Followers

i decree

zaterdag 23 mei 2015

Nederlands -- Blossom met de Galactische Federatie VAN Licht op 23 mei 2015
Blossom met de Galactische Federatie VAN Licht  op 23 mei 2015

                                                      


Blossom: Hallo mijn vrienden. Nou, zoals jullie weten, ik raakte enkele dagen onder een rots(vertaling: het lukte niet). Ik twijfel niet aan jullie… Ik twijfel niet aan mij… Ik wist alleen niet of ik dit niet meer kon om een of andere reden. Maar… er was een GEVOEL in me van: ‘Waarom van het schip afspringen, als over een  minuut of zo, iemand gaat roepen: ‘LAND HO! (land in zicht!) Dus hier ben ik… ik heb geen agenda voor vandaag … ik wilde alleen graag zien waar jullie mee beginnen.

Federatie van Licht: De warmste groeten aan jou, Blossom en aan iedereen die deze woorden zien aangeboden worden. We zijn ons zeker bewust van de ‘energie daling’ die jullie raakte waar het pijn doet(schade brengt).

Bloss: En daarom weten jullie ook van mijn uitbarstinkje tegen jullie?

Fed.v.L: Inderdaad. Maar we begrijpen dat we niet de versperring van negativiteit hoeven te verduren die direct naar ons toe is gericht … want jullie zijn het die de hitte moeten dragen. Het feit dat jij hier zit en vandaag met ons praat is een zeer optillende ommekeer van gebeurtenissen… want we voelden dat je misschien op het punt stond om je ‘baan op te zeggen’.

Bloss: Dat was zo. Maar laten we daar niet bij blijven zitten… alhoewel er wel over moest worden gepraat, denk ik. Verder!


Fed.v.L: Het ronduit duidelijke feit, Blossom en IEDEREEN, is, … dat Ieder Goddelijk Gezegende Ziel zijn eigen interpretatie heeft van Ieder en Elk ‘ding’ dat hen wordt aangeboden. Wij nemen niet aan dat wat wij bieden door IEDEREEN direct wordt geaccepteerd… en ‘alles in de tuin zal rooskleurig zijn’. Dat is ons ‘ding’ niet hoe wij worden ontvangen.

WIJ WETEN WIE WIJ ZIJN EN WAAROM WE DEZE WOORDEN BIEDEN.

Dat is ALLES dat we moeten WETEN… en zo lang als jij bereidwillig ons wil assisteren, zullen wij bereidwillig doorgaan. 

Dus, laten we doorgaan, zoals je zegt.

Jij noemt het ‘van het schip springen’ vlak voor er land wordt gezien … Een volmaakte interpretatie van wat er gaat komen.

ZO DICHTBIJ NU, ZO ERG DICHTBIJ, DE WINDEN VAN VERANDERING DIE JULLIE VEILIG NAAR DE KUST VOEREN… en wat een heerlijkheden zijn er voor jullie … om Gracieus te ontvangen.

We weten ook dat de missie die jullie voor de Aarde ondernamen er een is geweest van intens meesterschap. Maar, jullie ALLEN WISTEN waar jullie toe in staat waren om ‘De Goederen Af te Leveren’ Dat is wat jullie kwamen doen. Dat is wat jullie DOEN.
Er zijn vele zielen nu die in schoenen lopen die comfortabel VOELEN. Meer en meer gaan omhoog naar een Helderder, Lichter VOELEN voor/van zichzelf. En als jullie zelf… dit GEVOEL laat verbinden met Ieder Nieuw Ontwaken … verzamel je sterkte IN je.

STERKTE/KRACHT DIE JE LAAT DOORGAAN … WANT HET WETEN VAN BINNEN IS GEEN GRIL OF EEN VOORBIJGAANDE FANTASIE … HET WETEN DAT DE VERANDERING ZAL KOMEN … LIGT DIEP OPGESLAGEN OP EEN PLEK DIE JULLIE ZO GOED KENNEN… THUIS.

Dames en Heren… die deze woorden ontvangen vanuit een plek waar naar toe ze gezonden werden…

Mogen wij jullie helpen WETEN/KENNEN?

Mogen wij jullie helpen JEZELF TE KENNEN?

Mogen wij jullie helpen begrijpen dat de ABSOLUTE WAARHEID VAN ALLES DAT IS… naar jullie wordt toegebracht in een BRAND NIEUW OCHTENGLOREN?

Kun je die niet steeds meer dichterbij VOELEN?

Bloss: Ik denk dat zal afhangen van waar men zit. Sommigen zullen geen aanknopingspunt hebben. Ik denk dat dit een zaak is voor velen. Niet zo erg dat ze vertrouwen en hoop en Vertrouwen in zichzelf verliezen. Maar de frustratie dat er zo velen nog slapen en hoe langer ze sluimeren hoe langer die ‘transformatie’ gaat duren. We kunnen alleen maar doen wat we kunnen doen… en dat schijnt voor altijd te zijn!

Fed.v.L: En toch…

Bloss: En toch?

Fed.v.L: HOUDT JE HOED VAST!

We hebben die uitdrukking steeds weer gebruikt en nu vertellen we de betekenis erachter.

Wat gaat komen… dat wat zich gaat ontvouwen … letterlijk voor jullie ogen … zal jullie niet alleen ‘Wegblazen’… terwijl we een Aarde term gebruiken… Maar die zal jullie naar een plek optillen die VOELT alsof al jullie verjaardagen in eens/tegelijk zijn gekomen.

De plek waar jullie naar omhoog rijzen …zal jullie toestaan …vanwege zijn/haar Vibratie … om te ZIJN WIE JULLIE ZIJN … zonder beperkingen die op jullie zijn gezet door degenen die de beheersing wilden VOELEN van alles… wat beter is dan de controle over het zelf. (w.denken ze)We sturen Liefde naar die zielen. We sturen Liefde naar ALLE zielen.

Dat is wat WIJ ZIJN … LIEFDE … Dat is wat ZIJ ZIJN… LIEFDE … Dat is alles wat er is.

Bloss: Ik kijk hier zo naar uit. Grappig hoe men zich afvraagt dat het ooit zal gaan gebeuren en toch, we houden vol met doorgaan totdat we daar zijn!

Fed.v.L: Want hieruit bestaan jullie. Dit zit in jullie make-up. Toen JULLIE naar Planeet Aarde kwamen … toen JULLIE die keuze maakten … begrepen JULLIE dat het niet altijd zou VOELEN op de manier hoe je voorkeur was om dat te VOELEN. Toch WISTEN JULLIE ook dat, wat het inhield ook was, het meest onbaatzuchtige/zelfzuchtige bod die je kon ondernemen.

DIT GODDELIJKE PLAN KAN NIETS ANDERS DOEN DAN HET ZELF BEGUNSTIGEN EN DAAROM, HET GEHEEL.

Bloss: Dat is raar! Het is soms vreemd voor me dat … ja, we weten dit allemaal … het Hoger deel van ons WEET ALLES gewoon wat jullie zeggen dat gebeurt … Nou, dat is hoe het voor mij in ieder geval is. IK WEET DAT GEWOON … het is het gebrek aan geduld dat we hebben. Het eeuwige morgen waarin we soms ‘smeken’ dat De Verandering gaat komen. De meesten van ons konden vinden om ‘elk moment(dat we kunnen) te genieten’… en ik zet het zo neer… omdat ik dan niet op een plek zit van het genieten ‘van elk moment’. Als we moeten wachten op iedereen van ons om DAT te doen… dan zal ‘LAND IN ZICHT’ zeker een luchtspiegeling zijn .. en verder zeilen we!

Fed.v.L: Maar het land dat jullie zoeken is louter bedekt met mist. Terwijl de hitte toe neemt… ruimt dit het gordijn op… en daar voor jullie … … … ligt Thuis.

Bloss: Is dit thuis dan? De volgende fase waar we ingaan?

Fed.v.L: Laten we zeggen… dat het zeker meer zal VOELEN alsof je in je tuin zit … als tegengesteld aan het NU… waarin je je misschien soms VOELT dat je in een vreemd land zit waar niemand begrijpt wat je probeert te zeggen.

BLIJF ZITTEN! Ook al kan het soms slechts een draadje VOELEN waar je aan vast zit. Jullie blijven hangen… en zoals een spin sterkte herwint en opnieuw begint om zijn huis te bouwen… met wat uit hem komt en zich heeft opgestapeld in de spin … dus, ook onze Liefste Familie … jullie zullen je zelf dan terugvinden in een sterker en meer vibrerende woning … die JULLIE creëerden.

Bloss: Nou, alles wat ik kan zeggen…: op onze wijze… doen wij allen ons best… en we kunnen het niet beter doen dan dat!

Jullie prachtige Aanroep gaat langzaam in aantallen omhoog en daarom tilt die Mensen en Ieders Vibratie op als je dit doet. Dit weet ik, is hun punt… om ons te helpen aankomen op onze bestemming. Want het is alleen daar waar we een dergelijke Licht Show kunnen zien. Voor mij lijkt het de reden waarom het NU niet kan, dat is dat alhoewel de uitrustig klaar is het zou zijn alsof dat in een plaatselijk stadshuis neergezet werd… terwijl het van zoveel meer waarde en verrukking zou zijn om het in het Wembley Stadion te doen… als jullie snappen wat ik bedoel? Op dit moment hebben we waarschijnlijk de energie omhoog gebracht voor een paar Licht lampen! Ik ben er onzeker over of je dit nu voor ons allen aanbiedt om het op een specifieke datum in harmonie te doen? Wat denken jullie daarvan?

Fed.v.L: Wij denken dat als IEDEREEN die hier naar luistert … meer en meer … hun intentie aanbieden van DIE WAARHEID … dan zullen meer en meer dat ontdekken.
Bloss: Het gaat zonder te spreken, wij zijn niet de enigen op de planeet die dit niveau van Energie naar buiten brengen… dus ik moet er ook op VERTROUWEN dat via zo veel wegen, zielen willen lopen in de schoenen die comfortabel voelen en in het Goddelijke Weten … dat elk pad ons allen naar dezelfde plek brengt. Ieder die de hand van een ander vast houdt zodat we de reis een tijdje delen … en dan misschien de paden kruisen voor een ander uitzicht, en om de hand vast te pakken van anderen die je niet zou hebben ontmoet als zij dat niet gedaan hadden.
Fed.v.L: MEER DAN IETS OP DIT MOMENT HIER EN NU … WENSEN WIJ DAT JULLIE HARTEN ONZE WAARHEID VOELEN … ALS WIJ JULLIE VERTELLEN DAT ALLES WAAROVER WE HEBBEN GESPROKEN MET JULLIE… BETREFFENDE DE VERANDERING … ZAL GAAN PLAATS VINDEN.

Bloss: IK WEET HET. Ik wil gewoon dat we een idee hadden van in welke decade!

Fed.v.L: Wat, en dan DE VERRASSING BEDERVEN?

Bloss: Dus, omvat Deze Verandering dan HET GEBEUREN waarover jullie eerder spraken?

Fed.v.L; Inderdaad dat doet die. Als de show eenmaal begint… zullen jullie de ene acte na de andere zien… met misschien een interval er tussen in. 

DE SHOW IS UITVERKOCHT VAN TE VOREN. Er zijn geen stoelen meer beschikbaar. Die zijn er nooit geweest… want de meesten zullen op hun knieën zitten in wonder en blijdschap.

‘EINDELIJK’… zullen jullie harten zeggen... ‘EINDELIJK!’ 

En er zal veel Gejubel en Viering zijn … terwijl harten elkaar weer herkennen … en zachtjes … in eerbied… met sprankelende ogen… zullen jullie tegen elkaar zeggen… ‘WE HEBBEN HET GEDAAN.’

Bloss:  Hallejujah voor die dag! Veel dank. Ik meen dat echt! Het was echt een dubbeltje op zijn kant voor een tijdje voor me!

Fed.v.L: WE WETEN DAT. 

Bloss: Dachten jullie dat ik ‘mijn baan zou opzeggen?

Fed.v.L: We moeten in LIEFDE zeggen… we waren er niet zeker van.

Bloss:  Ik ook niet! Maar WE MARCHEREN VERDER ... WIJ ALLEN… VERENIGD IN LIEFDE.

Fed.v.L: INDERDAAD… INDERDAAD … INDERDAAD.


Here is the link for the INVOCATION ... WE ARE THE GAME 
CHANGERS.https://www.youtube.com/watch?v=MYeqbshjgmA

(vertaling winnyd@stralenetoekomst.nl )  

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar