Followers

i decree

donderdag 14 juni 2012

14.06.2012

 14 juni 2012

Blossom: Ik ben er weer! Ik heb een bepaalde verschuiving gevoeld in de laatste paar dagen… dus ik kijk vandaag naar ons gesprek uit. Er is een specifieke vraag die ik wil stellen betreffende Ascentie. Ik voel dat we niet ergens naar toe gaan. We blijven nog op planeet Aarde, maar gaan naar een Hogere dimensie ervan. Kunnen jullie dat verduidelijken alsjeblieft… of ben ik hier helemaal van het spoor af?

Federatie van Licht: Het is ook ‘ons’ perspectief over wat er gaat gebeuren…. Net zoals iedereen het eigen begrip over zichzelf en wie ze zijn, ontwikkelt. Weet je, 0mdat zo velen wensen dat er plotseling op een bepaalde datum ‘alles voor iedereen gaat veranderen’.. en ze zullen ‘vanuit het niets’ zichzelf in een magisch land ontdekken waar alles dat hen niet meer dient zal zijn vertrokken en dat hen elk moment van de dag alleen beelden en gevoelens van opgetogenheid zullen omgeven.

Bloss: Och wat! Zeg me niet dat dit alleen een droom is!


Fed.v.L: Spraken wij niet tegen je over dromen en dat die in feite eigenlijk jullie werkelijkheid zijn? Als we het minder gecompliceerd voor jullie kunnen maken om het te snappen, zijn we zeer gelukkig dat te doen. Ongelukkig genoeg, omdat jullie ‘vastzitten’ in je drie dimensionale capaciteit, zijn jullie niet in staat om een Hoger begrip te ‘krijgen’ van wat IS, als HET in een Hogere dimensie IS.

Laten we even ons uiterste best doen om jullie wat meer kennis te geven van wat er gaat gebeuren. Bijvoorbeeld…. Als zielen die in de Aardse rijken leven, dat niveau van bestaan verlaten zijn geest loslaat uit het stoffelijke lichaam… dan worden ze niet ‘plotseling’ engelen! Toch WETEN …sommigen die van engel kwaliteit zijn die status direct te herkrijgen. Het is voor iedereen anders wat afhangt van hun ‘staat’ van ontwikkeling van de ziel.


Waar een ziel zichzelf in bevindt zit in … zullen we zeggen… een ander departement. Er kunnen … nieuwe helpers aanwezig zijn om iemand rond te leiden. Maar HOE zij alles waarnemen waar ze mee gepresenteerd worden, zal geheel afhangen van het niveau van ontwikkeling, dat ze bereikt hebben in hun ziel. Weet ook dat iemand misschien VOELT dat ze een specifiek departement willen ‘onderzoeken’, maar behalve als hun ziel klaar is om dat te accepteren… ze kunnen wel op de knop drukken van de lift… maar bij aankomst kan de deur niet worden geopend. Je kunt gewoon niet ‘ergens in of in een staat duiken’ waar je ziel niet op voorbereid is.


Daarom zal het je aangenaam gemaakt worden te begrijpen van waar je bent gekomen.


Dus om nu naadloos naar jouw vraag over te gaan… en ons uiterste best te doen om begrip te kweken van de mogelijkheid voor wat er gaat gebeuren…


Bloss: Hoe aardig kiezen jullie dezer dagen jullie woorden…

Fed.v.L: We zeggen … ja… Er zal een onderneming zijn van enorme grootte die de boot van velen van jullie zal doen schokken. Dit accepteren wij in onze rijken als iets dat onvermijdelijk is. Toch… voelen wij dat dit jullie in gevaar zal brengen? Natuurlijk niet. Er kan GEEN gevaar zijn… ALS/WANNEER jullie begrijpen dat JULLIE het zijn die zelf over je reis beslist.

Bloss: Kan ik hier even tussenin? … een ondernemen van enorme grootte? … Wat… (Wees moedig… Durf Blossom) … zoals een massale poolverschuiving?

Fed.v.L: Zoals een verschuiving in bewustzijn…

Bloss: Samen met een poolverschuiving?

Fed.v.L: Samen met de veranderingen die nodig zijn om de ‘change over’ of de ‘omschakeling’ te laten gebeuren.

Bloss: Okay, laten we de draad niet verliezen. Ten eerste… zeggen jullie dat er een massale poolverschuiving zal komen?

Fed.v.L: We kunnen het niet zeggen. Niet omdat we onmededeelzaam willen zijn… maar omdat het een mogelijkheid is, geen zekerheid. Veel dingen die we ‘aannamen’ die zouden gebeuren… deden het niet. Dit kan vanwege vele zaken zijn. Een ervan… een groot deel van een reden… is een verschuiving in bewustzijn. Jullie hebben het hele zicht nog niet gesnapt wat iemands gedachten en masse kunnen doen.

Jullie zijn je bewust dat jullie magnetische polen reeds aan het schuiven zijn… beetje bij beetje… stukje voor stukje. Dit ‘maakt reeds verschil’ voor wat er OP en IN jullie planeet zal gaan gebeuren… toch door de snelheid van ‘spelen’ in deze fase… zegt men niet dat het catastrofaal zal zijn.


Bloss: Catastrofaal?... Wel een beetje een ongelukkig woord?

Fed.v.L: Waarom? Wij hebben erop gewezen dat dit niet het geval is.

Bloss: Ik nam aan als er een almachtige verschuiving met de polen is (interessant woord gebruikte ik ‘Almachtige’), dan zou het catastrofaal zijn.

Fed.v.L: En hebben wij niet gezegd in het verleden dat iets aannemen meer kwaad dan goed doet?

Het duidelijke… het kristalheldere feit van de zaak is… wij WETEN HET NIET!


Ook al zijn de veranderingen die komen, zo dichtbij… het betekent niet dat we de toekomst kunnen zien op de zoveelste graad… omdat … omdat … Dat wat ‘gaat gebeuren’ in alle graden van zichzelf… zal zeker iemands Wezens in een werveling brengen. Dus… hoe men BESLUIT om te RE AGEREN op wat er wordt gepresenteerd zal vervolgens wat ‘er speelt’ beïnvloeden. Het is een beetje als een schaakspel. Totdat iedere zet is gespeeld… kan men noodzakelijkerwijs het resultaat niet voorspellen. Dus… totdat ieder deel van de toekomst jullie NU wordt, kunnen we jullie mogelijk niet laten weten wat er gaat gebeuren… omdat het van JULLIE zal afhangen!


Zelfs of er wel of niet een MASSAAL alarm zal zijn voor magnetische veranderingen… het hangt van JULLIE bewustzijn af bij deze verschuiving die eraan komt. …


JULLIE ZITTEN ER AL IN! BEGRIJPEN JULLIE DIT?


JULLIE ZITTEN OP DE BOOT… HOE GA JE DIE BESTUREN?


HET IS ZO BELANGRIJK DAT JULLIE DIT BEGRIJPEN, LIEVE MENSEN.


WIJ KOMEN NIET OM DINGEN TE VERANDEREN… JULLIE VERANDEREN DE DINGEN DOOR DE MANIER DIE JE KIEST OM MET WAT ER KOMT OM TE GAAN. NU!


Bloss: Ok… dus jullie hebben eerder al verteld over de drie dagen van duisternis… hangt dat ook van ons af?

Fed.v.L: ALLES HANGT VAN JULLIE AF!

Bloss: Ja, helemaal. Kunnen jullie de wereld een minuutje stoppen…. ik wil eraf!

Fed.v.L: We aanvaarden je grap… maar opnieuw, we vragen jullie je te herinneren dat het ieder van jullie was die vrijwillig kwamen en die voor deze tijd gekozen werden voor jullie prachtige planeet. Jullie WISTEN DIT… dus feitelijk… KENNEN jullie het resultaat al…
Bloss: Eh… wacht even bij de telefoon! Hoe kunnen we het resultaat KENNEN terwijl jullie net zeggen dat wij het zijn die de besluiten beetje bij beetje maken… het resultaat dat we EENS KENDEN… kan niet eens het resultaat zijn waar we bij uitkomen!... Afhankelijk van onze keuze van hoe we ons bewustzijn doen verschuiven/veranderen.

Fed.v.L: Nu snap je het…


Bloss: Ik denk het niet batman! (= niet alleen batman maar ook een officiers oppasser)

Fed.v.L: Toch zeggen we dat je het doet. Jullie kwamen hier om het bewustzijn van jezelf en van jullie planeet te veranderen. WETEND dat jullie en je planeet EEN bewustzijn zijn.

Wat jullie kwamen doen en HOE je het zult doen… jullie ‘denken’ dat je dat niet weet. Toch zeggen we dat je dat wel weet…. In ieder van jullie… WETEN jullie wat je moet doen en wat je moet doen om deze verschuiving naar een Hoger niveau plaats te laten vinden.


Bloss: We hebben al eerder langs dit lijntje gelopen, niet? Ik accepteer dat we WETEN… het probleem is… ik kan het me niet herinneren! Jullie blijven ons vragen ons dat te herinneren, maar ik ben het ECHT vergeten.

Fed.v.L: Hierop willen we antwoorden met een vraag… Wat doe je op dit moment, Blossom?

Bloss: Ik weet dat je me wilt laten antwoorden…’me herinneren’.

Fed.v.L: Omdat je dat doet! Dat is precies wat je aan het doen bent! Je herinnert je dat het ’stuk van JULLIE deel was’ om met ons te communiceren en dat we zouden helpen door dit weten van herinnering naar jullie te brengen zodat je je …herinnert…

Bloss: Rond en rond de moerbeiboom! Ik voel me nogal duizelig! Dus… door te ZIJN… door te doen wat ik nu doe… herinner ik me wat ik kwam doen… Is dat wat jullie zeggen?

Fed.v.L: Dat is precies wat we zeggen. De verschuiving IS aan het gebeuren. Jullie ZIJN naar een Hoger plan aan het gaan…. IN JULLIE ZELF.

ER IS GEEN ANDERE PLAATS.


Bijvoorbeeld… het Elementale Rijk is ‘geen andere plaats’. Het is dezelfde plek waar jullie zijn… maar er niet in zijn. De Elementalen resoneren op een andere trilling dan jullie 3D frequentie. Daarom is iemand, als hij in verhoogde staat is… in staat om de Elementale ‘wereld’ te ‘zien’. Je gaat niet ergens naar toe om het ‘te zien’. Je blijft gewoon waar je bent, maar JIJ… de vibratie van je ziel… is omhoog gegaan IN EEN HOGER NIVEAU… IN ZICHZELF!


Neem dit WETEN dan … en schik het samen of vergroot het met de vraag die je stelde aan het begin van die communicatie…


JE KUNT ALLEEN NAAR EEN HOGERE DIMENSIE GAAN ALS JE VAN DIE TRILLING BENT OM DAT TE DOEN.


TOCH WILLEN WE HIER IETS BIJZETTEN DAT WAT VAN HEEL GROOT INZICHT EN HEEL BELANGRIJK IS…


Bloss: Yep… jullie gaan nu iets buitengewoons zeggen… ik kan het in mijn sappen/waters voelen.

Fed.v.L: Er gaat een GEBEUREN plaats vinden dat zielen een kickstart zal geven!(op gang zal brengen) Dit zal zielen een keuze geven om ‘HET’ te vervolgen… of om te blijven ‘zoals’ ze zijn.
Bloss: Wacht even… wacht even… dus dit GEBEUREN GAAT plaats vinden… ondanks wat ONS bewustzijn als EEN … ons aanbiedt door onze eigen schepping. (Nu weet ik niet zeker of ik mezelf begrijp!!)

Fed.v.L: Inderdaad.

Bloss: Verschilt dat niet van wat jullie eerder zeiden over het niet in staat zijn om ja of nee te zeggen tegen iets, omdat WIJ het zijn die beslissen?

Fed.v.L: Ja, dat is zo.

Bloss: Geef even het medicijn door!! Kun je dat dan verhelderen, want nu ben ik echt in verwarring!

Fed.v.L: Dat wat wij zeiden is duidelijk gesneden… uit en uit… het voorstel!

Maar… het resultaat… zit niet in onze handen. Het resultaat zit in de handen van jullie. Jullie van de Aarde.


Bloss: Ik ga niet vragen wanneer dit zal zijn… dan zou ik te veel op mijn geluk vertrouwen. Mag ik toch vragen… zal dat voorstel van jullie komen… van onze ruimtefamilie… of zal dat worden ingescheept door… door gebrek aan een beter woord…. Aardlingen?

Fed.v.L: We verklaren… door beide partijen.

Bloss: Hoe interessant is dat! Dat liet de sappen zeker stromen!

Fed.v.L: We zijn ons bewust van hoe jij je VOELT op dit moment Blossom. We zijn blij met de opwinding die je uitzendt.
Bloss: Ik ook dus. Ik voel me vernieuwd! Verjongd! Versterkt! Weer bijgevuld! Er is een gevoel in me dat een beetje moeilijk te beschrijven is. Is het een vogel.. is het een vliegtuig? Nope.. het is een WETEN. Het is een WETEN dat veel meer schijnt te WETEN dan waar ik deze conversatie mee begon vandaag. Maar vraag me niet wat dat is… omdat ik het niet weet!!

Dank jullie… ik was hier heel blij mee!

Fed.v.L: Zoals wij zijn. Zoals wij zijn.

Bloss: In Liefde en veel dank mijn vrienden.


http://www.blossomgoodchild.com/

mailto:bloss@blossomgoodchild.com.au 

http://blossomgoodchild.blogspot.com/


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Originals and translations of Galactic Messages available on

0 reacties:

Een reactie posten

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar