Followers

i decree

maandag 7 maart 2016

Nederlands -- Blossom met de Galactische Federatie op 6 maart 2015Blossom met de Galactische Federatie op 6 maart 2015

Blossom: Hallo en welkom op Planeet Aarde, met jullie altijd bereide medium hier om ‘er tussen door’ te gaan!’ Gaat het goed met u?

Fed.v.d.L: We weten, weet je, dat er geen noodzaak is om zulke vragen te stellen? … omdat wij niet niet-goed kunnen zijn.

Bloss: Hoe Gezegend zijt gij! Op een dag zullen wij mensen dat concept ook ‘krijgen’… en ik kijk uit naar die ene, dat is zeker! Ok. Een aantal vragen volgen over je huidige onderwerp, als ik mag? Iemand vroeg me wat er zo speciaal is aan Planeet Aarde, dat we er zoveel aandacht aan geven/opzetten/ gegeven alle andere parallelle Universa, Aardes..enz?

Fed.v.L: Wie zegt dat jullie dat doen?

Bloss: Wat doen? Er zoveel aandacht aan geven?

Fed.v.L: Inderdaad. Jullie VOELEN dat je er zoveel aandacht aan geeft omdat dit is waar je huidige focus IS. Maar, misschien VOELT het aspect van jullie dat in een andere levenservaring zit… op een andere Aarde, dat het ‘daar’ is waar alle aandacht ligt.

Bloss: Alhoewel er veel gesproken wordt over DEZE AARDE die HET CENTRUM is van aandacht… en waar veel andere planeten en ‘verbondenen die er op leven’ heel scherp zijn om te zien hoe WIJ MENSEN … ‘HET SPEL SPELEN’.

Fed.v.L: Dit is zo. En alhoewel het focus ligt ‘waar het is’ bij elke gegeven aandacht… is jullie Planeet en iedereen die met haar zeilt… inderdaad een uiterst ‘specialistische handeling’ is die ooit is uitgevoerd.

Bloss: Dat is een aardig enorm grote stelling. Dus, meer uitleg daarover zal worden gewaardeerd. Ik kan de Energie daarvan in me VOELEN, en vraag me af hoe we dat ‘vernauwen tot woorden’!

Fed.v.L: Je bent niet alleen om je dat af te vragen, Blossom. Wij zijn onzeker over welk ‘punt’ we zullen beginnen uit te weiden!

Laten we proberen om eerst alles te vereenvoudigen… als dat mogelijk is! De meest geldige redenering voor een dergelijk ‘aandacht’ is het ‘werken’ aan Ascentie die AAN HET GEBEUREN IS. Het is niet dat het ‘gaat gebeuren’… het is… dat HET AAN HET gebeuren IS.

Dit, op zichzelf, is een feit dat nooit is bewerkstelligd zoals een alles omvattend Gebeuren … wat inhoudt zo’n ENORME cast (meedoende mensen) en zo’n ENORM toneel! Als we in termen beschrijven om te begrijpen… als een productie die een miljoen keer groter is dan Ben Hur (de film.w)… zou je misschien iets snappen van de grootsheid?

Dan, rekening houdend met het feit dat alhoewel veel cast (veel mensen die meedoen) en bemanning en management van ‘dit genoemde Gebeuren’ er totaal bij zijn betrokken en aan de bal zitten… er zijn er velen die dat niet zijn. Er zijn ook veel ‘extra’s’ die er gewoon zijn voor de rit en de vrije grub (meedoen/gezwoeg)!

Bloss: Ik moet zeggen… jullie maken me echt aan het lachen vandaag… door je manier van spreken. Ik WEET dat jullie het zijn… maar jullie hebben best een ‘coole’ kant van jezelf geadopteerd.

Fed.v.L: En we zijn ons bewust dat dit de dingen OpLicht… bij wat feitelijk een nogal intens gecompliceerde MOVIE (FILM) is!

Bloss: Dus in de grond, als ik er blasé over mag zijn, is deze Ascentie (movie) gewoon een groot project waarover werd beslist en dat nu wordt uitgevoerd.

Fed.v.L: Correct.

Bloss: En toch is er duidelijk veel meer aan het gebeuren achter de schermen dan WAAROM dit project MOET plaats vinden?

Fed.v.L: Liefste Blossom… NIETS MOET plaats vinden… en toch ZAL ALLES (PLAATS VINDEN)). Altijd en voor altijd… steeds maar door… Een prachtige film… spel, kort verhaal, gedicht, na elkaar.

Maar DEZE ENE … DIT IS ‘DE ASCENTIE’ film waarin de Wereld de ster speelt…en haar woning is mogelijk het gekste idee tot nu toe!

Daarom, wat betreft haar voltooiing… en zoals het ‘kan worden bereikt?’ … is het nog steeds zeer bezig en toch zijn we NU meer dan overtuigd dat de laatste ‘reels’ (spoelen) bezig zijn.

Zie je, Blossom… het besluit om HET BEWUSTZIJN VAN IEDEREEN TE DOEN OPSTIJGEN was een noodzakelijk besluit en veroorzaakte als nooit tevoren opwinding. DE ‘Val van de mens’… als we het op die manier mogen neerzetten voor jullie begrip… nam een onverwacht draai/keerpunt… het pad naar beneden dat niet kon worden voorzien. Want de mensheid had zichzelf nog nooit in dergelijke diepten uitgedrukt op de manier van hebzucht, geweld en inderdaad krankzinnigheid… en in dergelijke mate weggaand bij ‘Haar Eigen Waarheid’ dat de ‘Hiërarchie’ voelde dat het ’t beste was om er ‘in te stappen’.

Je vraagt wat over de Hiërarchie?

Bloss: Ja. Alleen … We zijn allen Een… niemand beter dan een ander, nietwaar?

Fed.v.L: Aardig gezegd… en toch, afhankelijk van waar iemands ‘focus’ misschien kan zitten… het is gewoon voor degenen in de dichtheidsaandacht van de Aarde… om misschien niet altijd hun volle zak met knikkers bij zich te hebben… is dit niet correct?

Bloss: Hebben jullie een komediant ingehuurd vandaag of wat?

Fed.v.L: Jij, lieve Blossom, geeft ons die eer!

Bloss: Ga verder… ik ben geheel en al oor.

Fed.v.L: Dus… Het Goddelijke Plan werd besproken en ingegeven met instemming van IEDEREEN wier focus is op het Grotere Goed. Er waren/zijn sommigen, natuurlijk, die nog niet klaar zijn om hun ‘lagere energie ervaring’ op te geven… NOG!

Om best ‘snel naar voren’ te gaan… nu het grootste deel van Het Plan heeft plaats gehad en we NU ALLEMAAL naar de ‘BROADWAY FINISH’ (vd film dus. w)aan het gaan zijn… we zullen het op die manier neerzetten…

ER IS EEN FINALE!

DEZE FINALE… DIT RESULTAAT… DAAR KAN NIET AAN GEKOMEN WORDEN.
LATEN WE DAT OPNIEUW ZEGGEN.

AAN DAT RESULTAAT DAAR KAN NIET AANGEKOMEN WORDEN. (kan niemand zich mee bemoeien, dus. w)

Bloss: Ik kan echt de Krachtige Energie voelen waarin dat werd gebracht!

Fed.v.L: En toch, het is net als een van die filmen die veel verschillende einden kunnen hebben… zoals op de manier waarop IEMAND kiest om bij dat Laatste Resultaat te komen.

Opnieuw Blossom… VRIJHEID VAN KEUZE kan niet en zal niet worden weggenomen… en toch moet men begrijpen zoals bij die VRIJHEID VAN KEUZE… dat er keuzes zullen worden gemaakt, op veel gevarieerde scenario’s, om aan dat Laatste Resultaat te komen… vele ‘clips’ die worden af/uitgespeeld… omdat IEDEREEN deelneemt aan de film die erin heeft toegestemd om dat te doen… en op het HOOGSTE NIVEAU van zichzelf… toegestemd en zeer gestemd heeft op het Laatste Resultaat om plaats te hebben.

VOOR HET HOOGSTE GOED VAN IEDEREEN!

Daarom, toen we zeiden tegen je over onze schepen die zichzelf presenteerden aan jullie hemelen… toen we tegen je spraken over technologieën die ALLE giften zouden opruimen op jullie Planeet… toen we tegen je spraken over een bestaan waarin ALLEN IN VREDE EN HARMONIE LEVEN … we vleien je niet. We ‘knoeien niet met je hersenen’, zoals sommigen van jullie jezelf neerzetten om in dat soort denken te gaan…

WE WETEN DAT DIT ALLES ZAL ZIJN ‘THE HAPPILY EVERY AFTER’ (en ze leefden nog lang en gelukkig. Achterstuk van een sprookje. w)WE WETEN DIT. WANT HET IS GEBEURD.

En toch … is dit Door/Met/Als/VAN het BEWUSTZIJN VAN IEDEREEN die dit laat gebeuren.

Dit moet DOOR IEDEREEN worden voortgebracht.

Bloss: Maar sommigen zouden zeggen dat ze MEER dan genoeg hebben om te wachten op anderen om ‘Bij het programma te komen’ als ze er zelf al tientallen jaren in zijn. Het lijkt niet een zeer uitgedacht stuk van de reis te zijn… om achteruit te zitten, en te wachten op degenen die gekozen hebben om de slakken-bus te pakken.

Fed.v.L: Laten we je een vraag stellen. GODDELIJKHEID … IS… ALLES DAT GODDELIJK IS. DIT plan is een GODDELIJK PLAN. Denk jij dat GODDELIJKHEID zelf iets zoals dit over het hoofd kon zien? Weet je, Blossom… we praten met ‘HET GODDELIJKE’… het Hoogste dat er is! … Kon dat… zou het?

Bloss: Als je het zo zegt… nope (neen)! Dus dan… hoe komt het dan dat het voor velen wel zo voelt?

Fed.v.L: Omdat HET GODDELIJKE PLAN … alhoewel geschreven in jullie DNA … nog niet is toegestaan om naar de top op te duiken. Het ligt overal onder ALLES… ALS ALLES en langzaam maar zeker… gaat het zijn weg er doorheen… zodat het kan worden HER-INNERD en vervuld.

Bloss: Geen belediging aan Het Goddelijke…maar kun je uitleggen waarom het plan was om ons hier op Planeet Aarde te brengen om deze in een veel Hogere Vibratie te brengen en toch … ik stop er een clausule in… dat toen we aankwamen we moesten vergeten waarom we kwamen? Ik bedoel… weet je… men kon zeggen Het Goddelijke had een paar te veel Sherry’s op met de predikant of zoiets! (En voordat iemand beledigd is… IK WEET DAT HET GODDELIJKE me dit met deze Lichthartige scherts laat neerzetten… om het punt/de boodschap over te brengen.)

Fed.v.L: Als men aankomt in de volheid van zijn zelf… in de volheid om ZICHZELF LIEF TE HEBBEN… en gewoon om te werken met dit Goddelijke Plan… VAN IEDEREEN HOUDT … LIEFDE WAS IN ALLE BEWEGING… VOOR ALLES DAT IS … de manieren van het bewuste denken dat geschapen had wat niet gezien wordt als ‘van alles houdend’(en toch is het wel zo… gewoon een ander aspect/ervaring/niveau /vibratie/van Liefde ) dat zou, in de eerste plaats, niet ‘werken door’ de ‘graden’ van begrijpen van de ‘betekenissen’ van WAAROM iemand dat pad afging naar beneden.

TOEN het plan op zijn plaats werd gezet… gingen Licht Wezens de Planeet Aarde binnen via verschillende wegen… Niet gewoon via menselijke geboorte… maar via schepen vanuit de zee, in de bergen en natuurlijk uit andere planetaire sterren stelsels en dergelijk.

Bloss: Dat ‘en dergelijke’ is losjes opgesomd!

Fed.v.L: Toen deze Lichtere Wezens de Hogere dimensionale LICHT/LIEFDE begonnen te aarden en om die in het ‘systeem’ te verankeren … dat vonkte een herkenning… een weten van binnen in de mensen die hier al waren… en die deden wat ze kwamen doen… (bijv…die een lange draaiende weg afgingen misschien in de verkeerde richting)

Je moet ook, als je alles dat we zeggen wilt begrijpen … ACCEPTEREN dat ALLES een reden heeft…

DEZE herkenning was/is de ruggengraat van Het Plan … de ‘sleutel’ … de ‘buzzer’ /knop…

Bloss: Ik weet dat je zoekt naar het juiste woord… waar ik aan kan denken is ‘HET SIGNAAL’ ?

Fed.v.L: ‘Het Signaal’ zal volmaakt zijn… Het signaal dat de verandering staat te beginnen… de ommekeer is begonnen.

Bloss: Ik weet dat jullie geen antwoord kunnen geven maar ik wil het toch vragen. WANNEER werd dit plan beraamd? Ik kreeg net jullie antwoord al door! Holy Moly… terug bij de draaimolen… en ik ben nu al zo duizelig!

Fed.v.L: Het antwoord is natuurlijk… VANAF HET BEGIN.

Bloss: Toch zeiden jullie ‘TOEN Het Plan op zijn plek werd gezet’…

Fed.v.L: Dat zeiden we… en zeiden we ook niet bij onze laatste communicatie ‘Alles begint allemaal ineens?’

Bloss:  En zei ik niet… Tijd voor een kop thee?

Fed.v.L: Dat moeten wij gemist hebben!

Bloss: Sorry… Ik zeg het duidelijker… TIJD VOOR EEN KOP THEE! Pff! Hersenen behoorlijk gebakken! Dank, oh Mindblowers. Ha! Misschien moeten we jullie naam veranderingen van de Federatie van Licht naar de Mindblowers!  (geestverruimers!) .Heel treffend… Wat denken jullie?

Fed.v.L: Wij denken dat we HOUDEN VAN jouw humor. Maar, we ZIJN de Federatie Van Licht…

Bloss: EN … dat zullen jullie altijd zijn! In Liefde en dank, mijn vrienden. 

 Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.


The link to be able to access all my YouTubes ishttp://www.youtube.com/user/isjaabmo
                                                                

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar