Followers

i decree

zondag 28 november 2010

28 November 2010Blossom Goodchild met de Galactische FederatieBlossom: Een goedenavond voor jullie. Nou, ik ging vandaag twee keer zitten om te communiceren maar het hielp niet. De enige reden waarom ik het weer probeer is omdat mijn hoofd zo ‘toverachtig licht voelt’ en het VOELT ook alsof jullie er zijn. Dus dacht ik, ik doe het nog een keer. Is er iets dat jullie willen zeggen?

Federatie van Licht: We zijn inderdaad dichtbij jou Blossom. Dit ‘ruimtelijke’ gevoel in je hoofd is door opnieuw veranderingen in je vibratie.

Bl: Oh, goed, het is niet zo als in ‘ruimte’ omdat er niets in zit!!

Fed.v.L: Velen van jullie zullen in deze tijd ditzelfde gevoel beleven. Er zijn uitwisselingen die samengaan met veranderingen en daardoor kan iemand zich niet goed door voelen, denken we.

Bl: Wat zijn die uitwisselingen?

Fed.v.L: Dat we de voorkeur geven om op dit moment met velen op deze manier een wisselwerking te hebben. Het is voor iedereen vertrouwelijk terwijl ze zich met anderen die niet van de Aarde zijn, verbinden. Het is op die manier, daarvoor moet het worden uitgelegd, slapend tot aan de tijd waarop het verstandig is om te worden onthuld. Als dit voor die tijd zou worden ‘begrepen’, kan het onnodige beroering veroorzaken vanwege het niet begrijpen van de situatie. Want wat er nu plaats vindt, is anders dan wat er zal plaats vinden als deze informatie die werd gebracht, in iedereen wordt gewekt. Het zou voor velen geen zin hebben op dit moment en kan alarmerend en verwarrend zijn.

Bl: Dus zou het dan niet beter zijn om deze informatie op de juiste tijd door te geven? Waarom is het nodig om dat nu te doen?

Fed.vL: Omdat de zielzelf dit begrijpt en het laat het menselijk zelf zich subtiel voorbereiden. Het zit in de voorbereiding dat alles gesmeerd laat verlopen op de juiste tijd…. want de informatie om het deel van het zelf ‘te bereiken’, zal in staat zijn dit correct te interpreteren als men ‘startklaar’ is.

Bl: Nou, ik moet zeggen dat het iemand nogal ‘zich van de planeet af’ laat voelen.

Fed.v.L: Dat komt omdat je veel van ‘jou’ integreert met dat ‘van de planeet af’.

Bl: Ik vind het moeilijk om geaard te blijven. Heb je nog suggesties?

Fed.v.L: Sta jezelf toe te ademen.

Bl: Ja, hoor. Dat is altijd een goed ding vind ik!

Fed.v.L: Wij bedoelen dat op een diepere manier. Haal diep je adem in en adem diep uit. Als je dat doet zul je bewust zijn van een verschil bij die ingenomen ademhaling. Die is van een Hogere diepte.

Bl: Hogere diepte?? Vind ik heerlijk, omdat ik het begrijp.

Fed.v.L: Alles waar we over hebben gesproken staat te gebeuren. Het is NU aan het gebeuren. Jullie voelen dat je moe bent van het wachten. Toch is dat er niet geweest. (het wachten.w.)Want met ieder moment gebeuren de veranderingen in en om je heen. Deze Hogere energie waar we je over vertellen smelt nu samen met je Wezen. JULLIE ademen die in. JULLIE worden er EEN mee. JULLIE worden er deel van. Deze veranderingen zijn niet minimaal. Ze zijn enorm groot. Er kan niets meer worden gedaan dat deze verandering ongemerkt kan laten voorbij gaan. Sommigen zullen het herkennen voor wat dit is, anderen zullen het gewoon als een volgend kwaaltje zien. Zo snel vindt deze verandering NU plaats. De vliegende gedachten van het denken van vele herinneringen laten nu het verleden los. De weg vooruit kan niet worden uitgeworpen als aanhechtingen de aandacht opeisen. Laat iedere gedachte die op die manier binnenkomt, los. Laat alle dingen die je op enige wijze beïnvloeden, los. Het is NU dat je zult merken, als je dat doet, dat de gedachten zullen worden weggehaald. Gedachten die je niet langer dienen en jullie spirit zal zich beginnen schoon en vernieuwd te voelen. Er zal verwarring zijn terwijl deze specifieke verschuiving gebeurt. LAAT HET MAAR GEBEUREN. LAAT het eenvoudig maar GEBEUREN. Mogen we je een raad geven, door dat je het proces gewoon accepteert, zal het zoveel makkelijker worden. Het werd geprogrammeerd om zelfstandig te werken als je dat toelaat. Vraag het je niet af, sta het toe.

Bl: Maar we zijn mens, we vragen ons altijd alles af… nietwaar?

Fed.v.L: Toch vragen we jullie om dit proces TE VERTROUWEN. Dit betekent natuurlijk dat je jezelf MOET VERTROUWEN. Dit is boven alles de sleutel. VERTROUW op het proces van JEZELF. Als je angst loslaat… als je WEET dat dit het laten schieten van het oude is, dan zul je het minder uitputtend vinden. Door geen vragen te stellen zul je merken dat er minder vragen zijn die je kunt stellen. Het is nuttig voor jullie allen om to go with the flow. (=om je door de stroom te laten meenemen). Stop met in je binnenste te worstelen. Accepteer. Accepteer. Accepteer. Wat jullie nu gebeurt is noodzakelijk. Als deze veranderingen niet plaats vinden zou het erg moeilijk voor je zijn om in de NIEUWE WERELD te kunnen bestaan. Als je er op die manier naar kijkt, helpt het dan om te zien hoe dichtbij jullie zijn? Hoe dramatisch/enorm alles moet transformeren?

Bl: Als je zegt dramatisch… hoe dramatisch praten we dan?

Fed.v.L: Genoeg om jullie wereld een goeie opschudding te geven.

Bl: Mmm! Dat dacht ik al. .. en praat je stoffelijk over een opschudding?

Fed.v.L: Dat doen we. En toch willen we dat je erkent dat dit deel is van het proces. Dit is noodzakelijk om dingen in hun nieuwe positie te krijgen. De NIEUWE WERELD kon niet aan zet komen als dit niet gebeurt.

Bl: Dus denk ik op het moment dat ik zeg, dat velen een beetje van streek zijn door dit nieuws. Een stoffelijke opschudding. Dit kan natuurlijk veel zaken betekenen. Poolverschuiving, aardbevingen… geen plezierritje om naar uit te kijken.

Fed.v.L: En toch zouden we dat anders willen zeggen. Je kijkt er naar met naïviteit. Wij WETEN dit vanuit een ander perspectief. Dit zijn juist de redenen waarom we jullie informatie geven waar we eerder over spraken zodat er in deze tijd begrip zal zijn. Hoe jullie ‘je voorstellen’ dat dingen zich afspelen kan compleet anders worden neergezet door hoe jullie denken op dit moment dat wil zien. Toch als er ‘steviger’ transformaties gebeuren, WETEN JULLIE van de Aarde, vanuit je binnenste, dat er niets is om te vrezen. Mogen we ons probleem uitspreken om dit uit te leggen? Dit is precies waar wij over spraken toen we zeiden dat jullie niet in staat zouden zijn om dit ‘NU’ te begrijpen. Toch zeggen we in alle Waarheid… jullie zullen het wel. En opnieuw zeggen we… er is geen angst nodig.

Bl: Ik neem het van je aan, wat je zegt.

En nog iets, als ik mag? … Ik weet niet of jullie je er van bewust zijn of niet, maar veel mensen schrijven me om jullie te vragen hen te helpen met jullie te communiceren. Velen voelen dat jullie wel zullen weten wie ze individueel zijn. Sommigen voelen dat ze falen omdat ze zich zo sterk naar jullie toe getrokken voelen, ze voelen zich zo verbonden met jullie alsof jullie proberen om je met hen te verbinden, maar ze weten niet hoe ze dit moeten leren. Welk advies zullen jullie aan deze zielen willen geven?

Fed.v.L: Ten eerste willen we zeggen dat we familie zijn van iedereen. Er is er niet een, geen een, op Aarde die geen deel is van deze grote FAMILIE VAN LIEFDE. Dit houdt veel zaken in bij een verbinding door de sluiers heen. En toch is de meest belangrijke factor de vibratie van Zuivere Liefde. Dit komt door het laten spreken van het hart om te spreken en niet het denken. Het denken kan zaken gecompliceerd maken op energetisch niveau. Interferenties zijn makkelijk op te sporen en kunnen door gedachtepatronen vegen zodat, wat een zwakke link was, uiteengejaagd wordt.

Bl: Sommige mensen vragen waarom ik in staat ben om dit te doen en zij niet. Ik zeg ze dat ik er geen idee van heb! Ik bedoel hoe kan het dat ik in staat ben om me zo makkelijk met jullie te verbinden? Ik weet dat ik al jaren die hele ziektetoestand had en er vonden omstandigheden plaats waar ik doorheen ging en dat me verteld werd dat het nodig was voor mijn lichaam om me aan te passen om in staat te zijn te doen wat ik doe. Ik snap dat allemaal, maar weet je, waarom ik precies? Waarom anderen die dat kunnen? Hoe komt het dat sommigen dat kunnen en anderen niet? Komt dat doordat het gearrangeerd werd voordat we hier kwamen? Gaat het om onze ontwikkelingsvaardigheden als je eenmaal hier beneden bent? Wat precies?

Fed.v.L: Al die dingen. En net als alle vragen… er zijn veel antwoorden. In jou geval, ja, dat werd voor-geadviseerd.

Bl: Ik dacht dat je zou zeggen ‘voor-gearrangeerd’

Fed.v.L: We gebruikten het woord ‘geadviseerd’ door zijn interpretatie. Het was/is raadzaam voor jou om onze boodschapper te zijn, en toch als je jouw denken over dit ‘arrangement’ zou veránderen, als je ‘eenmaal onder de druk’ zou zijn van de Aardse dichtheid, dan zou dit natuurlijk ook volledig worden geaccepteerd.

Bl: En natuurlijk zouden er anderen zijn geweest die ook ge ‘pre-adviseerd’ zouden zijn, in geval van dat dit scenario zou gebeuren.

Fed.v.L: Dit is zo. Toch lijkt het op dit ogenblik zo te zijn dat dit niet nodig is.

Bl: Eh… is het nu een goede tijd om de verdiensten noemen???!!! Het is toch interessant en ik ben er zeker van dat veel boodschappers hetzelfde voelen, over hoe we zo eindigden met te doen wat we doen. Dit was nou niet precies wat sommige levensloop of school adviseurs bedoelden! Toch, als alles gezegd en gedaan is…. ik zou het niet anders hebben gedaan. Zelfs als de wereld verandert!

Fed.v.L: En dat zal dan een andere communicatie worden in zijn geheel. Er zal een tijd komen waarop de vibratie van ‘aardling mensen’…

Bl: zoal tegengesteld ervan?

Fed.v.L: Neen, aardling mensen… zullen helemaal geen problemen hebben om met ons te converseren. Telepathische vaardigheden, teleport vaardigheden, vaardigheden die je menselijk begrip zelfs op dit late ogenblik onmogelijk toe zal schijnen te begrijpen, die zullen alledaagse normaliteiten zijn. Dus vragen we jullie om niet in disharmonie te zijn als je niet in staat bent om ‘ons te horen’. Er is niemand van jullie die niet in staat is om ons in jullie hart te ‘voelen’. In zichzelf is dit al een teken hoe goed jullie al je betrokkenheid uitdragen in dit Goddelijke Plan.

Bl: Het zou zo goed zijn als jullie ons een DVD-tje konden sturen over wat de toekomst voor ons is. We zouden zeker verbijsterd zijn over ons potentieel.

Fed.v.L: En toch zou dat niet potentieel zijn. Het zou transparant zijn. Het zou zijn hoe het moet zijn. Potentieel is dat wat er binnenin zit te wachten om naar buiten te komen. Dat is jullie NU. De DVD zou jullie op z’n best laten zien. Met je meest volledige capaciteit. Als alles herinnerd is over wie jullie zijn. Veel van jullie science fiction, zoals jullie zeker al weten, is helemaal geen fictie. We hebben dit al eerder gezegd en we zullen dit voor jullie herhalen… binnen ieder van jullie ligt de Waarheid van wie jullie zijn. Waar anders zou/ kon dit geplaatst zijn? De tijd voor de Waarheid om omhoog te rijzen uit haar slaap is dáár, om zichzelf aan zichzelf voor te stellen.

Bl: Mmm! Zich voor te stellen aan zichzelf… wat betekent dat feitelijk?

Fed.v.L: Het betekent dat het zal verschijnen aan de ziel-zelf zoals het Werkelijk is wat in zichzelf is en alleen van zichzelf kan zijn. … De Waarheid.

Bl: Moet ik dat hebben gevraagd?! Dit is het voor vandaag? Precies op het goede moment, ik ‘voel’ altijd dat laatste zinnetje, als je dat geeft. Nou, als ik er over nadenk dat jullie dacht ik er vanavond niet waren, dan hebben we het niet slecht gedaan. We hebben de betekenis van het leven of iets dergelijks niet gekraakt, maar het is goed geweest om te herkauwen. Tot aan de volgende keer…. Heel veel bedankt mijn vrienden. In Liefde en Licht, Lachen en Gouden Stralen… Mij! xx

Vertaling: winnyd@stralendetoekomst.nlFederation of Light by Blossom Goodchild

http://folinjapan.blogspot.com/ - JAPANESE

http://flinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS

http://flingerman.blogspot.com - DEUTSCH

http://folinchina.blogspot.com/ - CHINESE

http://flinspanish.blogspot.com - SPANISH

http://flindutch.blogspot.com – DUTCH

http://federationlight.blogspot.com – PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

www.galacticchannelings.com

zondag 21 november 2010

21 November 2010

Blossom met de Federatie van Licht

21 november 2010

Blossom: Hiya. Ik ben het. Ik voelde in me een afstemming. Heb je ons, oh zo krachtige stervelingen, iets te bieden?

Federatie van Licht: We hebben onze Liefde en onze wijsheid. We hebben altijd onze Liefde om aan jullie te geven. Geen enkele omstandigheid kan dit veranderen. We zijn er van, bestaan eruit. Jullie zijn ervan, bestaan er uit. Dus, hoe zouden we dat niet kunnen doen? We aanvaarden, terwijl we nu meer van jullie manieren begrijpen, dat er soms problemen zijn met jullie begrijpen hiervan. Soms leerden we te weten dat jullie zielen zich zo erg alleen voelen. Dit is werkelijk een onbekende status voor ons. Wij, zoals WIJ zijn… en dat is ook wie JULLIE echt zijn, ieder van jullie… KENNEN dit GEVOEL niet. Wij WETEN dat we EEN zijn met elkaar. EEN met ALLE dingen. En daarom, hoe kan er dan zo’n gevoel zijn in jullie? Behalve dan doordat jullie niet volledig begrepen hebben dat JULLIE deel zijn van het geheel. Deel van ALLES!

Bl: Nou, ik zelf ben me bewust dat we deel zijn van alles. Als EEN. IK WEET dit.
Ik aanvaard dit, en toch, in alle eerlijkheid, voel ik me nog heel vaak alleen. Ik ben gezegend dat ik een prachtige ondersteunende familie en vriendschappen om me heen heb, toch kan ik zo vaak eenzaamheid sterk voelen. Ik verbind me en VOEL een vredige ruimte als ik mediteer, maar terwijl ik omga met het dagelijkse ‘gedoe’, is er nog steeds een verlangen in mijn ziel. Ik denk aan LIEFDE ZIJN. IK WEET dat dit het antwoord is op hoe we door deze aangrijpende tijd komen, ik vraag me af of jullie ons enkele ‘tips’ kunnen geven hoe DE HELE TIJD… IN DIE EENHEID ‘TE ZIJN’.

Fed.v.L: En toch, zien jullie het niet? JULLIE ZIJN ERIN… DE HELE TIJD.. jullie kunnen er niet NIET IN ZITTEN. Want jullie bestaan ERUIT.

Bl: Dus, hoe kunnen we dit met een vollediger capaciteit erkennen? Anders dan de hele dag te zitten mediteren, wat gewoon niet is uit te voeren.

Fed.v.L: Door het te aanvaarden door het TE WETEN.

Bl: Ik aanvaard het en ik WEET HET, toch zit ik niet de hele tijd op die plek van volle LIEFDE en vrede. Helemaal niet. Hoe nemen we de volgende stap? Hoe kunnen we op die plek ZIJN?

Fed.v.L: Door je Ware Zelf te ZIJN. Laat ons je wat vragen. Dit is niet nieuw voor je, voor niemand van jullie. Hoe ver zijn jullie gekomen op jullie manier? Jullie geaardheid? Jullie begrijpen? Jullie acceptatie? Jullie trouw aan jezelf? Hoe ver zijn jullie gekomen in je gedachten over mogelijkheden die eens ver verwijderd lagen van de realiteit waar je in kon leven? Denk hier eens over na, lieve mensen. Kijk naar hoe ver… in zo’n duidelijk korte periode van jullie tijd… jullie zijn omhoog gegaan in en jullie zijn samengesmolten met Hogere energieën en hierbij is/heeft deze onmiskenbare transitie plaatsgehad zonder dat jullie dat werkelijk merkten.

Bl: Nou, ik kan niet zeggen dat ik het niet precies gemerkt heb! Maar ja, als je dat zo neerzet, dan hebben we allemaal binnen onszelf al ver gereisd.

Fed.v.L: En als jullie dagen meer ‘gekruid’ worden zul je doorgaan om hetzelfde te doen, maar op een sneller tempo dan nu. En daarom zal jullie begrip van ALLE dingen zich verdiepen en deze diepere LIEFDE dat is jullie bedoeling om te ZIJN, dat zal worden toegestaan om zichzelf door jullie heen uit te drukken. Het is al van jullie, het is VAN jullie, IN jullie. WEET ook, dat moet je achten, dat WIJ … waar WIJ zijn.. dat is een totaal andere vibratie dan dat van het Aarde niveau. Daarom, deze Liefde ZIJN.. is alles dat er is. Als je in staat was om ons in onze omgeving te bezoeken zou je zo ook ZIJN, zonder gedachten om het te PROBEREN te ZIJN. Omdat je het gewoon zou ZIJN. De energie frequentie bestaat ERUIT.

Bl: Gaan jullie me dan niet even een nachtje uitnodigen? Het zou onbeleefd zijn dat niet te doen.

Fed.v.L: We glimlachen bij je woorden. Want een ‘sleep over’ of ‘een nachtje’ is veel accurater dan je je misschien realiseert. Zoals velen van jullie WETEN, verlaat je de dichtheid van de Aardevibratie als je slaapt en jullie ziel wordt vanzelf dat waarvan je zegt waar je naar verlangt om te worden.

Bl: Geef dan even de slaappillen door, als je wilt? Ik maak maar een grapje met je. IK WEET dat we hier zijn om onze bestemming te vervullen. Nou, eigenlijk de bestemming van het menselijke ras! En als ik het zo neerzet, lijkt het nogal groots en belangrijk. En zo is het!!

Fed.v.L: En jullie doen het allemaal zo goed. Het feit van de materie is dat het NU is waarop ALLES TOT HET LICHT KOMT, dat jullie in staat zijn om te begrijpen WAAROM jullie hier zijn. Dit is het belang: dat jullie kennis naar de voorgrond van ‘wie jullie zijn’ gebracht wordt. DIT is de tijd NU, dat jullie het deel herkennen waarvoor je hier kwam om te spelen.

JULLIE KENNEN DIT! JULLIE KUNNEN DIT VOELEN!

Dit omhoogkomen in je ZIJN. Deze beroering in jullie ziel, ben je gewoon zelf, is jullie Waarheid, die je vertelt over deze tijd. Deze tijd waar je op hebt gewacht, zo lang al. Die is hier. Jullie herkennen dit feit, en toch laten jullie je ziel gevuld worden met verwarring. ALS je luistert naar je Wezen, ALS je leert begrijpen wat je ziel je luid en duidelijk vertelt, dan ben je in staat om verder te reizen met een volledig begrijpen van wat je hier kwam doen om tot stand te brengen.

Bl: Het is zo dat ik WEET wat je zegt en bij veel dingen in deze dagen, ben ik in staat om instinctief te weten wat er met me resoneert en wat dat niet doet. Mijn vraag, als ik mag, is… hett zijn duidelijk dingen die de ‘lagere energieën’ van deze planeet voor ons in petto hebben om ons te bedriegen, dat die niet resoneren met ons die in het Licht leven, toch kunnen we niet zeggen dat ze onwaar zijn, omdat het nogal duidelijk is dat bepaalde projecten onderweg zijn voor deze lagere energieën om te proberen in controle te blijven. Dus, zien jullie wat ik vraag? Het is een Waarheid, ook al resoneert dit niet met waar mijn Zijn zich bevindt, dus alhoewel we weten ons te richten op Licht, wat deze ‘grapjassen’ van plan zijn, dat kan niet worden genegeerd. En met de technologie die ze hebben, als zij besluiten om ons te bedriegen door ons dingen in de lucht te laten zien die niet van jullie zijn, maar daar wel op lijken… zal ons hart, zullen onze zielen… dan in staat zijn te WETEN dat we worden bedrogen?

Fed.v.L: We zeggen dit tegen ieder die deze bezorgdheid heeft. Het technologische gereedschap dat heden op jullie aardeplan bestaat, of dat nu ten goede of ten slechte wordt gebruikt, kan niet worden vergeleken met de technologie die bestaat ‘buiten’ jullie planeet Aarde. Het zou een vergelijking zijn zoals je speelgoed vergelijkt met het bestaande. Met alle respect, denk je dat wij ons niet bewust zijn van de plannen van degenen die hun weg kwijt zijn, waar ze aan werken? Liefste dame, we onderschatten niet je intelligentie, helemaal niet, maar mogen we tot het maximum waartoe we in staat zijn, benadrukken dat er zaken plaats vinden die ver, ver buiten het begrip zijn van het grootste deel van degenen die zelfs maar ‘iets weten’ op jullie plan.

Bl: Ja, dat kan ik accepteren. En nogal eerlijk, ben ik daar gelukkig niet bij betrokken. Ik heb al een genoeg moeilijke tijd om alles proberen te begrijpen wat onder mijn aandacht wordt gebracht. Ja, ik moet dit nog vragen, als jullie technologie zo is als jullie zeggen, en ik twijfel daar niet over of over jullie, kun je misschien nog een keer aan me uitleggen waarom het niet mogelijk was voor jullie om de actie (van de ‘lagere energieën’.w.) te stoppen die zou hebben plaatsgevonden als jullie een van je moederschepen zouden hebben onthuld op 14 oktober 2008? Wat zouden de lagere energieën hebben gehad wat jullie niet in staat waren om op te sporen en dat konden stoppen.

Fed.v.L: Leven!

Bl: Betekent wat?

Fed.v.L: Het meest kostbare van alles op jullie planeet is het LEVEN zelf. Het meest kostbare overal is het Leven zelf. Hiermee konden we niet onderhandelen of een compromis over sluiten. Zoals we eerder zeiden, als wij ons hadden laten zien zoals we beloofden en dat regelden, zou het leven op een allergrootst denkbare schaal van jullie planeet worden verwijderd, en dit konden we niet riskeren.

Bl: Maar als jullie technologie hebben ver buiten die van de aarde, hoe zou er dan een risico zijn geweest? Dat is iets wat ik niet snap.

Fed.v.L: Omdat, ook al hebben we technologie ver buiten dat van jullie aardeplan, dat dit niet betekent dat we in staat zijn om in alle/elke zaak tussenbeide te komen. Want er is vrijheid van keuze. Er werd besloten in die tijd, dat het ‘t beste was om de missie te onderbreken, en dat liever dan de verreikende consequentie te hebben als we waren doorgegaan.

Bl: Okay, maar als het niet aan jullie was om tussenbeide te komen op die manier, hoe kan dat dan anders zijn als er ‘valse vertoningen’ zijn aan de hemelen?

Fed.v.L: Omdat dit niet het grote verlies aan menselijk leven zou betekenen dat gebeurd zou zijn rond de oktober gebeurtenis die we je vroegen om aan te kondigen. Mogen we veel van jullie denken en harten op je gemak stellen?

Bl: Ja, alsjeblieft. Omdat het, zoals je weet, allemaal soms een beetje te veel wordt voor ons aardlingen!

Fed.v.L: Alles gaat buitengewoon goed en volgens plan. Denken jullie dat toen het ‘Ascentie’ plan begon, dat wij misschien niet de problemen beseften die daar omheen zaten? Denken jullie dat we misschien het feit niet zagen dat er ‘lagere energieën’ die dat zouden betwisten? Denken jullie ook maar een moment serieus, lieve mensen, dat dit specifieke aspect misschien aan onze aandacht was ontsnapt?

Bl: Als jullie dat zo zeggen…. Natuurlijk niet!

Fed.v.L: Wat zou jullie anders vrede van denken geven, nietwaar? Wij zijn ons bewust van die zogenaamde ‘macht’ die denkt dat zij jullie Aarde beheersen? Toch is het een illusie. Als jullie hersenen of je denken dit een werkelijkheid laten worden, dan is er maar weinig dat wij kunnen doen.

Toch… JULLIE WETEN dat… JULLIE … DE MACHT ZIJN.
JULLIE ZIJN DE GROOTSTE MACHT. ALS EENMAAL GENOEG VAN JULLIE DAT DENKEN… DAN IS ER ALLEEN MAAR DE NIEUWE DAGERAAD DIE ZAL OPRIJZEN. AL HET ANDERE dat niet VAN LICHT is, zal wegvallen. DE TIJD DIE ER NU IS VOOR JULLIE, WERD GEPROFETEERD.
DIT ZAL ZIJN.

Denken jullie dat we enkele zeer belangrijke onderwerpen hadden gemist omdat we ons niet concentreerden? Wordt wakker liefste zielen voor wat jullie in je hart WETEN dat de Waarheid is.

JULLIE ZIJN LICHT. WEET DAT. JULLIE BRENGEN JEZELF EN JULLIE PLANEET NAAR EEN HELDERDER LICHT. EEN KONINKRIJK VAN LIEFDE WAAR IS ALLES DAT EENMAAL IN JE GEDACHTEN EEN SPROOKJE WAS ...DIT ALLES ZAL JULLIE DAGELIJKSE DROOM ZIJN. Want jullie dromen van vandaag zijn de beginselen van jullie toekomst. Jullie van de aarde scheppen de NIEUWE WERELD waar jullie VAN ZIJN (UIT BESTAAN).

Als de grote bazen niet dachten dat jullie daartoe in staat waren, laten we dat even categorisch stellen, zou je niet een van hen zijn die op jullie Aardeplan was om dit te scheppen. WEET DIT als een feit. WEET dat als WAARHEID. Dus met alle Liefde zeggen we tegen jullie… voer je spel op met het weten wie jullie zijn! Als jullie dit niet helemaal WETEN, hoe kunnen jullie dat dan helemaal Zijn?

Voordat we vandaag vertrekken, willen we jullie onze bemoediging bieden, onze eer, onze vreugde, ons respect en meest van alles onze Liefde. IN ALLES… VOOR ALLEN… wat JULLIE ZIJN en DOEN.

Bl: Zoals altijd spreek ik voor velen als ik zeg ‘ditto’ back at ya! (dito terug aan jullie!) Dank jullie HEEL veel voor het deel dat JULLIE spelen. We zijn zeer erkentelijk. In Liefde en dank!


Federation of Light by Blossom Goodchild

http://folinjapan.blogspot.com/ - JAPANESE

http://flinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS

http://flingerman.blogspot.com - DEUTSCH

http://folinchina.blogspot.com/ - CHINESE

http://flinspanish.blogspot.com - SPANISH

http://flindutch.blogspot.com – DUTCH

http://federationlight.blogspot.com – PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

www.galacticchannelings.com

zondag 14 november 2010

14 November 2010


We vragen boven ALLES, bij ALLES dat gaat komen… dat jullie WETEN DAT JE LIEFDE BENT.

Jullie zijn de glorificatie van LIEFDE. Het is LIEFDE die jullie er triomfantelijk doorheen leidt, want er is NIETS dat dit overtreft.

Er is NIETS dat dit kan verslaan. LIEFDE zal jullie naar je nieuwe plaats voeren. Als jullie dit WETEN in de kern van je WEZEN, dan is dit inderdaad een tijd om door te marcheren. Een tijd om te ZIJN waarvoor je kwam. LIEFDE!

WEET DIT. LIEFDE is het antwoord op iedere vraag die je maar kunt bedenken. Want LIEFDE zit in alles.

Niets zou er/kan er bestaan als er geen LIEFDE was. Want Liefde is ALLES wat er is en ALLES wat er ooit zal zijn.


Blossom met de Galactische Federatie van Licht

14 november 2010

Blossom: Goedemorgen voor jullie. De laatste tijd heb ik mijn positie met jullie staan te bekijken, de rol ik die speel, en waar ik in alles sta en waarom??? Anderen lijken politieke, economische enz informatie door te channelen en jullie zullen waarschijnlijk erkennen dat het voor mij japanse geometrische gegevens lijken te zijn die je aan een peuter probeert te downloaden, dus begrijp ik waarom we hier niet mee omgaan… toch vroeg ik me af… Echt, als jullie doorkomen om ons wijsheid te bieden over onszelf en hoe eenvoudig het is om Liefde te ZIJN, wat kan ik dan nog meer zeggen? Als we het nu niet begrijpen zullen we het dan ooit wel begrijpen? Ik voel dat we nu zo veel weten en er zeker van moeten zijn dat we dat ZIJN, … LIEFDE, bedoel ik.

Feder.van Licht: Is dat waardoor je ons wilt schrappen, lieve dame?

Blossom: Nee, helemaal niet.

F.v.L: Waar wilde je dan over spreken?

Bl: Dat is het net. Er moeten miljoen dingen zijn waar we van kunnen afweten, en toch, waar moeten we beginnen? Terwijl we weten dat we eerder spraken over het toestaan dat jullie kennis brengen waarvan JULLIE voelen wat het meest gepast is voor ons..

F.v.L: En dit hebben we dan ook tot nu gedaan. Wij zullen er niet voor kiezen om ‘het schip te verlaten’, zo dicht bij de kust. We hebben goed samen gereisd en onze kaarten vertellen ons dat we veel voor elkaar hebben gekregen binnen onze assistentieplannen. Wat heb JIJ nodig Blossom?

Bl: Ah! Dat is het net! Ik weet het echt niet! Ik wil nou niet specifiek onze communicatie stoppen, helemaal niet, maar ik VOEL misschien dat we onze koers of zoiets moeten veranderen. Waar gaan we naar toe met al dit gepraat?

F.v.L: Naar Huis.

Bl: Toch lijken we daar zo ver van af te zijn… nou misschien, zo dichtbij en toch veraf… ik kan natuurlijk alleen over mezelf praten.

F.v.L: En daarom vragen we je wat JIJ wilt?

Bl: OK. Iets tastbaars. Iets dat ons helemaal optilt. Iets dat zegt: “Ok grond personeel… we hebben jullie niet verlaten.’ We WETEN dat jullie dat niet hebben gedaan. We WETEN al zoveel dingen nu. Toch zijn velen van ons gefrustreerd. We DOEN ons best om in onze Waarheid te blijven. We SPELEN ons spel hier beneden, maar we willen zograag een of andere vorm van EEN DUIDELIJK ‘HALLO MENSEN’ van jullie. Ik denk niet dat jullie met al je technologie niet in staat zijn om iets te bedenken dat zou verbazen, iets dat niet afgedaan wordt als een weerballon. Ik weet dat jullie iets spectaculairs kunnen doen zonder alarm te maken, en toch de wereld laten zien wat er in het vat zit en als jullie dat doen zou dat niet alleen onze zielen optillen, maar het zou de vibratie van de planeet een heel punt op de Richter schaal doen optillen, nietwaar? Dat hoeft niet noodzakelijkerwijs jullie toestel aan de hemelen te zijn, maar wel zeker een spectaculair schouwspel van iets dat buiten deze wereld mogelijk is… iets voor ons om ..’oooh’… en ‘aaahh’ te doen?

F.v.L: Liefste Blossom, je mist het punt hier.

Bl: Duidelijk! In jullie wijsheid… gooi het er tegen aan… recht tussen m’n ogen!

F.v.L: Ten eerste bereiden we jullie van planeet Aarde voor op wat er gaat gebeuren. Als iemand niet klaar is voor de komende dagen dan zou het zijn dat zoveel planning zou gaan mislukken. Het is noodzakelijk dat alles precies in positie is op exact het juiste ‘keerpunt’. En het gaat om dit ‘keerpunt’ wat je mist. We vragen van je, jullie die gekozen hebben om te zijn waar je bent… om standvastig te blijven in je Waarheid.

Bl: Dat doen we, het is gewoon zo wat voor jullie een minuut lijkt te zijn, misschien een maand of een jaar zelfs voor ons is en daarom hebben we momenten waarin we voelen alsof we nergens snel komen.

F.v.L: En toch is jullie progressie immens. Velen van jullie hebben jezelf voortgedreven met waarvan je voelde dat je geen kracht voor had. Jullie ZIJN op schema. Jullie ZIJN op schema. Hoor je deze woorden? Erken je ze? Want als je die niet erkent, als je ze ziet als woorden zonder betekenis, dan zou het geen punt meer zijn dat we doorgingen.

Bl: Ja, ik hoor ze. Ik VOEL ze. Ik WEET dat ze Waar zijn in het Goddelijke plan. Toch hebben we die al zolang gehoord en zelfs dan kunnen we zeggen: “Oh, goed… alles is ticketyboe’… het schijnt voor velen nog een worsteling te zijn die nooit ophoudt.

Laten we mijn houding even veranderen, ja!!???... OK

Hallo, mijn vrienden, ♫ ‘Oh what a beautiful morning. ♫ . Oh what a beautiful day’ ♫ Goed. We doen het zo goed hier beneden, het is prachtig hoe we onze rol zo goed spelen en zo snel vooruitgaan. We herkennen allemaal de veranderingen die zich afspelen en alhoewel een beetje ongemakkelijk soms, we herkennen ze voor wat ze zijn, en we doen ons best om bovenin te blijven. Hoe gaat het met jullie? Welke woorden van wijsheid willen jullie meedelen?

F.v.L: Het gaat ons altijd buitengewoon goed. We hebben geen twijfels over de positie van wat er plaats vindt en daarom staat er niks in onze weg. We kozen ervoor om met jou, Blossom, te ‘chatten’ om zodoende hoop te sprenkelen tussen jullie mensen. We bieden jullie opheffing aan want dat is onze keus om dat te doen. We willen geen zaken met je bespreken die van politieke/economische aard zijn omdat dit onze wens niet is. Dat is inderdaad, zoals gezegd, de positie van anderen en we hebben ieder een deel in het grote plan te vervullen.

Bl: Dus wat staat er vandaag op het menu als discussie?

F.v.L: Onderscheiding.

Bl: OK Maar hebben we daar al niet over gesproken?

F.v.L: Inderdaad. En toch zijn we ons bewust dat niet iedereen dat acht. Het is noodzakelijk om naar je hart te luisteren, VOEL het tegen je spreken…. Zegt het je..’WAARHEID’ of ‘ONWAARHEID’?
Doe dit bij alle zaken, ALLE zaken. Want in deze dagen terwijl het duister vertrekt, is er steeds de mogelijkheid dat wat schijnbaar aan de massa’s wordt voorgesteld als Waarheid ... dat dit meer dan waarschijnlijk een onWaarheid is. Veel dat in je komende dagen zal gebeuren, en we spreken van ‘voor de deur staand’, zal aan degenen die aan de macht zijn, worden toevertrouwd om ‘Licht te laten schijnen’ op bepaalde zaken. Maar als jullie niet MET JE HART LUISTEREN, zullen jullie allermeest zeker op een dwaalspoor worden gebracht en misleid. Het gaat om degenen die begrijpen wat er achter de schermen omhoog komt dat in kracht moet blijven en posities moet aannemen van autoriteit. Waarheid is Waarheid. Dat kan niet worden vermomd. En toch zeggen we tegen jullie dat als je de vertoning van verhalen herkent die staat te gebeuren, je onmiddellijk zult WETEN dat de tijd waarover we hebben gesproken, er is.

Bl: En toch, vermommen niet zo velen de Waarheid.

F.v.L: En toch, werkt dat? Waarheid is Waarheid is Waarheid is Waarheid. Maar er wordt veel werk verzet om te proberen om iets te laten lijken op wat het niet is… dit kan niet verborgen worden voor het feit van WAT IS. Deze woorden zullen meer betekenis hebben voor jullie als dat, waar we over spreken, plaats vindt.

Bl: En toch, met alle respect, waarom moeten jullie praten over wat ook, dat zo is? waarom zijn jullie niet in staat om naar buiten te komen met… wat ook .. het is? Zeg gewoon: “In de dagen die komen, gaat dit en dat gebeuren.”

Bl: We antwoorden daarop met ‘We hebben zeer sterke redenen hebben om dat niet te doen’. Zijn niet de best gemaakte plannen weggevallen in het verleden door juist dit te doen?

Bl: Mmmm! Je hebt hier een punt. Dat punt mis ik niet!

F.v.L: Wees waakzaam, lieve mensen. Veel veranderingen gaan gebeuren (in jullie tijd) zeer spoedig. En als er eenmaal aankondigingen gaan komen van een soort dat jullie met grote verrassing neemt, zullen er verdelingen komen. Er zal beroering en verwarring komen op grote schaal, omdat dat wat verteld wordt, zal worden opgepakt en aan de wolven gevoerd.

Bl: Sorry, wat bedoel je daar precies mee?

F.v.L: Er zullen versies van de Waarheid worden aangekondigd. Daarom spreken we zoals we spreken. ‘Neem niet alles op’ als Waarheid waar jullie naartoe geleid worden om te geloven dat het Waarheid IS…. want dat is het niet. Het zullen er versies van zijn. In jullie wereld is er een echt artikel en dan hebben jullie ‘veel kopieën’ van dat artikel, vermomd als het echte en toch zal er iets/ergens, in/over dat artikel zijn dat zal onthullen wat het Werkelijk is… bedrog… en toch kan het zo echt schijnen aan het begin. Wees Waakzaam! Alles waar jullie voor zijn voorbereid, al die keren dat jullie je onnuttig voelden en zo langzaam vooruit gingen zal spoedig aan jullie bewijzen dat die werkelijk zeer waardevol waren. Want het zal spoedig zijn dat jullie je onderscheiding in praktijk MOETEN gaan brengen tot aan het maximum van je vermogen. Zie je nu waarom we weer willen spreken over deze zaak van ‘Onderscheiding’?

Bl: Ja, doe ik. En ik accepteer wat je zei, want toen je me die woorden gaf voelde ik nogal de dringendheid ervan. En ook interessant omdat ik voelde dat we misschien aan het praten waren op een politiek’ niveau, terwijl we in het begin vandaag zeiden dat we dat niet doen.

F.v.L: En toch voelen we dat het nodig is om ons geval mee te delen bij die specifieke zaak die komt. Het zal niet een zaak zijn die ongemerkt zal gebeuren, dat is zeker. Het zal niet zo zijn, dat als je het nieuws die dag niet ziet, dat je dit zult missen, want het zal wereldwijd worden verspreid en het zal HET ONDERWERP zijn van gesprek, overal.

Bl: Ik neem aan (en ik weet dat iemand dat nooit moet doen) dat jullie praten over ‘onthullingen’?

F.v.L: Toch zullen velen ‘aannemen’ dat het op een bepaalde manier gebeurt en wij zeggen dat het op een verrassende manier zal zijn, de wijze waarop het wordt gebracht. En daarom zeggen we tegen jullie om ‘te luisteren naar jullie Waarheid’. Want om met de Waarheid te beginnen, die zal niet worden gepresenteerd op de manier die gunstig is voor het geheel.

Bl: Oh dear!! En zal dat uiteindelijk worden gecorrigeerd?

F.v.L: Dat zal afhangen van hoe velen kiezen om IN HUN WAARHEID TE ZIJN. Zonder twijfel is het meest gunstige dat het makkelijk kan worden gecorrigeerd. Het is niet zo dat dit niet kan. MAAR DE WAARHEID IS… DE WAARHEID. En daarom zullen velen van jullie in je eigen begrijpen komen. Een tijd waarop je zult WETEN wat je bedoeling is op een manier waar je om hebt gesmacht. Er zal een mengsel van gebeurtenissen zijn die op de ene tijd plaats vinden.

Bl: Een grote smeltpot!

F.v.L: En daarbinnen moet iedereen voor zichzelf de Waarheid van hun hart ontdekken. Er zullen velen, velen zijn die aanboord springen om op een manier te dienen waarvan ze nooit hadden gedacht dat ze dat zouden kunnen. Jullie worden opgeroepen om je mede leiders te dienen naar HET LICHT. Het grondwerk is voltooid… de training is over… Jullie lieten jezelf om een reden tot zover komen. Het allerbeste moet nog komen.

We vragen boven ALLES, bij ALLES dat gaat komen… dat jullie WETEN DAT JE LIEFDE BENT. Jullie zijn de glorificatie van LIEFDE. Het is LIEFDE die jullie er triomfantelijk doorheen leidt, want er is NIETS dat dit overtreft. Er is NIETS dat dit kan verslaan. LIEFDE zal jullie naar je nieuwe plaats voeren. Als jullie dit WETEN in de kern van je WEZEN, dan is dit inderdaad een tijd om door te marcheren. Een tijd om te ZIJN waarvoor je kwam. LIEFDE! WEET DIT. LIEFDE is het antwoord op iedere vraag die je maar kunt bedenken. Want LIEFDE zit in alles. Niets zou er/kan er bestaan als er geen LIEFDE was. Want Liefde is ALLES wat er is en ALLES wat er ooit zal zijn.

Bl: Mmm! Dat was waard om naar te luisteren, terwijl ik op een bepaald moment de missie van vandaag wilde onderbreken. Wat een andere herkenning en verandering van houding kan veroorzaken. Ik spreek je spoedig weer, als ik mag? In Liefde en dank.


Federation of Light by Blossom Goodchild

http://folinjapan.blogspot.com/ - JAPANESE

http://flinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS

http://flingerman.blogspot.com - DEUTSCH

http://folinchina.blogspot.com/ - CHINESE

http://flinspanish.blogspot.com - SPANISH

http://flindutch.blogspot.com – DUTCH

http://federationlight.blogspot.com – PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

www.galacticchannelings.comwoensdag 3 november 2010

November 2, 2010


Blossom met de Federatie van Licht


3 november 2010


Blossom: Ja, hallo aan jullie! Zoals altijd heb ik geen idee waarover jullie willen praten, dus laat ik het maar aan jullie over.

Fed. van Licht: We danken je voor je beleefdheid om ons gesprek te laten plaats vinden op de wijze waar wij voor kozen om te helpen. Het is verleidelijk voor je, nietwaar, om soms een bepaald spoor aan te geven, toch weet je Wezen dat we de voorkeur geven om over zaken te spreken waarvan we VOELEN dat die het beste zijn om op een bepaald moment naar voren te brengen? Dit komt vanwege de energieën van jullie die wij overal oppikken van hen die op het Aardeplan wonen en ondanks er misschien andere zaken voor jullie van belang lijken te zijn, andere zaken LIJKEN juister, het zat in onze overeenkomst dat met jullie gemaakt werd, dat we in staat zouden zijn om dat uit te spreken waarvan wij WETEN dat het de meest precieze weg is tot vooruitgang van jullie groei.

Bl: Yep, ik denk dat ik dit moet weten, want ofschoon ik goeie vragen heb om jullie te stellen, van veel mensen, heb ik ook het ‘WETEN’ om dat te laten zijn, of moet ik zeggen ‘om JULLIE te laten zijn’? Dus, nu dan, ga verder, wat is juist om vandaag over te spreken, oh stralenden?

F.v.L: Vandaag, wat niet een dag is vanuit ons perspectief, maar slechts een moment van onszelf om door te gaan onszelf TE ZIJN, willen we jullie woorden geven betreffende dat waar velen van schijnen weg te wijken. Want het is al gezegd in vele schrifturen op jullie planeet dat er een tweede komst zal zijn.

Bl: Struth Ruth! (zoiets als wis en waarachtig) Jullie gooien het er soms in! Doe maar!

F.v.L: We willen graag ons gezichtspunt neerleggen over deze zaak. Er zijn leringen in jullie wereld die vervormd of verdraaid en ge-her-arrangeerd zijn geworden om te passen in en bij degenen aan wier behoeften van het zelf moest worden voldaan tijdens hun posities van macht. Dit is niet gebeurd door een aparte ziel, maar door velen door al jullie historische gebeurtenissen heen. Als iemand bepaalde ‘verhalen’ kritisch bekeek zou het niet moeilijk zijn om fouten te vinden, om onwaarheden te ontdekken want ze zijn makkelijk herkenbaar door iemand die met de Waarheid van zijn ziel leeft. Toch is alles wat we vragen aan jullie om jezelf te KENNEN. We vragen niet om je te wagen aan een massa holocaust. We verwachten niet dat je jezelf uitlevert naar een plek die oncomfortabel voor je is om in te ZIJN.
Lieve mensen, luister naar jezelf. Hoor wat je hart je heeft te zeggen over alles dat je wordt voorgesteld in de dagen die voor je liggen. We zeggen je dat ieder van jullie zich bewust is van waarom hij hier is en waarvoor je kwam om te doen.

Bl: Toch zeggen velen die ik ken dat ze dat niet weten.

F.v.L: En toch, vanuit Liefde, in Liefde, zeggen we jullie dat jullie het al doen!

JULLIE ZIJN de tweede komst waarover is gesproken. Jullie allemaal! JULLIE ZIJN degenen die deze planeet gaan optillen naar haar Hogere rijken. JULLIE ZIJN degenen die daar in toestemden. We vragen jullie om te proberen dit te begrijpen. JULLIE, ieder van jullie is de vonk van Licht die ALLES IS. En jullie kunnen alleen WETEN hoe het VOELT om op die manier te ZIJN, als je accepteert dat dit zo is.

Want zolang als ieder mens er voor kiest om in slaap te blijven voor deze kennis, zo lang zal jullie wereld in de positie blijven waarin hij is. En zo velen van jullie werken onverbiddelijk om die wereld naar zijn Hogere vorm te doen opstijgen.

Mogen we een beetje meer aanvaarding voorstellen van wie jullie zijn? Een beetje meer bemoediging is misschien nodig om op die manier te helpen, want wij zijn in staat om de overweldigende vermoeidheid te herkennen terwijl jullie doorgaan om de wereld van Licht te creëren waarin jullie uiteindelijk in gaan trekken. Maar, zien jullie dat? Totdat deze gecreëerd is, ben je niet in staat om erin te trekken. Degenen van jullie die er zich bewust van zijn en dat al lang zijn geweest, zitten verder op het pad van de Waarheid dan degenen die pas kortgeleden hun ogen hebben geopend. Zij die een langere tijd al begrepen hebben, zijn in staat om wat nodig is zachtjes te zeggen tegen hen die pas ontwaakt zijn. En ALLES dat je moet doen…. ALLES dat je hoeft te doen… is LIEFDE te ZIJN. Wat anders kunnen we jullie zeggen om je te helpen dat ‘te snappen?

Bl: Dat weet ik eigenlijk niet. Jullie moeten soms erg gefrustreerd worden door ons. Het schijnt dat het zo natuurlik is voor jullie, want jullie zijn er vol van. Ik denk niet dat ik er vol van ben. … Ik heb momenten dat ik me heel LIEFDEVOL VOEL, maar dan kan ik weer niet op mijn hoede zijn en realiseer ik me dat ik nog zo’n heel heel lange weg heb te gaan voordat ik ook maar ergens dichtbij LIEFDE ZIJN ben, in zijn zuiverste vorm.

F.v.L: Toch ZIJN JULLIE het! IEDER VAN JULLIE. DAT BEN JE.

Jullie drukken gevoelens van frustratie uit… van het niet in staat zijn dat je WEET wie je bent. Jullie zeggen dat het allemaal erg goed is van ‘ons’ om die dingen tegen jullie te zeggen en dat we moeten proberen om in jullie schoenen te staan. We kunnen niet in jullie schoenen staan. Wij waren niet degenen in het plan om daar op Aarde met jullie te zijn. Wij waren degenen die benoemd waren om jullie hulp te bieden vanuit een andere plek. Een ander perspectief… want we WISTEN dat we niet verstrikt wilden raken in het spinnenweb van Aarde’s verwarring. WE WISTEN dat JULLIE onze hulp nodig zouden hebben…. want dit is wat werd overeen gekomen. .. DOOR ONS ALLEMAAL.

JULLIE VROEGEN ONS, OM IN DE NABIJHEID TE ZIJN OM JULLIE ER AAN TE HERINNEREN WIE JE BENT.
En dit is dus wat we doen. Totdat jullie zielen je dit herinneren, kunnen we jullie niet verder brengen want jullie moeten tot die herinnering komen om de volgende fase in te gaan.

JULLIE MOETEN JE het WEZEN DAT JE BENT, BEGINNEN TE REALISEREN in EEN MEER WAARACHTIG BINNENSTE… Jullie zien jezelf soms als waardeloos.. HOE KAN DIT? HERINNER JE WIE JE BENT.

WIE JE BENT zou er niet aan denken om zoiets te zien(om zo te denken). Jullie zijn niet waardeloos.

JULLIE ZIJN WAARD IN ALLE GROOTHEID WANT JULLIE ZIJN WERKELIJK GROOT. WAARD OM GEKOZEN TE WORDEN OM HIER TE ZIJN OMDAT JULLIE DEGENEN ZIJN DIE STERK GENOEG ZIJN OM DEZE PRACHTIGE PLANEET VAN JE OP ZIJN RECHTMATIGE PLAATS TE ZETTEN.
Zoals we al eerder zeiden, het zou een beetje vreemd zijn nietwaar, om zielen uit te kiezen die niet in staat waren om die opdracht te voltooien? Wat zou daar de zin van zijn? JULLIE WISTEN dat je al deze toetsen en beproevingen onder ogen moesten zien. JULLIE WISTEN voordat je hier kwam dat deze omstandigheden over je heen zouden komen. JULLIE WISTEN ook lieve zielen, dat jullie over de golven konden rijden en bij de dagen zouden komen die echt uiterste beperkingen van redenering zouden zijn.
WEET DAT WIJ HIER AAN HET DOEN ZIJN WAAR WIJ OVEREEN VOOR KWAMEN OM TE DOEN. HOOR ONS!

Wij roepen naar jullie vanuit onze positie van LIEFDE om ONS TE HOREN. HOOR ONS jullie vertellen wat jullie WISTEN dat je van ons zou moeten horen.
BEGRIJPEN JULLIE DIT? VOEL WAT WE ZEGGEN, WE ZIJN JULLIE BONDGENOTEN. WIJ ZIJN JULLIE KRACHT.

Het is onze positie om jullie spirits op te tillen in de tijd als ze terneer geslagen zullen zijn. We komen om jullie te laten weten dat je niet alleen bent bij deze overgang. Wij zijn met jullie.
Jullie zijn op Aarde, wij niet. Toch zijn we iedere stap aan jullie zijde en op een dag zullen jullie lachen met je hart als jullie harten ons begroeten en zullen we WETEN dat we in de Waarheid bleven en dat wat geweten wordt als DE GROOTSTE SHOW OP AARDE TE zijn, tot een goed einde brachten.

Bl: WOW! Ik kon echt voelen hoe jullie dit ‘probeerden’. In de zin van om zo hevig te wensen voor ons dat we zouden begrijpen wat je zei. En ik deed dat. Soms als ik met jullie communiceer,voel ik echt dat ik ‘het doorkrijg’. Dat geeft me zoveel hoop, en mijn ziel is gevuld met hernieuwde kracht om het GOEDE gevecht door te zetten. Ik voel dat jullie weten waar we doorheen gaan… zelfs kunnen we ook soms zeggen… probeer hier beneden een tijdje te zijn, ja..? En kom dan terug en praat dan met ons… je weet wat ik bedoel?

F.v.L: We weten wat je bedoelt vanuit het gezichtspunt van deze tijd die zo zeer belemmerend is om je Licht te laten schijnen. Want dit was … zoals ze zeggen, voorspeld. Dus ook wij maar ook jullie WISTEN dat dit zou gebeuren. Maar we kunnen het niet beleven zoals ‘menselijke’ zielen dat kunnen beleven en volledig begrijpen wat pijnlijk is voor jullie Wezen. We zijn alleen in staat om de resonantie van een specifieke energie te voelen en het herkennen in de vorm van lage of hoge ‘geest’. Als we degenen zien die op een lagere frequentie vibreren, als we voelen dat ze zeker op een hogere frequentie moesten zijn… we doen alles wat we kunnen door … hoe noem jij Blossom, je ‘Gouden Stralen’? te zenden naar die energieruimte. Soms wordt dat geaccepteerd, soms wordt die afgeslagen. Niet zo met opzet, maar gewoon omdat de dichtheid van de energie waarin iemand in die tijd woont, veel te ‘dik’ is om doorheen te penetreren.

Bl: Als tegengesteld aan dik om het door onze hoofden te krijgen! Wij vinden onze situatie zo erg frustrerend soms en toch, op jullie manier moet je dat net zo vinden?

F.v.L: Niet in dezelfde vorm. We willen alleen doen waarvoor we kwam om te doen en we gaan er mee door, hoe dan ook… om onze kant van het plan door te zetten. Wij hebben geen frustratie omdat we in de positie zijn om dingen zeer helder te zien, en we zijn erg blij over de beweging die gaande is.

Bl: Toch voelen wij ons, niet iedereen, zich soms zo neerslachtig. Stelden we niet voor, voordat we kwamen, om in deze tijd een klein zetje te krijgen, niet voor niks zou zijn? Zeker zouden we, als we wisten dat deze verraderlijke dagen ons zouden overkomen, we een klein rampenplannetje neergezet hebben. Ietsje om onze ziel op te tillen en om ons te laten weten dat we op het goede pad zaten? Zoals een speciale vriend van mij zei: “Vraag de Feds (de troepen) weer om alsjeblieft een keer een groot mens deemoedigende demonstratie neer te zetten. Ze kunnen dan denken aan iets dat eetlust opwekkend is, anders vallen we aan de tafel in slaap terwijl we wachten op het hoofdmaal.” Daar moest ik zo verschrikkelijk om lachen, en weet je? In alle eerlijkheid, dat zou zo goed zijn om te zien en om te VOELEN. Zeiden we dat niet in onze wijsheid voordat we kwamen en we overeenstemden dat jullie dat zouden doen… en misschien moeten júllie daaraan herinnerd worden????!!!!

F.v.L: Vrienden van ons…. VERTROUW ONS in de wetenschap dat we alles in de hand hebben. WE ZULLEN DOEN WAT ER IS BELOOFD.

Bl: Natuurlijk zullen jullie dat. We weten dat. Wat we niet weten is … wanneer en vanuit waar we zijn, als jullie dat kunnen brengen… we hoeven geen ‘DE GROOTSTE SHOW OP AARDE’, tot nu, als de algemene massa er nog niet klaar voor is… maar is misschien een klein snippertje repetitie… mogelijk? Dat zou een traktatie zijn vanaf de plek waar ik zit! En jullie antwoord…?
Er was geen antwoord. Maar ik had een enorme lach op mijn gezicht, desondanks.
Dank je team. We kijken vooruit naar onze reünie, hart tot hart? Oog in oog? Licht naar Licht. In Liefde en dank.

Vertaling: winnyd@stralendetoekomst.nl

Federation of Light by Blossom Goodchild

http://folinjapan.blogspot.com/ - JAPANESE

http://flinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS

http://flingerman.blogspot.com - DEUTSCH

http://folinchina.blogspot.com/ - CHINESE

http://flinspanish.blogspot.com - SPANISH

http://flindutch.blogspot.com – DUTCH

http://federationlight.blogspot.com – PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

www.galacticchannelings.com

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar