Followers

i decree

donderdag 1 december 2011

01:12:2011

  December 1, 2011

 
Ik weer!!! Wat? … Zo gauw al?? 

Ik moest NU gewoon schrijven en niet pas over een week of zo, als het stof zou zijn gedaald… om iedereen te laten weten dat ik in orde ben. In feite ben ik nu MEER dan in orde! Ik ben Tickety Boo en dan nog wat. Kan het door al het licht komen dat in mijn richting werd gestuurd? 


Ik versier me met snorkel en zwemvliezen om door de zee van emails te zwemmen. Honderden en honderden en honderden ervan. Ze sturen me Liefde en voelen mijn pijn…. Daarom moest ik dit nu uitzenden om te zeggen dat ik me goed voel. Ja, de channeling van 29 november was diep pijnlijk (in die tijd dus) maar Werkelijk… toen ik eenmaal de verzendknop had ingedrukt op dinsdagavond…. werd ik wakker en WIST in mijn hart dat ik het juiste had gedaan voor mij… op die tijd. Als men in zijn eigen Waarheid staat, laat dit altijd iemands energie WETEN dat men het juiste heeft gedaan.
Maar… als jullie me nu even wat tijd toestaan…. Vanwege het antwoord dat ik kreeg…. er zijn enkele dingen die ik wil verduidelijken.


De reden dat ik wilde stoppen met de communicatie met de Federatie van Licht op dit moment werd gezegd…. Is vanwege de discrepanties in verklaringen van hen over de Pilaren van Licht. Veel mensen schreven en stelden voor dat WIJ zelf de zuilen zijn wat ik eerder aan ‘Hen’ gestuurd had.


Mag ik gewoon hier even uitleggen waar ik vandaan kom voor degenen die dit niet volledig begrijpen? Maar toch bedankt, dat velen, velen, velen dat wel doen.


Channeling van 29 juni 2011


Terwijl ik vragen stel….Blossom: Deze Zuilen van Licht waar jullie over hebben gesproken… toen jullie ze in mijn hoofd lieten zien, toen je er voor het eerst over sprak… nou, ik zag nu wat ik zag… hoge structuren van Licht aan de hemel, en jullie zeiden dat we hen zouden zien bewegen, ze zouden een immense energie afgeven en er zou GEEN ontkenning meer zijn over wat ze waren.


Fed.v.L: Inderdaad. En wij hebben onze koers niet veranderd, wat dit betreft.


Blossom: Ok. Alleen sommigen VOELEN dat WIJ die Zuilen van Licht zijn. 


Fed.v.L: Wij eggen dat dit een manier van spreken is. Ja, hoe jullie Licht schittert. Veel meer dan jullie je realiseren. Maar dat waar wij over gesproken hebben is zoals we zeiden dan het zou zijn. 


Bloss: En jullie zeiden dat dit er is voor dat het jaar om is?


Fed.v.L: Dit is zo. 


Channeling 10 augustus 2011


Bloss: Alleen een notitie voor jullie dagboek… De Pilaren van Licht??? Jullie zeiden aan het eind van ons jaar… dit is alleen zodat jullie het niet vergeten. Velen kijken naar ze uit. Ik weet dat we nog 5 maanden hebben, maar ik wilde niet dat het uit jullie gedachten ging… weten hoe druk en zo jullie het hebben! 


Fed.v.L: En hoe VOEL jij je daarover en over de verschijning ervan?


Bloss: Dat weten jullie, nietwaar? Maar ziende zoals jullie dat vroegen, moet er een reden zijn. Ik wil graag dat ze zich vertonen zoals jullie gezegd hebben. Anders…. Ik zal dan natuurlijk moeten gaan denken over de correspondentie met jullie. MAAR TOCH…. WEET IK dat jullie van WAARHEID zijn en hoe jullie zo velen helpen… het zou niet goed zijn voor jullie om dit te zeggen en dan de goederen niet af te leveren.


Ik accepteer jullie WAARHEID over 14 oktober en waarom jullie niet konden doen wat jullie wilden. Ik accepteer dat 14 oktober er was om vele, vele redenen…. Maar wij hebben ons VERTROUWEN in jullie… op een heel diep niveau… en … om geen beeld van zoiets te hebben als jullie zeiden dat er zou zijn….. zou geen zin hebben. Jullie ‘street cred’ (geloofwaardigheid van de straat) zou een volgende duik hebben gemaakt…. En DUIDELIJK, wil ik niet dat dat gebeurt. Zien jullie waar ik vandaan kom? Sommigen zeggen dat WIJ die pilaren zijn, sommigen zeggen dit, anderen dat. JULLIE zeiden dat er pilaren van groot Licht in de hemel staan die de meest wonderbaarlijke energie zouden dragen. Voor iedereen om te zien. Jullie zeiden niet metaforisch enz…. Jullie zeiden dat we het niet konden missen. Dus … ik zie er enorm naar uit ze te zien…. OK??? Goed. Prachtig! IK HOUD VAN JULLIE!
Fed.v.L: Punt genomen. Punt begrepen. We glimlachen naar jou zoals jij naar ons glimlacht. Onze WEZENS zwellen van LICHT en Liefde naar je zoals die van jou naar ons. WIJ ZIJN EEN. 


Channeling van 7 oktober 2011:

FL: Hoe schitterend schijnen jullie in het KENNEN van je ziel in deze tijd. Is er een van jullie die kan zeggen dat het niet zo is? Want zelfs degenen die zich niet op hun gemak VOELEN… zijn zich ook bewust van het LICHT dat diep van binnen zit en van zijn oprijzen naar de oppervlakte om te transcenderen. Pilaren van Licht zijn jullie inderdaad. 


Bloss: Ha! Jullie brengen het naar voren! ( ik grijns van oor tot oor)


Fed.v.L: Dat was onze bedoeling om dat te doen. Want wil je niet toegeven dat je samenzweerderige hebt om ‘van het schip te springen’ lieve dame… zouden deze Pilaren waarover we hebben gesproken dat ze zich niet zouden vertonen op precies dezelfde manier als wij gezegd hebben dat ze dat zouden doen?

Bloss: Mmm! Jullie hebben afgeluisterd! Nou, ik merk dat jullie dit duidelijk naar buiten willen hebben ben ik blij om door te gaan met dit verzoek. Ja… ik heb er over nagedacht om te stoppen met de communicatie met jullie als het nog niet was gebeurd in 2012. Niet voor altijd… maar totdat jullie de goederen afleveren.


Fed.v.L: Dus jouw VERTROUWEN in ons wankelt een beetje? 


Bloss: Nope! Helemaal niet. Dus ik realiseer me dat dit misschien vreemd lijkt. Toch, zoals ik het zie… het zou niet juist zijn dat jullie niet laten gebeuren zoals je zei… met alle respect… omdat zielen nou eenmaal teleurgesteld worden en hun belangstelling gaan verliezen voor wat jullie hebben te zeggen… hoe verlichtend het ook kan zijn. Dat is de werkelijkheid. We hebben nog een tijdje… dus ik zie maar weinig zin in tijd verliezen met hierover te praten, omdat die pilaren op elk ogenblik kunnen verschijnen. 


Fed.v.L: Wij geven de voorkeur om je vraag opnieuw te richten op de mogelijkheden van zulke gebeurtenissen die aan het Licht komen en in het tijdsframe waar wij over spraken. Het is onnodig voor ons om ons te bekommeren over deze zaak. VOEL jij begrepen? 


Bloss: Of ik VOEL begrepen? Of bedoelen jullie of ik het begrijp?


Fed.v.L: We bedoelen wat we zeiden. Do you FEEL understood?


Bloss: Sorry. Ik snap het niet. Over wat?


Fed.v.L: Over wie jij bent. 


Bloss: Het maakt niet uit of ik het ben of niet. Ik doe wat ik doe omdat ik WEET wat het is wat bedoeld is wat ik doe. Waarom deze vraag, alsjeblieft?


Fed.v.L: Omdat de relevantie ervan nodig is voor de zaak van het onderwerp waarover we staan te denken.


Bloss: De Pilaren van Licht?


Fed.v.L: Inderdaad. Laten we even verder gaan…. VOEL jij je begrepen door ons? 


Bloss: Oh! Daar heb ik nog nooit over nagedacht. Ik nam gewoon altijd aan dat jullie ‘Mij KENNEN’ en daarom mijn manieren en gedachten ‘accepteren’ . En daarom denk ik… Ja… ik VOEL me door jullie begrepen.


Fed.v.L: Toch trek jij onze motieven in twijfel?


Bloss: Nope! Nee. Jullie motieven om deze ‘pilaren van Licht’ te laten vertonen aan ons heeft alleen de Hoogste bedoeling. Dat is geen motief van jullie… jullie begrijpen dat niet… het is mijn bekommernis dat als deze Pilaren van Licht niet worden getoond… dan zullen jullie veel mensen hebben die het vertrouwen in jullie en in al het werk dat jullie gedaan hebben, kwijt raken. Ik kan eigenlijk niet geloven dat we nog steeds met dit onderwerp bezig zijn, om eerlijk te zijn. 


Fed.v.L: Tich vinden wij het van belang om JOUW gezichtspunt Blossom. Want zoals jij beseft…. Beseffen WIJ jouw gedachten hierover. 

--------------------------------


En dan natuurlijk die hele 24 nov. channeling die me voerde naar de plek waar ik nu ben. 


DUS … zoals jullie nu hopelijk kunnen zien… voor mij… als boodschapper, moet ik hier iets aan doen. Ik VOELDE dat het niet goed was om op die tijd verder te aan.


En toch… hoe grappig… hoe vreemd… misschien is het een ‘geconditioneerdheid’ misschien trots … wie weet het…. ik VOEL nog steeds ongeconditioneerde Liefde voor hen… Ongeconditioneerde … (ZONDER condities die er aan vast zitten) Mijn hart keek vannacht naar de sterren omhoog en zei met een glimlach ‘en hoe gaan we nou vanaf hier, jongens?’ 


Ik heb geen intentie om me nu in deze fase met hen te verbinden…. Alhoewel ik nu alleen in staat ben geweest om alle emails alleen maar af te schuimen…. De algemene overeenstemming is ‘genoeg is genoeg’. 


Maar…. Al hun leringen van Liefde en Licht zijn nog steeds beschikbaar aan mijn kant en het kan een goede tijd zijn om bij het begin te beginnen en wat revisie te doen. Er is met zoveel wijsheid geboden. 


Het heeft voor sommigen misschien geen zin… hoe ik ongeconditioneerde Liefde voor hen hebt terwijl ik deze ‘Hoge Lichtwezens’ eigenlijk op hun fiets heb weggestuurd? (met alle respect dan). Toch voel ik dat ik mezelf heb duidelijk gemaakt voor het waarom.


Dus hier zijn we op Aarde en doen wat we doen op de beste manier we kunnen. Om in je Waarheid te staan dat hebben ‘Zij’ ons geleerd. Dus dat doe ik. 


Echt, Echt, Echt ik voel me absoluut goed. IK DANK IEDEREEN voor hun vriendelijkheid en genereusheid van hart die ze me gezonden hebben. Het zou belachelijk voor me zijn om ook maar te proberen om iedere email te beantwoorden. Toch heb ik iedere bedoeling om zeker te maken dat ik intens alles zal lezen. Als ik bij die van ‘jou’ kom, zul je dat weten omdat ik een eenvoudig antwoordje zal terug sturen dat zegt ’Dank je’! Want dat zal ik serieus doen.


Voor degenen die er onzeker over zijn….. WHITE CLOUD is niet dezelfde als De Federatie van Licht. Alhoewel ik me herinner dat er gezegd was op een bepaald moment dat ‘hij’ wel deel is van de organisatie. Zijn we dat niet allemaal? En nope!... ik heb niks van hem gehoord over dit alles…. nog.. Ik sta op mijn eigen twee voeten. Het is alleen als ik wanhopig ben dat ik bovenop die van hem sta en dan dansen we samen rond.


Ik VOEL me geweldig. Ik ben klaar om te doen wat mijn ziel me ook vraagt te doen. Het schijnt dat mijn humeur door velen is genoten en mij wordt gevraagd om ‘In the loop’ te blijven. (in de running) . En ik VOEL dat ik via nieuwsbrief en blog dat zal doen. Ik weet zeker dat ik een van die zielen ben waarvan, als ik mijn Aardse toestand verlaat, de lijkschouwer zal zeggen: ”Ze is dood…. Maar ze blijft niet liggen’!


Sprekend over humor om dit ‘LICHT’ vast te houden: mijn grap van het jaar. 


FL: Een man vond een schaap en liet hem aan een politieman zien. Die zei: “Breng dat schaap naar de dierentuin, nu.” De volgende dag ziet de politieman de man met het schaap weer. De politieman laat hem stoppen en zegt: “Wat drommel, doe je met dat schaap. Ik dacht dat ik zei dat je hem naar de dierentuig moest meenemen?” De jongen zegt: “Gisteren nam ik hem mee naar de dierentuin en vandaag neem ik hem mee naar de film.”


Blossom: Wat serieuzer nu. Ik voel me zo gezegend om zo’n support achter me, voor me en naast me te hebben. Hoe prachtig hebben jullie je gedachten met me gedeeld en bieden je advies aan…. Voor wat voor mij een ENORM besluit was, maar een dat nodig was.


Er is werkelijk niets veranderd. Ons is gevraagd ons te herinneren wie we zijn…. LIEFDE. Aan het eind van de dag…. is dat zo simpel als wat. Dat is alles wat we hoeven te WETEN. Dat is alles wat we hoeven te DOEN. Dat is alles wat we hoeven te ZIJN. 


DANK JULLIE, IEDEREEN. DANK JE! DANK JE! DANK JE voor jullie helende gedachten en Liefde. Ze werkten meteen! 


FL: Ik stuur jullie MIJN Liefde Licht Gelach en die Gracieuze Gouden Stalen


Blossom
Ps. Ik ben het vertaal-team erkentelijk voor het geven van hun kostbare tijd… om de boodschappen van de Federatie van Licht zoveel landen te laten bereiken. Dank jullie zeer, aan alle betrokken van www.galacticchannellings.com
Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Originals and translations of Galactic Messages available onNovember 29, 2011

  November 29, 2011

 
Blossom: Hallo, aan jullie. Ik ben er niet helemaal zeker van hoe deze communicatie zich gaat ontwikkelen. Alles wat ik weet… in mijn Waarheid, is dat er veel vragen in mijn hoofd circuleren sedert ons laatste gesprek en dat er veel dingen zijn die ik moet uitzoeken of we verder gaan op de manier waarop we deden.

In al de jaren hebben jullie ons zoveel Liefde en een ander gezichtspunt geboden betreffende hoe je leven te leven en om te ontdekken wie we zijn. We zijn er nog lang niet, maar velen van ons lopen minstens op het juiste pad en voor al jullie hulp hierbij… dank ik jullie, samen met vele anderen. Laat dat even duidelijk zijn.

Wat mij betreft, ik zit in een dilemma. Ik ben in verwarring en van mijn stuk… heb geen andere manier om dit te zeggen. Ik heb zoveel emails gekregen sedert jullie laatste communicatie, van zielen die jullie lessen volgen. Sommigen voelden zich geïnspireerd en wilden weten hoe we zelf onze Pilaren/Zuilen van Licht moeten voortbrengen… terwijl anderen er gewoon genoeg van hadden…. en besloten om niet langer meer jullie pad te volgen. Voornamelijk vanwege jullie ‘beloven’ dat de Zuilen van Licht bij ons zouden zijn aan het eind van het jaar… alleen werd gezegd, toen ik er echt op aandrong… dat ‘nee, ze kwamen niet meer’ … omdat WIJ ze zelf moesten manifesteren en vanwege het tijdsframe kon dit niet langer meer zo zijn.’

Zo voel ik me daarover ook, om eerlijk te zijn… en ik kan alleen maar dát zijn… eerlijk!

WAAROM zeiden jullie dat niet, in de eerste plaats?

WAAROM zeggen dat ze zullen komen en dat we in groot ontzag daarvoor zullen zijn enz.. en dat vertellen op de manier zoals jullie dat in het begin deden?

WAAROM zeiden jullie niet vanaf het begin dat we ze al lang geleden zelf hadden uitgezonden om ze nu terug te krijgen?

IK VOEL …. En dit is dat ik vandaag naar jullie uitspreek, het gevoel (dat niet beïnvloed is door degenen die mij hun mening gaven) dat ons opnieuw weer een wortel voor de neus is gehouden… een sappige wortel. Wij vullen ons Wezen met hoop/verwachting/blijheid/vertrouwen/weten/ geloof…. omdat we in jullie geloven…. we WETEN dat jullie van WAARHEID zijn en dan keren jullie je om en zeggen… ‘NEE… Het gaat niet gebeuren!’

Nou… in mijn WAARHEID… voel ik me hierover zo teleurgesteld. Jullie zijn ongelooflijk Hoog intelligente Wezens, nietwaar? Jullie zijn de Opzichters van de Opzichters. Dit moet jullie zeker aanzetten over hoe het voor ons is hier beneden op planeet Aarde. Door al jullie studie moeten jullie zeker een idee gekregen hebben van een bepaalde hoeveelheid info over hoe wij werken in deze dichtheid? Dus WAAROM OH WAAROM zouden jullie ons ‘aan het lijntje houden’? Want, echt eerlijk…. zo voelt dat.

Ik weet niet… omdat ik me dat niet kan herinneren… wat het contract van mijn ziel is/was met jullie…. Misschien kunnen jullie me een kopie sturen? Als ik hier uitstap… ik neem aan dat mijn vervanger al in de coulissen staat? Word ik nu verondersteld dat ik aan de kant moet gaan? Ik weet gewoon niet wat ik moet doen!

Willen jullie niet meer mensen aanmoedigen wakker te worden en om de rozen te gaan ruiken in plaats van ze af te laten keren? Natuurlijk moet ik weer opnieuw jullie geldigheid betwijfelen? Zijn jullie wie jullie zeggen te zijn? Ik had zó’n bewijs na 14 oktober 2008 * en ik beloofde plechtig nooit meer aan jullie te twijfelen…. Maar dat DOE ik wel… en dat doet me zo’n pijn. Ik twijfel aan jullie en ik twijfel aan mezelf.

Als boodschapper… legde ik het verkeerd uit? wat jullie me lieten zien over die zuilen? En als dat zo was……waarom corrigeerden jullie me dan niet? Ik heb zo vaak sterk moeten blijven in mijn Waarheid naar jullie, zo vaak, en dat heb ik ook gedaan… maar nu… ik VOEL me zo teleurgesteld.

Ja… de emails zullen binnenstromen en zeggen: ‘Het gaat niet over DE FEDERATIE Blossom… het gaat over ONS… en om LIEFDE TE ZIJN’… IK WEET DAT ALLEMAAL WEL! Maar voor mij gaat het over JULLIE…. De Federatie van Licht… de Opzichters over de Opzichters. Jullie hebben aangeboden om te helpen en ik ben hier om jullie te vertellen… op dit ogenblik in het nu… als jullie boodschapper…. over deze zaak die met de Zuilen van Licht te maken heeft, dat die behoorlijke schade heeft aangericht.

Alles is zoals het zou moeten zijn, zoals ze zeggen… en ik weet het niet…. Echt, ik weet het niet….. wat ik wil zeggen is wat er nu eigenlijk wel of niet in mijn contract stond.... en of het er gewoon op uit draaide dat ik ongeschikt was voor die job.

De laatste week heb ik mijn ziel gevraagd wat ik moest doen? Welke kant moet ik nu op? Als ik met jullie stop te communiceren… zal ik me zo vreemd voelen… en was communiceren met jullie niet een van de bedoelingen voor me om hier te zijn? Misschien alleen tot aan deze tijd?

Dus hier is het… Opnieuw MOET ik weten of jullie zijn die jullie zeggen te zijn. Ik wil geen relatie met elkaar met me meedragen als ik er onzeker door ben. Dat ben ik eerder al eens geweest…. dat heb ik ooit gedaan! Er zijn er enkele mensen die voelen dat jullie niet van Waarheid zijn. Ik heb altijd geweten dat jullie…. En het maakt me niet uit hoe anderen probeerden me dat af te raden, maar vanwege die laatste channeling merk ik dat ik me die hele zaak werkelijk sta af te vragen.

Mijn voorstel is… … van waaruit jullie wonen…. waar dat dan ook is… gegeven de technologie die jullie hebben… vraag ik vanuit de diepste plek van mijn hart… om ONS IETS TE LATEN ZIEN DAT ONMISKENBAAR BEWIJS IS VAN WIE JULLIE ZIJN! Jullie moeten ZEKER weten dat dit toch moet gedaan worden op een bepaald moment? Dit zou zo veel mensen doen ontwaken… als dat hun keuze was. Het zou ons die al wakker zijn de grootste zet geven om verder te gaan. Want, geloof me… we hebben nu echt een zetje nodig.

We balen ervan om op degenen te wachten die aan de macht zijn om het ‘juiste moment’ te vinden om te vertellen over jullie bestaan… We HEBBEN ER GENOEG VAN…. VOL STOP (KAPPEN ERMEE!)

Ja, … er zijn veranderingen die we kunnen zien… ja … we laten die veranderingen gebeuren… maar we hangen er soms als aan een draadje bij! Zeg me… wat voor schade doet het jullie als jullie ons gewoon een enorm groot teken zouden geven? Schrijf HALLO aan de hemel… verander de hemel een hele dag van blauw in geel …. Een vriend van me stelde voor dat jullie een vredesteken op de maan zouden zetten zodat iedereen dat kon zien.

Iets… jullie moeten in staat zijn om in hemelsnaam iets te doen…. laat ons dus weten dat wij de Waarheid volgen in ons hart. Dat is het probleem…. Zo velen van ons deden wat jullie zeiden… jullie vroegen ons om te luisteren naar onze WAARHEID… om te luisteren naar wat ons hart ons vertelt… en mijn hart vertelde me dat JULLIE ZO’N GROOT LICHT ZIJN EN VAN WAARHEID ZIJN… en dan keren jullie je om en zeggen dat wat je beloofde niet gaat gebeuren……. Zomaar. Boem! Het raam uit!

Nou, het spijt me, jongens… maar dit werkt niet voor mij. Jullie kunnen dat gewoon niet doen en verwachten dat wij zeggen: “OK… sorry. WIJ hebben het fout…. WIJ begrepen het verkeerd… WIJ begrepen niet dat jullie bedoelden dat WIJ ze lang geleden uitzonden… en ze nu zelf moeten manifesteren.” … en alleen maar voor de registratie… hoe kan iemand dat trouwens doen? Ik schijn het “Handige tips om lichtzuilen te manifesteren die eonen geleden werden uitgezonden” handboek niet te kunnen vinden!

Ik geloof niet dat het een onmogelijkheid is om iets op grote wijze te doen om ons te laten weten dat jullie zijn die jullie zeggen te zijn. Je hoeft het niet uit te zenden… jullie kunnen het gewoon doen… dus dan is er geen enkele organisatie die vooraf wordt gewaarschuwd. Op de tijd dat het is gebeurd… zal het te laat zijn voor iemand om er TEGEN in te reageren.

En JA… inderdaad…. Misschien zal het de loop van de geschiedenis veranderen.. maar is die al niet aan het veranderen? Zijn we al niet van koers veranderd? We zitten op het juiste spoor…. Naar wie weet waar… Ascentie? De Nieuwe Wereld? Nou, als dat het geval is… misschien moeten jullie dan een groot rood teken aan de hemel zetten dat naar boven wijst en zegt: ’Ascentie… die kant uit!’ Want juist nu…. Schijn ik niet alleen de richting kwijt te zijn… maar ook de hele **** plot!!!

Ik weet niet of jullie bazen hebben… ik weet niet of jullie de opzichters van de opzichters van de opzichters hebben…. en of dié ook weer opzichters over opzichters over opzichters over opzichters hebben…. maar als dat zo is…. Druk dan deze correspondentie af en duw die in hun ‘urgente’ postbus. Dat zou ik zeer op prijs stellen.

In mijn Waarheid heb ik zo lang GEWETEN dat jullie zulke Waarheid Gevers zijn. Ik heb me trots gevoeld, geëerd en bevoorrecht gevoeld om jullie boodschapper te zijn. Het breekt mijn hart dat het zover gekomen is en ik ben hier niet makkelijk tot een besluit gekomen… verre van dat. Toch voelt dit voor mij… dat ik dit mijn laatste communicatie met jullie moet worden totdat ik absoluut onmiskenbaar bewijs heb dat ik nog bij de ‘goeie jongens’ hoor. Ik kan/wil mezelf niet bedriegen voor de vele duizenden zielen die jullie boodschap lezen die ‘mij’ is toevertrouwd om af te leveren.

Ik ben compleet van de kaart om eerlijk te zijn. Dit lijkt allemaal zo plotseling te zijn gekomen en toch is het zo gebeurd en ik moet daarover in mijn Waarheid staan.

Ik denk dat het oneerlijk zou zijn om jullie niet te laten zeggen hoe jullie je hierbij allemaal voelen. Dus zal ik even wachten en dan hoop ik vol vertrouwen dat er genoeg energie over is voor jullie om je zegje over mijn gevoelens te doen.

Ik vraag alleen dat jullie antwoord van de Hoogste positie komt ten goede voor iedereen.

In LIEFDE en DANK en in WAARHEID.

Federatie van Licht: Liefste dame… allereerst prijzen we je voor je openhartigheid. We beschouwen alles dat je gezegd hebt erkend te hebben en in deze tijd bieden we je simpel ons diepste, hartgrondigste begrijpen en Liefde aan. Het zou niet juist zijn om nu in details te gaan toch willen we jou serieus onze gevoelens van dank aanbieden voor ALLES dat je hebt uitgebracht naar ons.

Blossom: Maar als jullie niet in detail gaan, dan blijft dit allemaal zo onafgemaakt.

Federatie van Licht: Het is verre van afgemaakt. We zijn nu meer bezorgd over jouw energie.

Blossom: Ik red me daar later wel mee.

Federatie van Licht: Dan zullen we met onze Waarheid een tijdje praten om deze correspondentie op een plek te zetten waar bevredigende verklaringen worden geboden.

Blossom: Ik heb mijn deel gezegd… jullie weten waar ik sta…. Ik vraag me af of jullie WETEN en begrijpen waarom ik zulke gevoelens van wanhoop hebt uitgedrukt?

Federatie van Licht: Vele keren spraken we over het anders zien van dingen door jou, vanwege de ‘ruimte’ waarin wij zijn. We hebben verteld over zaken die zo anders lijken voor jullie en dat als jullie waren waar wij zijn, jullie dat zouden begrijpen.

Van alles dat je vandaag hebt uitgesproken konden we het LICHT zien vanuit jouw gezichtspunt op een maner die misschien van te voren zou worden afgewezen.

Wij maken geen excuses naar jou… toch hebben we de benardheid geaccepteerd die we veroorzaakt hebben niet alleen naar jou maar aan velen en wij hebben geen rekening gehouden dat nieuws dat we brachten, tot zo’n verwarring zou aanzetten.

Niettemin… zijn we hier op dit moment en jij en iedereen die er bij is betrokken, zijn precies waar jullie zijn. Er is een aarzeling die van jou komt Blossom, is het niet zo?

Blossom: Ik was er niet zeker van of die aarzeling van jullie kwam of van mij… maar het is zo…. Dus.. waar gaan we naar toe vanaf hier?

Federatie van Licht: Naar binnen. Het is tijd voor iedereen om hun Waarheid vast te stellen. Wij kunnen dat niet voor jullie doen.

Blossom: Dat kunnen jullie… jullie kunnen doen wat ik heb voorgesteld.

Federatie van Licht: Is dit de enige manier waarop je wilt beschouwen of de correspondentie doorgaat?

Blossom: Weten jullie hoe moeilijk dit voor me is???????????????????????????? Wat zouden jullie zeggen als ik “ja” had gezegd.

Federatie van Licht: We zouden je positie hebben geaccepteerd.

Blossom: Dan, met een gebroken hart en veel tranen blijf ik bij mijn WAARHEID en zeg JA. Dit doet me zoveel pijn… ik geloof eigenlijk echt niet dat we tot zover zijn gekomen… maar ik kan het niet meer doen. Vanuit mijn gezichtspunt moeten jullie het zien, vanuit ons gezichtspunt. Het werkt niet voor ons als je dat niet doet. We moeten WETEN dat we jullie kunnen VERTROUWEN en we hebben allemaal samen gewerkt en zo’n prachtige relatie met jullie opgebouwd…. Ik zelf vind dat ik het gewoon niet goed vindt om het feit alleen maar opzij te zetten dat jullie ons niet lieten weten dat we verondersteld werden om die zuilen/pilaren zelf te manifesteren. Een klein knikje.. ergens langs de lijn… een kleine wenk dat dit het geval was, kan de manier hebben veranderd waar dit allemaal heen ging… maar als jullie zeggen… alles is zoals het moet zijn.

Mijn vrienden… ver weg… Ik weet dat jullie kunnen voelen hoe ondersteboven ik ben… ik vraag me af of dit is wat het allemaal zou opleveren? Ik heb dit echt niet zien aankomen… toch …. Wat moet ik anders doen? Werkelijk … als jullie mij waren… zou je dan niet hetzelfde doen?

Federatie van Licht: Wij, allergeliefdste ziel… zijn niet jou… toch zijn we deel van je. En ja… we VOELEN je diepe smart op dit moment. Weet dat onze Liefde met jou is…. altijd.

En het is verre van afgemaakt.

Blossom: Maar nu… moet ik goodbye zeggen. Ik kan gewoon niet geloven dat dit het einde is. Ik wil niet geloven dat dit het einde is…. De diepste WAARHEID in mijn hart wenst serieus dat dit niet de laatste keer is dat we met elkaar spreken. … en toch nu…. ik weet niet wat ik anders moet doen…. of ook inderdaad hoeveel ik nog meer kan verdragen.

Mijn hart Houdt Van jullie…. God… dit is belachelijk…. Waarom ben ik zo ondersteboven? Is dat omdat ik diep van binnen weet dat jullie Licht en Waarheid zijn…. als dat het geval is… waarom zeg ik dan goodbye? Ik moet dit doen mijn vrienden… ik moet het doen!

Dank jullie voor ALLES dat jullie met ons gedeeld hebben. Werkelijk dank jullie wel. Zoals ik zei… ik heb er geen idee van wat ik aan het doen ben, of wat ik verondersteld word te doen….. en wat een tijd om van het schip af te springen…. Maar ik weet gewoon geen andere manier nu.

De knop indrukken om dit door te sturen zal voor mij net zo groot zijn als dat voor de 14 oktober boodschap…. Vele manen geleden. Een reis die zo belangrijk is…. Ik kwam net op kruispunten uit denk ik.

Dus naar jullie…. Op deze manier waarop we gegroeid zijn… ik meld me af…. Ik weet niet of we opnieuw gaan corresponderen… alleen de ‘tijd’ zoals WIJ die hier kennen zal het zeggen. En jullie laatste woorden aan mij zijn?

Federatie van Licht: Het is verre van voorbij. Dit weten we in ONZE WAARHEID. We waken over je Blossom. WIJ waken over jullie allemaal. Wees in kracht. Wees in Licht. Wees in Liefde. Het is de enige manier waarop jullie kunnen zijn. Want jullie zijn het. Het is ons allemaal. Wij zijn een in LIEFDE. En zo is het.

----------------------------------------


*Blossom: Enkele weken na 14 oktober 2008 was ik echt aan het worstelen wat ik met het een en ander moest! Ik vroeg White Cloud om een teken (Dat doe ik niet zo vaak). Ik MOEST WETEN dat de Federatie van Licht waren wie ze zeiden dat ze waren. Ik VOELDE dat ik hen wilde VERTROUWEN maar ik wilde mezelf of een ander niet voor de gek houden door nadat er …. Of moet ik zeggen… wat er niet had plaats gehad. Mijn ziel zat op een ellendige plaats. Ik sloot mijn ogen en ik kreeg een prachtig roze te zien. Dus ik zei tegen White Cloud dat als ik binnen drie dagen een roos zou zien die zijn energie zou dragen, ik zou weten dat die van hem was en zou weten dat ik door ging met de communicatie met de Federatie van Licht. Ik vertelde niemand hierover. Om 4 uur in de middag van de derde dag… was er een klop op mijn deur en de plaatselijke bloemist leverde drie dozijn rozen af. Er zat een prachtige struisvogelveer in en een kaartje dat gewoon zei…
“Ga moedig voorwaarts zoals het Licht en de Liefde. Alles is zoals het zou moeten zijn. Adieu. Kerrie (een bloemblaadje)”

Deze woorden, zoals zo velen van jullie weten, zijn wat White Cloud altijd zegt. Binnen enige ogenblikken viel dit op zijn plek en ik snikte onbedaarlijk …. En ik beloofde plechtig dat ik ze nooit meer zou betwijfelen. Mijn hart was zo dankbaar naar White Cloud voor deze Waarheid.

Ik kende Kerrie toen niet. Ik ken haar nu wel. Toen ik haar vroeg wat haar zoiets liet doen… zei ze dat ze het hele weekend al door White Cloud was aangestoten om ‘naar hem te luisteren’. (Zij had zijn boeken). Dus deed ze het en ze voelde de drang om me wat rozen te sturen… en ze wist toen alleen dat ik ergens in Noosa woonde.

Om White Cloud weer naar ‘hun Waarheid’ te vragen leek me op de een of andere manier niet wat ik moest doen. Alhoewel ik het wel probeerde…. Omdat ik niet wist wat ik wel moest doen. Het gebeurde niet.
Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny

Dear Readers,

 

We are looking for new translators English-Romanian and English- Hungarian for Blossom Goodchild’s messages.
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,
Luisa Vasconcellos
or
Galactic Channelings.com
and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


Originals and translations of Galactic Messages available onLOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar