ‘iets’ heel ver weg in beroering is. Het is zich dat niet volledig bewust, van wat er plaats vindt aan de andere kant… ook echter dat het er deel VAN is. Alleen als de bal meer en meer wordt ontrafeld gaat het GEVOEL door naar de andere kant… omdat het ontrafelen dichter en dichter er naar toe gaat.

Bloss: Ja, dat soort helpt wel. Bedankt. Maar, als het door de KEUZE komt van waar we willen zijn en er naar toe willen gaan… naar ALLE WETEN… voel ik niet dat ik… IK HIER DUS… degene ben die dit in dit NU wil ervaren… om er toe in staat te zijn.

Fed.v.L: Dat komt omdat alleen de JOU die van DIE vibratie is, dit kan beleven. JIJ… door keuze beleef je het nog… Je kunt dat niet niet… en JIJ bent daar en BENT  HET.

Bloss; Toch ben ik hier… ik zit te communiceren met jullie en ben me daar heel bewust van…

Fed.v.L: Omdat jij dat kiest… DIT DEEL VAN JOU.
Het deel van jou dat kiest om IN TE ZIJN/ VAN AL EN ALLES te zijn door dat te doen… nu op dit moment, ook. Een kant van het touwtje ervaart iets anders uit het andere eind. Dat is alles.

Bloss: En nu, dit eindje… moet een kop thee hebben. Dank jullie. Ik VOEL dat ik een ‘Doorzettingsvermogen verdien’ als ik het insigne verlies van de intrige!

Fed.v.L: Wij ook, hebben genoten van de ‘intrige’ … waarvan je voelde dat je die verloor… maar dat niet echt deed.

Bloss: Ik houd van jullie… houd van jullie… houd van jullie… Dank jullie.


Vergeet de Blije Mens Dag niet op July 20th . Please be in my video.http://www.youtube.com/watch?v=pKE1yA5Nr-E
Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.
The link to be able to access all my YouTubes ishttp://www.youtube.com/user/isjaabmo


(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )  

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar