Followers

i decree

zaterdag 1 november 2014

Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 1 november 2014Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 
1 november 2014

(vertaling winny)Blossom: Hier zijn we dan opnieuw! Hallo mensen!  Een paar vragen over het ‘Bordspel’, als ik mag? Dit zijn algemene vragen van lezers, nou, feitelijk, om eerlijk te zijn … twee!

Federatie van Licht: Ook een goed hart en goed humeur naar jou, Blossom. We zijn klaar om te beginnen.

Bloss: Dank jullie … Dus… wat gebeurt er als we het eind van het bordspel bereiken? Gaat onze energie weer opnieuw met de Eenheid integreren?

Fed.v.L: Dit is … zoals de meesten zijn … een vraag die men wil afbreken vóór dat je ermee begint… omdat dit een hele complexe is. Maar, we zullen ons best doen om aan die vragen te voldoen.

Bloss: Dank u.

Fed.v.L:  Het Spel waar jullie bij zijn betrokken ‘hoort’ bij dat van de Aardse dichtheid. Als het niet in die dichtheid zit … VOELT het ‘leven’ anders. Een leven… kunnen we zeggen … dat vrij is van de ketenen die Iemand aan het spel bindt.

Bloss: Dus, zitten we alleen in Het Spel, als we ‘levend’ op Aarde zijn?


Fed.v.L: Ja.

Bloss: Als we overgaan… … wat laat ons in ’hemelsnaam’ weer terug komen?

Fed.v.L: De keuzes van de Vrije Wil die men ergens anders niet beleeft op dezelfde wijze. 

De Aarde is de MEESTER SCHOOL voor de individuele groei van een ziel. Dit is zo waarom velen zo graag deel willen zijn van Het Spel. Maar, het ‘gebrek aan herinnering’ die er is bij het terugkeren naar de Aarde … telkens weer, keer op keer… laat Het Spel veel gecompliceerder zien dan dat het feitelijk is.

Bloss: Verhelder dat … als je wilt?

Fed.v.L: Het ‘ondersteunen van jezelf’ in jullie dichtheid … laat een dergelijke expansie zien van de ziel. Als een individueel aspect van het Hogere deel van je.

Bloss: Is het Hogere deel van mij … het Hogere deel is dat van MIJ? Of is dit het Hogere deel van ons allemaal… van De Eenheid?

Fed.v.L: We zouden van ‘beiden’ kunnen antwoorden. Omdat er stapstenen zijn naar het HOOGSTE VAN IEDEREEN … en een deel van die stapstenen is een Hoger deel van het individuele zelf.

Bloss: Dus, als we van hieraf overgaan … gaan we dan niet automatisch over en worden dan deel van de Eenheid?

Fed.v.L: Dat zou afhangen van het niveau van Liefde waar de ziel naar streeft. Iemand  van zeer Hoge ‘stand’ zou inderdaad WETEN hoe je daar toegang toe krijgt… maar het zou ook afhangen van Iemands format tot Opstijgen. Verschillende keuzes laten verschillende paden toe om de ziel te dienen. Sommigen wensen de meer stotender/botsender weg, omdat dit gunstig is voor hun groei. Alhoewel, ze geen herinnering hebben aan de ‘waaroms en waarvoors’ in de tijd van die leringen/lessen.
Bloss: Dus, als individuen … is het gewoon zo dat we de ENE vergroten door al die zaken te leren ten gunste van onszelf? Is het zo dat door van de Hoogste vibratie te worden van onze individuele zelven .. we dan, als we terug gaan in Het Geheel, Het Geheel hebben gemaakt als een beter ENE? Oh… poop! Het wordt weer een van die dagen!

Fed.v.L: DE ENE is ALLE LIEFDE.

JULLIE … ZIJN ALLE LIEFDE.

Jullie werden geschapen als individuen om ALS LIEFDE/ ALS GOD te ervaren … wat alles kan zijn. Zwart of wit, licht of donker… gelukkig of verdrietig, enz. Zoals jullie weten.. kun je niet WETEN wat een zaak is, als er geen tegenstelling was om het een van het ander te onderscheiden.

Bloss: Dus als alles … Het ENE … is ALLE LIEFDE al… hoe vergroten wij, als individuen dit?

Fed.v.L: Alles heeft ruimte voor expansie.

HET IS ALLEMAAL EINDELOOS.

NIETS KAN STIL STAAN.

ALLES IS ENERGIE.

ENERGIE KAN NIET STIL STAAN.

DIE BEWEEGT ALTIJD.

Bloss: Vooruit?

Fed.v.L: Er is geen vooruit … Er is gewoon beweging.

Bloss: Okay. Ik ga dat proberen en blijf op het spoor zitten. Dus, als we overgaan, zeggen jullie, zitten we niet langer meer in Het Spel. Als we reïncarneren .. moeten we dan weer bij het begin beginnen?

Fed.v.L: Nee. Afhankelijk van Iemands positie van de ziel en … afhankelijk van de bedoeling van de ziel, bij de volgende keer op het bord … zouden ze neergezet worden op een kruispunt dat het meest gunstig is voor Iemand om verder te gaan.

Bloss: Verlaat iemand Het Spel voordat het voltooid is?

Fed.v.L: Oh ja … vele, vele keren.

Bloss: Dus zeggen jullie nu dat we terug geploft worden op de plek waar we waren gebleven?

Fed.v.L: Sommigen. Dat hangt van hun behoeften af. Waar we hier graag bij willen helpen … is dat jullie dit spel overpeinzen alsof er een serie begrippen zijn. Herinner je je dat we zeiden … “Er zijn geen instructies’?

JULLIE beramen Het Spel terwijl je er mee verder gaat … met al zijn draaiingen en keerpunten. Terwijl jullie nieuwe gedachten beleven … breidt Het Spel zich uit.
Jullie zitten IN Het Spel..

Toch, zijn jullie VAN Het Spel…

JULLIE ZIJN HET SPEL.

Is het niet dat in jullie wereld …’spelletjes’ worden gespeeld, zoals bij kinderen, om de lol?

Die vragen en gedachten die velen van jullie hebben nemen ‘wat is’ mee naar een ‘wat is niet’ staat.

WORDT LICHTER.

Jullie wilden hier zijn … om VAN LIEFDE TE ZIJN … Om te zien hoeveel pret je kunt hebben.

JULLIE WILDEN pret hebben … of JULLIE WILDEN je ellendig voelen.

Bloss: En het maakt niet uit voor iemand met welke omstandigheden?

Fed.v.L: Ja.  Als observator … kan Iemand zeggen … ‘Nu , als ik dit wil laten bewegen en dan kies ik om dat te maken … dan zal het me naar die plek brengen. Maar als ik dat wil doen in plaats van dat … zal het me daar brengen.’ Een strategie zit er op zijn plek als men op de top van Zijn spel zal WILLEN ZIJN.

Bloss: Maar, het zit in de GEVOELENS die er bij zijn betrokken wat het anders maakt dan gewoon een spel. Ik weet dat jullie zeggen er niet aan vast te zitten … maar de GEVOELENS zijn cruciaal in je dagelijkse leven.

Fed.v.L: Natuurlijk. Hoe dankbaar jullie zijn om die GEVOELENS te hebben … als je er niet intens in vast zit. Als je niet van de Aarde bent … kun je begrijpen waarom GEVOELENS noodzakelijk zijn. Dit is een van jullie meest nuttige bezit om op het bord mee verder te gaan. Het is jullie leidende Licht. Zonder deze GEVOELENS … zou er geen manier zijn om te weten of je naar boven of naar beneden reist.

Jullie GEVOELENS .. zijn jullie meest gewaardeerde bezit.

Maar, zelfs jullie hevigste GEVOELENS konden misschien Lichter worden gedragen.

Om te begrijpen dat jullie in een illusie zitten … is dit geen makkelijk concept.

Bloss: Nee suiker Sherlock !! Specifiek als je erin zit ! JULLIE kunnen de dingen zo anders zien .. omdat je er niet in zit.

Fed.v.L: En daarom wilden we komen om jullie te helpen om de dingen te zien vanuit ons voordelige punt. Om jullie te helpen om ‘het gemakkelijker’ te doen … om je de ‘kenmerken’ te laten zien.

Als Iemand WEET hoe hij Het Spel kan spelen … als Iemand het grotere plaatje begrijpt en de reden erachter … dan, hoe sneller Men dan hoger op het bord kan gaan.

Bloss: Maar, hoe kun je weten hoe je moet spelen … als WIJ het zelf maken terwijl we verder gaan?

Fed.v.L: Omdat dat is HOE je het speelt.

Bloss: OK .. dus wat IS het groter plaatje EN werkelijk, de reden erachter?

Fed.v.L: Het grotere plaatje is het OVERZICHT van/over ALLES.

Het grotere plaatje is de grootheid van ALLES dat is. Dit is een steeds veranderende Tapisserie van Waarheden.

Bloss:  Whoa! Hier moet ik je stoppen … omdat ik weet dat jullie me graag een boek willen laten schrijven dat precies zo heet … Tapisserie van Waarheden. Ik ben er nog niet mee begonnen… omdat ik er geen idee van heb waar het over gaat ! Misschien gaat het over het grotere plaatje ! Interessant dat jullie juist die woorden zeggen … sorry dat ik onderbrak ! Ga verder … En de redenering erachter?

Fed.v.L: Zodat LIEFDE zichzelf ontdekt … IN/MET … ALS /IN ALLES.

ALLES DAT JULLIE DOEN … IEDERE BEWEGING DIE JULLIE MAKEN … DOEN JULLIE VOOR/OM LIEFDE .

Bloss: Dat klinkt als een thema voor een lied! (song)

Fed.v.L: Jullie maken je besluiten.. jullie VOELEN je GEVOELENS … jullie spelen je deel in deze fase…

UIT NAAM VAN DE LIEFDE.

Bloss: Dat slaat een akkoord aan … ‘ALLES DAT JULLIE DOEN … DOEN JULLIE VOOR LIEFDE… Het is het ‘VOOR’ dat me interesseert.

Fed.v.L: Dus in de zin van … Alles dat jullie doen … doen jullie … VOOR JEZELF … omdat JULLIE LIEFDE ZIJN.

Maar op dezelfde manier … op PRECIES DEZELFDE MANIER … doen jullie het … VOOR IEDEREEN … VOOR ALLES… WANT ALLES IS LIEFDE.

Bloss: Er mist iets … Ik kan merken dat hier iets mist … heeft te maken met ‘het doen OM/VOOR LIEFDE’.

Fed.v.L: Als jullie het niet doen OM LIEFDE … dan zal er inderdaad iets missen. Waar jullie je van bewust zijn is … dat we niet gezegd hebben … (want woorden zullen niet ‘op de knop drukken’) … dat jullie DOEN/ZIJN alles dat je DOET  en BENT … ‘TER WILLE’ … van LIEFDE.

Bloss: Dit komt in mijn hart … maar jullie zijn juist. We kunnen het niet in woorden zetten. Voor mij is het een soort van VOELEN om HIER TE ZIJN en WAT IK OOK DOE … OM … Arggh !!  Hoe frustrerend is dat ! Het gaat OM LIEFDE .. Maar misschien moet ik zeggen .. ‘namens LIEFDE’. Dat is ook niet goed. IK BEN MIJ DIE HET SPEL ZO GOED MOGELIJK SPEELT … OMDAT IK VAN HEM/HAAR/ VAN HET /VAN ALLES HOUD!

Fed.v.L: Wij KENNEN jouw betekenis.  

Bloss: Ik weet niet zeker of iemand anders dat doet.

Fed.v.L: Toch zullen ze dat … velen zullen dat. Want het betekent zoveel in het VOELEN… meer dan woorden.

Nu.. in dit leven .. heeft Ieder van jullie gekozen om hier te zijn om juist die reden …
OM JE SPEL TE SPELEN … IN LIEFDE.

OM VAN DIENST TE ZIJN … DOOR LIEF TE HEBBEN.

OMDAT JULLIE DAT WILLEN.

OMDAT JULLIE ZO VEEL VAN LIEFDE HOUDEN.

Wat ook betekent .. JULLIE HOUDEN ZO VEEL ‘VAN JULLIE’… en als je jezelf ondermijnt of als je jezelf niet waardig VOELT … ZIJN JULLIE NIET VAN DIENST OM LIEF TE HEBBEN …

EN JULIE WILDEN IN DIT SPEL ZIJN OM VAN DIENST TE ZIJN.

OM TE ‘SNAPPEN’ WIE JULLIE ZIJN.

Als jullie ‘Snappen’ wie jullie zijn … is Het Spel zo leuk … Het is een ‘makkie’ zoals je zou zeggen.

WEES LIEFDE … TER WILLE VAN LIEFDE.

Maar. Natuurlijk… doet het er niet toe!

Bloss:  Doh!  En we gingen net zo lekker stroomafwaarts.

Fed.v.L: Als jullie niet meer van deze Aardse beslommeringen zijn … als je alle verwachtingen van jezelf te boven bent gegaan … door Het Spel te voltooien … zullen jullie ‘dit Snappen’

Bloss: Ik had nog enkele vragen te stellen … maar zoals altijd … gingen we van het pad af .. Dat is gewoon zoals het gaat. Ik houd van elke minuut… Dank jullie … Dank mezelf… Dank LIEFDE.

Fed.v.L: ALLES DANKEND DAT IS … VOOR/OM ALLES DAT HET IS .

* The Federation Of Light speak of LOVE. https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss
0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar