Followers

i decree

vrijdag 22 oktober 2010

Blossom 22 oktober 2010

Blossom 22 oktober 2010 met de Federatie van Licht

( Transl: winnyd@stralendetoekomst.nl )

Blossom: Een hele goeie morgen voor jullie daarboven. Nou, het was zeker goed om een show te zien van jullie “patrouille” in New York. Dat hield veel mensen bezig. Wil je daar iets over zeggen?


Fed. van Licht: We moeten nogal veel vertellen. Wij pogen jullie wereld te helpen bij alles dat gaat komen in de komende dagen en mogen we zeggen dat op die dagen, in feite een weinig gebeuren was te zien vergeleken wat plaats ZAL gaan vinden. Je voelt het goed dat er over werd gesproken dat we onze introductie zullen beginnen op een meer bijdragende manier.


Bloss: Bijdragend aan wat?


Fed.v.L: Aan het gemak waarop we de zielen van jullie planeet die zich niet bewust zijn van ons bestaan, content laten voelen als ze ons zien aan jullie hemelen.


Bl: Van wat ik zag op de video’s leek het niet alsof iemand bang was, meer erg opgewonden.


Fed.v.L: En dit is ook onze bedoeling. Snel zullen de beelden die op ‘camera gevangen’ zijn toenemen tot de mate dat iedereen daarover, met hun eigen gezichtspunt op de zaak, zal praten. Ze zijn redelijk in staat om in deze dagen zo’n discussie naar buiten te brengen door de vele factoren die geleid hebben tot deze positie.


Bl: Ik heb, en ik ben er zeker van dat velen als ik, over al die fenomenen heb nagedacht en wat ze betekenen. Ik heb geprobeerd me een wereld voor te stellen na die eerste beroering en in een tijd dat we allemaal ‘in Liefde’ zijn. Soms lijkt het echt een fantasie en toch weten onze harten dat het Waarheid is.Fed.v.L: Wat denk je waarom onze communicaties met jou en door je heen, in staat zijn om zo velen te bereiken? Is dat om dat zo velen zich vast houden aan een sprookje?... door wanhoop gedreven door de wereld waarin ze ontdekken te leven? Of is het misschien meer waarschijnlijk dat hun zielen een weg gevonden hebben naar onze woorden, hun harten hebben hen letterlijk geleid naar hun Waarheid? Alles waarover wij gesproken hebben is louter een herinnering aan wat jullie reeds weten. Daarom voelen zo velen zich EEN als ze zich met ons verbinden door de pagina’s die je uitzendt. Dat is alles wat wij doen… jullie memo’s sturen. Je in voeling te houden met thuis.

Bl: Een soort van postkaarten… Als ik er een naar jullie terug zou sturen zou er beslist op staan: ‘’t weer is goed, ik wilde dat jullie hier waren!’


Fed.v.L: Laten we ons wat dieper tot een eenheid brengen. Er zijn velen die in communicatie staan met degenen uit buitenste werelden. Er zijn velen die dat denken en anderen weer niet. Er zijn velen die bewust ‘doen alsof’ ze uit bronnen komen die niet van de aarde zijn. Deze transities zijn hier met opzet gezet om jullie in verwarring te brengen en om angst te wekken. Daarom leggen we in deze tijd DE NADRUK OP een zeer op de voorgrond tredend punt:


LUISTER IN ALLE DINGEN NAAR JE EIGEN WAARHEID.


Veel in de komende dagen zal jullie in hoge mate verontrusten als je daar niet voor kiest. Toch zeggen we jullie dat als je sterk staat in het KENNEN VAN JOUW WAARHEID je niet zult vallen voor zulke bangmakerijen van hoofd en hart, het zal jullie nooit je vibratie kapot laten maken. Zie je dat? Deze bang makende voor de gek houderij is ontworpen om precies dat te doen… om de vibratie laag te houden. Jullie werken allemaal zo hard om je eigen vibratie omhoog te laten gaan en toch zo makkelijk laten jullie jezelf in de valkuil vallen van wanhoop over iets wat je gehoord of gelezen hebt, iets, dat voordat je het ontving, jullie vond in een heel LICHTE stemming. Zie je hoe het is ontworpen? Begrijpen jullie, onze vrienden van aarde, wat we je proberen te vertellen?


STA IN JE LICHT… NU… ALTIJD.


Dit is de meest centrale tijd. Dit is de tijd waar je van WIST dat er ‘flikkeringen’ zouden zijn. Jullie hebben je ziel op deze gebeurtenissen voorbereid. Toch, met alle respect van onze zielen, hebben zoveel zielen dit vergeten. JULLIE KENNEN DEZE TIJD. Jullie werden er DOOR EN DOOR bewust van gemaakt dat deze angst velen zou vastgrijpen. Maar.. . HERINNER JE DIT.. jullie WISTEN dat JULLIE het zouden herkennen en jullie sloten een pakt met jullie zelf als INEEN dat je sterk zou staan in JULLIE LICHT, zodat jullie zo’n lage energie niet meester zouden laten worden over velen.


DAAROM ZIJN JULLIE HIER. OM HET LICHT TE VERANKEREN. Dus, liefste zielen… DOE DAT DAN!


Denk aan jezelf als pilaren van het Helderste Licht. Zie dat JIJ HET LICHT BENT en breidt dit uit naar de oneindigheid. Zie het LICHT zich verankeren in jullie geliefde Aarde en zichzelf planten in haar wortelen. Sta stevig in dat LICHT dat jullie zijn en schijn WETEND dit zo ver naar buiten als je kunt zien. Weet dat het voorbij de menselijke visuele mogelijkheid ligt en het raakt dat aan waar je je niet eens bewust van hoeft te zijn, je hoeft het alleen te WETEN dat dit zo is.


Beoefen dit wanneer de gedachte erover je raakt. Zeg tegen jezelf ‘IK BEN EEN ANKER VAN HET LICHT VAN CHRISTUS.’

BL: Ik moet me hier even in mengen, al stroomde het zo prachtig … maar nooit eerder hebben jullie ‘Christus’ genoemd en dat raakte me bij verrassing.


Fed.v.L: En toch, weet je van ons niet dat we van Liefde zijn?


Bl: Zeker wel… niets anders.


Fed.v.L: Dan zeggen we dat dit een en het zelfde is. We glimlachen op dit moment om jouw energie.


Bl: Nou, het is gewoon dat dit een heel nieuw balspel ingaat, niet? Velen vragen me naar jullie gedachten over God. Ik denk dat dit nu een goede tijd is.


Fed.v.L; Maak je riem vast voor de energie die er aan komt. Als een ziel van de aarde niet langer meer woont op die specifieke planeet, zijn er een miljard andere scenario’s die kunnen gebeuren vanwege de andere positie waar elke ziel zich in liet gaan. Maar, zonder twijfel en zonder uitzondering, als een ziel de menselijke belichaming verlaat wordt zij zich bewust gemaakt van HET GODDELIJKE. Dit kan ook in veel vormen gebeuren, toch kan er voor die ziel geen ontkenning meer zijn voor het GEVOEL van uiterste LIEFDE VOOR IEDEREEN. Het uiterste LICHT VAN IEDEREEN. Deze GODDELIJKHEID… Dit Medeleven… Dit Begrip.. Deze LIEFDE… dat is wat velen van jullie Christus noemen.


We willen dat jullie begrijpen dat het door ons wordt begrepen dat het benoemen van DIT LICHT niet is wat van belang is. Wat wel van belang IS, is de absolute eerbiediging van en het respect voor deze opperste godheid. (deity)


Bl: Inderdaad en toch is het voor mij… en dit is natuurlijk gewoon MIJN WAARHEID, ik kort het even af over hoe ik aan dit WETEN kom, anders zitten we hier de hele dag…

MIJN GOD… in MIJN OGEN… is de GODDELIJKSTE ZUIVERSTE ENERGIE VAN LIEFDE. Maar op de een of andere manier als iemand ‘Christus’ zegt, denk ik aan een persoon.


Fed.v.L: HET CHRISTUS LICHT…. HET LICHT VAN CHRISTUS.. is geen persoon. Het is een LICHT. Daarmee is niet gezegd dat veel zielen zijn neergedaald uit, zullen we zeggen,… buitengewoon Hogere rijken op bepaalde punten in jullie geschiedenis… die zijn inderdaad direct uit dat GODDELIJKE CHRISTUS LICHT.


Bl: Komen we er niet allemaal uit?


Fed.v.L: Elkeen IS ervan, KOMT eruit.

Bl: Dus, met alle respect, wat is dan het verschil tussen zij die er direct uit komen en zeg maar … mij, zij van ons die gewone gemiddelde Jannen zijn?


Fed.v.L: Levens! En over die zaak is veel te zeggen. Want zie je, er zijn gekozen posities. Dat heeft allemaal te maken met energie. En als wij zeggen ‘allemaal’ dan bedoelen we ‘ALLEMAAL’. Want zoals je ertoe gekomen bent om te begrijpen dat GOD… als manier van uitdrukken… ZUIVERE LIEFDESENERGIE is. En dat deze ZUIVERE LIEFDESENERGIE GODDELIJK IS. DAN BEN JE DAT, BEN JE ERVAN. JULLIE KOMEN ERUIT. Toch is het gecompliceerd! Want door verschillende niveaus of vibraties ervan, zijn jullie daar niet in zijn volste kracht.


Bl: Dat is een feit!


Fed.v.L: Hoe wensen we in staat te zijn om jullie in een oogwenk te laten begrijpen waar de ZUIVERSTE LIEFDE over gaat. En toch, van waaruit jullie in deze tijd gestationeerd staan, zijn jullie verstoken van zo veel Waarheden. Toch zeggen we je… in al ons WETEN… dit zal niet zo zijn in de dagen die voor je liggen. Daarom ‘smeken’ we jullie niet om te geloven… maar om te WETEN dat jullie PRACHTIGE GODDELIJKE WEZENS zijn. Waarin jullie wonen, de menselijke schelp, zoals je weet, is alleen een gerieflijk voertuig die je ziel vergezelt en je een huis geeft voor deze zeer nodige aardse reis. Als je daarin niet beperkt wordt, ben je een vrije geest. Dan is er geen denken dat je verwart, er is alleen je spirit … je ziel… de JIJ die alleen LIEFDE is en alles wordt geaccepteerd en begrepen.


Er zijn grote hoeveelheden over deze zaken die we kunnen meedelen en toch WETEN jullie. JULLIE… die zich zo moedig vrijwillig hebben aangeboden om dit experiment uit te voeren. JULLIE die jezelf hebben vooruit gebracht om wegwijzers te zijn. Ga verder. Loop moedig in jullie Licht en in jullie Liefde. Want het duurt niet meer lang voordat jullie de hoek omgaan en alles verandert van perspectief.


Bl: Ik weet dat dit het signaal is om de dag uit te roepen. Dank jullie. Dank van iedereen van ons voor allen van jullie. Praat spoedig verder! In Liefde en Licht xx


http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG87oct22.html

Hier is Blossoms begeleidende brief.:

Hallo Iedereen.

Dank je voor al jullie hulp betreffende het geval van facebook. De ‘bedrieger’ legde contact met me via mijn blog. Een ziel die heel veel Gouden Stralen nodig heeft lijkt me! In ieder geval dat is nu geregeld! Pff!

Hier is de channeling van vandaag, geniet ervan!

http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG87oct22.html

Ook wil ik dit met jullie delen voor degenen die bij de meditatie willen zijn Global Oneness Day`` op 24 Okt. 24, 2010.

To find out more please visit www.humanitysteam.org . (Alles in het Engels.)

Heb een geweldig weekend en zit veel in:

Love Light Laughter and Golden Rays.

Blossom

Translator: Winny

Federation of Light by Blossom Goodchild

http://folinjapan.blogspot.com/ - JAPANESE

http://flinfrench.blogspot.com/ -FRANÇAIS

http://flingerman.blogspot.com - DEUTSCH

http://folinchina.blogspot.com/ - CHINESE

http://flinspanish.blogspot.com - SPANISH

http://flindutch.blogspot.com – DUTCH

http://federationlight.blogspot.com – PORTUGUÊS

Original and translations of the Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

www.galacticchannelings.com

dinsdag 12 oktober 2010

October 12, 2010Zend je Licht naar IEDEREEN. IEDEREEN die op jullie planeet is. ALLES dat leven is… op Aarde… alles dat leven is ergens…. overal… zijn jullie. Houd van het Leven zelf want jullie en de HELE schepping zijn dat..Houd van iedereen evenveel, lieve mensen. Houd je grootste Liefde niet in reserve voor degenen van wie je voelt dat die het verdienen. GEEF LIEFDE aan IEDEREEN. WEES LIEFDE voor IEDEREEN..En als IEDEREEN dit begrijpt…. Zijn jullie Opgestegen in je nieuwe wereld.
Blossom met de Galactische Federatie van Licht op 12 oktober 2010


Vertaling winnyd@stralendetoekomst.nlHier zijn kleine stukjes die ik in de paar dagen voor de eigenlijke channeling vanmiddag op 12 oktober, ontving.10 oktoberBlossom: Vandaag is het 10-10-10. Waarvan me verteld is dat het een belangrijke dag is voor onze planeet, waarop de Hogere energieën van Licht in staat zijn om door de 10-10-10 poort te stromen. Dat is cool (of fantastisch). Alhoewel als er geen tijd is ben ik een beetje in verwarring over hoe deze data plaats vinden enz…. ik denk dat het astrologisch is… maar er is meer dat me verwart en ik vind het prima om die vragen maar los te laten en aanvaard dat wat is… is… Moeten we al die antwoorden kennen? Ik leer nou juist om de dingen op hun natuurlijke weg zich te laten ontvouwen en ze te laten stromen. Dus zwijg ik nu en laat jullie maar stromen.Federatie van Licht: In de huidige tijd van jullie aarde hebben jullie veel tegenstrijdigheid gezien tussen dat waarvan sommigen van jullie WETEN dat de Waarheid is en dat wat anderen WETEN wat de Waarheid is. Hier doorheen druppelen veel onbeantwoorde vragen die het denken vol verwarring achterlaat, zoals je zei. En toch vragen wij jullie om je denken vrij te maken van zulke zaken. Door dit vol te stoppen met die Waarheid tegen onwaarheid, blijft er maar weinig ruimte over voor de WAARHEID om te ZIJN. Als iemand moet verder komen met een staat van denken waar alle zaken losgelaten worden om zich te settelen en zichzelf aan te passen, dan zou je merken dat de tarwe uit het kaf wordt gesorteerd zonder enige hulp van je volgepropte gedachten. Door jullie hart op zijn juiste plek te stabiliseren en dat te laten VOELEN wie het is… dan wordt het helemaal vanzelf zichzelf.Denk aan iets waar je van Houdt. Voel die LIEFDE. Voel dit echt totdat het een tinkelend gevoel wordt door je hele WEZEN. Dat ben JIJ. Jullie, als je levend bent en niet afgeleid wordt door andere overwegingen. Dit is wat we jullie vragen om te doen op een voortdurende basis zodat er in toekomstige dagen geen inspanning meer voor nodig is. De gedachte van LIEFDE heeft geen gedachte nodig. Want die is eenvoudig jij zijn… altijd, aldoor. Terwijl jullie Vertrouwen op je hart dat het klopt om je door te laten gaan met ademhalen, vragen we jullie om Vertrouwen te hebben in je zelf om Lief te hebben om jullie te laten doorgaan….Bl: Ik wachtte op een woord om die zin af te maken… maar de verbinding was verbroken. Ik probeerde het opnieuw op 11 oktober… Niks!12 oktoberBl: Zo daar ben ik weer. Derde morgen op een rij. Als jullie hier zijn… heerlijk… als het niet zo is… dan is dat ook goed… Dus… Eh… Zijn jullie daar?Fed. Van Licht: We zijn hier.Bl: Fantastisch. Waar zouden jullie graag over willen praten vandaag?F.v.L: We zijn geneigd om over dat te praten wat op het punt staat te gebeuren. Dat wat door zo velen van jullie beschouwd werd als consequenties om je over te bekommeren. Dat wat voor velen van jullie soms een uiterste druk is geweest op jullie ruggengraat. We verzekeren jullie lieve zielen van Aarde dat voorstellen in deze tijd erg problematisch zijn geweest want wij willen alleen dat het juiste resultaat eruit voortkomt. De laatste tijd hebben velen zich mopperig gevoeld. Het verloop van tijd lijkt een eeuwigheid en toch zeggen we dat het maar eenvoudig is, gewoon het volgend moment na het nu. NU, waarin wij degenen van jullie respecteren en eren die standvastig zijn gebleven in de LIEFDE voor jezelf en jullie planeet. Er is veel rondom en in jullie wereld dat wil dat je gelooft wat geen Waarheid is. Er zijn er die jullie veroordelen voor dat wat je in je hart WEET dat de Waarheid is. Wij prijzen jullie voor je moed. We zeggen je dat jullie geslaagd zijn voor dit deel van jullie opdracht. Jullie hebben geleerd om de malligheid te begrijpen die voorgesteld werd door anderen om jullie af te houden van dat wat jullie Goddelijk recht is om aan het licht te brengen. Dat wat in jullie is. Dat wat jullie ZIJN.
Jullie hebben lang gewacht op dat wat zichzelf presenteert.Verbinding verbroken!12 oktober. Later op dezelfde middag. Ik voelde dat ik een wenk kreeg, dus ik wenkte terug en daar gingen we!Bl: OK. Ik ben weer teruggekomen om het vandaag een tweede keer te proberen omdat ik voel dat jullie nu klaar zijn. Er schijnt veel angst verkocht te worden, die verspreid wordt (dus wat is er nieuw?) wat betreft duistere krachten van de aarde die een alien ‘invasie op het toneel willen brengen’ dat duistere energieën onze planeet aanvallen om die over te nemen. Welke woorden van wijsheid… oh geduldige woorden… hebben jullie voor degenen die… met alle respect hoor… doorgaan om voor dit soort gegevens te vallen?F.v.L: We zouden zeggen niet anders dan wat we altijd zeggen. Waarom kiezen jullie ervoor om jezelf bang te maken? Het lijkt op wat jullie hebben verzonnen in je filmwereld. … dat wat op de titelrol staat… “horror movie”. Als jullie daar naar kijken, ben je al bang, voordat het angstige stuk verschijnt, omdat de doos waarin die binnen kwam je dat vertelde… je al waarschuwde dat dit het geval zou zijn. Vanuit jullie gezichtspunt als menselijke Wezens die opstijgen naar een Hogere vibratie van Licht… of jullie je er nu bewust van zijn of niet.. is het dat jullie hart waarschuwt je onmiddellijk voor dat wat je gaat horen/lezen. Wij voelen dat we niets toe hoeven te voegen aan wat we reeds gezegd hebben in vorige communicaties met jullie. Focus je op het Licht. Lees en luister naar zaken van Licht om de plek/je ruimte vast te houden met een vibratie die Liefde brengt en een vrolijke stemming… vrolijkheid voor de ziel.


Hoe zou het zijn, lieve mensen, met al dat gepraat over Ascentie, en met de beloftes die we jullie gedaan hebben, dat er een invasie zou plaats vinden? Denk daar nu even serieus over na. Gebruik je intelligentie en laat niet al die… we denken dat jullie zouden zeggen… mumbo jumbo (hocus pocus) … verwoesten wat jullie naar een ruimte heeft gebracht met jezelf die het zo goed deed. Laat dit zinnig maken van dit corrupte straatje los dat enkele mensen gekozen hebben om daarop te lopen. Het is niet aan jullie om oordeel te hebben over waarom of hoe die dingen zijn gebeurd. Het is niet aan jullie om iets te oordelen in een of andere vorm. Het is echter wel aan jullie om je te realiseren dat deze tijd op jullie planeet… meer dan ooit, wat we nadrukkelijk gezegd hebben tegen jullie die daar naar luisterden… het is een tijd waarin het van het grootste belang is om waardering te hebben voor wie jullie zelf zijn en het LICHT dat jullie zijn. Houd vast aan dit WETEN.LEES DEZE WOORDEN NIET ALLEEN MAAR. GLIJD ER NIET ZOMAAR LICHTJES OVERHEEN OMDAT JULLIE ZE AL EERDER HEBBEN GEHOORD. We zeggen opnieuw: HET IS IN DEZE TIJD VAN HET GROOTSTE BELANG DAT JULLIE JE LICHT VASTHOUDEN.Sta sterk in het weten wie je bent en laat niks van zo’n overdracht van onwaarheden jullie energie doen afzakken. Dit is de tegenactie van onze voorstellen en als jullie kiezen om te worden opgeslokt door de onrust en de angstige opmerkingen en mogelijkheden die anderen kozen om zich mee te verbinden, dan ontdoen jullie je van alle goeds dat je tot nu toe gedaan hebt. Hier hopen de duisterder zielen van jullie planeet op. Als jullie in de val trappen laat je hen de macht over jullie nemen.
LUISTER NIET LIEVE MENSEN NAAR DAT WAT JE MET ANGST VERVULT. LUISTER ALLEEN NAAR DAT WAT JE MET LICHT VULT. BEGRIJPEN JULLIE DAT? BEGRIJPEN JULLIE DE REDEN WAAROM DAT IS?Bl: Ja, ik begrijp het. En ik denk veel anderen ook. Het is zo makkelijk voor iemand om zo nu en dan uit te glijden, specifiek als zulk angstig nieuws wordt getoond oor iemand waarin iemand een tijdje als LichtBrenger vertrouwen had…..Fed.v.L: Of iemand zichzelf nu een Lichtbrenger noemt daar kun je een mening over hebben. Want hoe kan iemand een lichtbrenger zijn als ze in een of andere vorm alleen angst brengen? Woorden zijn heel aangrijpend in jullie wereld. Toch met Liefde… in Liefde.. zeggen we tegen jullie… hebben wij niet gevraagd dat je woorden moest laten varen, want ze zijn een ‘gebrekkige’ taal, en om het hart de eerste plaats te laten innemen? Laat het GEVOEL dat je voelt voorrang hebben over dat wat gesproken wordt. Het is werkelijk essentieel voor jullie van de Aarde, als jullie je missie succesvol uitdragen om “DIT TE VATTEN’. Wat vóór jullie ligt zal afhangen van je gevoelens over het resultaat. Als je kiest om bang te zijn en om te luisteren naar propaganda, dan zul je helpen bij het verspreiden van hetzelfde. Maar begrijp dit… we vragen vanuit de verste plek van wie wij zijn aan jullie om jezelf te herinneren in de dagen die voor je liggen, en om koppig vast te houden, om IN LIEFDE een sterk hart te hebben.Degenen van jullie die wakker zijn geworden voor hun innerlijke Waarheid hebben dat om een reden gedaan. Vóór de anderen uit. Zodat jullie bakens van Licht mogen zijn. Wees wegwijzers voor degenen die bang zijn. Jullie WETEN HIERVAN. Jullie zullen het voelen… zoals je zegt… in je botten. Ieder deel van je zal in één ogenblik… weten… jullie aanwezigheid hier op Aarde in deze tijd begrijpen. De hele Ascentie voortgang zal “hallo” tegen jullie ziel zeggen als zij zich presenteert op de meest unieke wijze. Jullie zielen zullen hun bedoeling herkennen. Deze herkenning zal alles dat mysterieus heeft geleken, blootleggen. Alles dat je heeft doen afvragen waarom jullie hier zijn en waarom jullie hier zijn om wat te doen zal vergeleken kunnen worden met een verblindende Lichtflits… en als de ogen zich hebben aangepast…. zal het pad duidelijk gemaakt zijn. Dit is het belang van het opvolgen van wat JULLIE hart zegt. NIET het hart van je buur… maar je eigen harteruimte. Want elk zal zich hun doel herinneren en ieder heeft een taak te doen. En het zal duidelijk gemaakt worden aan jullie als de opwinding verdwijnt en de zaak klaar is om te worden uitgevoerd met genade door degenen die goed geluisterd hebben naar de wijsheid van binnen. Verwar woorden van onwaarheid niet met woorden van Waarheid. En hoe wordt dit gedaan? Natuurlijk… door het hart te vragen hoe het voelt over specifieke woorden. Jullie kennen de juiste werkwijze lieve mensen. Het is nu tijd om te handelen naar wat jullie WETEN dat Waarheid is.Bl: Als ik dat allemaal voor jullie opschrijf, voelt mijn hart zich trots… een soort van geëerd voelen alsof jullie een speech houden voor je mensen… als een generaal die voor zijn legers preekt… dat soort … Ik voelde me zo sterk en klaar om te gaan.Fed.v.L: En daar hopen we op. Wij willen graag dat ieder van jullie die wij kunnen bereiken, klaar is om je plicht te vervullen als de zon opkomt bij een nieuwe dageraad.Bl: Nu, mijn vrienden, want wij hier beneden voelen dat jullie dat zijn voor ons… IK WEET dat wat er ook gaat plaats vinden na de vele nieuwe dageraden waarbij we dan wakker zijn, dat er een leger van ons is… duizenden en duizenden die in positie staan, al lange tijd. We weten misschien niet precies in onze menselijke vorm waar we mee te maken krijgen… maar we weten dat onze zielen er naar verlangd hebben om de beweging te beginnen. En we zullen allemaal doen wat er nodig is om degenen te helpen die het niet begrijpen. Om de harten van de pas ontwaakten tot rust te brengen. We zijn klaar… velen van ons…. Echt, we zijn klaar.Fed.v.L: Alles wat wij van jullie vragen is om in je WAARHEID te blijven….. STEEDS. Als jullie dat doen, dan kan angst zich niet vastzetten. Houd je zwaarden van Licht hoog op naar de hemelen. Jullie zijn de krijgers van Waarheid. Soldaten van Licht. Laat het Licht dat jullie zijn, wat jullie altijd zijn geweest… naar iedereen uitschijnen…. laat hen de weg naar voren zien en maak de duisterder energieën machteloos om te slagen. Zend je Licht naar IEDEREEN. IEDEREEN die op jullie planeet is. ALLES dat leven is… op Aarde… alles dat leven is ergens…. overal… zijn jullie. Houd van het Leven zelf want jullie en de HELE schepping zijn dat. Houd van iedereen evenveel, lieve mensen. Houd je grootste Liefde niet in reserve voor degenen van wie je voelt dat die het verdienen. GEEF LIEFDE aan IEDEREEN. WEES LIEFDE voor IEDEREEN. En als IEDEREEN dit begrijpt…. Zijn jullie Opgestegen in je nieuwe wereld.Bl: Geen woorden. … Ik vertrouw erop dat jullie mijn hart kunnen VOELEN. In Liefde en dank….Opnieuw… ik wilde het even herhalen…. Ik ben maar de boodschapper!Website: Blossom Goodchild
Federation of Light by Blossom Goodchild

Original and translations of the Galactic Messages available on

vrijdag 1 oktober 2010

September 29, 2010

Het ding is, wat willen jullie graag dat we doen? Als jullie komen, bedoel ik?
Anders dan een hartaanval of twee, gillen, lachen, zingen, dansen, schreeuwen, bidden… hoe kunnen we bij de situatie helpen?


Door je te koesteren in je blijdschap.
Jullie hebben in al jullie levens zo op dit moment gewacht… letterlijk…. alle levens… het is raadzaam om je te koesteren in de Liefde en het Licht die we bij ons dragen
September 29, 2010
Goeienavond jullie, ik probeerde me gistermorgen alweer met jullie te verbinden maar jullie waren waarschijnlijk even shoppen of zoiets! Maar… hier ben ik nu, ik verbind me om te zien of jullie er zijn.

Het is natuurlijk een genoegen om dit gesprek met je te hebben. Het komt ons niet ‘ongelegen’ op een andere tijd, het is meer zo dat er storingen tussen ons en jou kunnen zijn die onze verbinding te moeilijk maakt om te ‘zenden’.

Ik begrijp dat, ik accepteer die keren. Geen zorgen daarover. Ik ben gewoon gelukkig als we het wel kunnen en het voelt dat dit een ’kunnen’ tijd is. Yippie! Als ik even mag…. er is veel opwinding hier op aarde, verhalen die onthuld worden die nooit toegestaan werden om verteld te worden en meer en meer ‘nieuws’ pikken die feiten op. Weet je zij die weten hebben zelfs enkelen aangesteld om met jullie te spreken als jullie komen. (VN). Alhoewel ze denken dat jullie misschien maar microben zijn!! Ik moest er om lachen.

Wij glimlachen ook. Toch informeren we je dat als wij onszelf een behoorlijk tijdje laten zien om jullie wereld nota van ons te laten nemen en om ons te accepteren, dat er dan geen eerste communicatie zal zijn op de manier zoals zij in jullie regeringen veronderstellen. Beetje bij beetje. Een stap per keer… om de zielen van jullie planeet zich te laten aanpassen aan wat ze zien. De tijd om te communiceren zit verderop in het plan. Jullie zullen eerst gaan zien. Dan zullen jullie horen. Dan zullen jullie die twee gaan integreren. We zeggen je in alle Waarheid dat onze verschijning op de manier zoals wij onszelf willen presenteren meer dan genoeg zal zijn om er mee verder te kunnen.

Dus echt het zelfde als wat jullie eerder zeiden.

Inderdaad. Toch zijn er nu verschillen in dat er veel meer zich bewust zijn van wie wij zijn en daarom zal er niet zo’n ‘spanning’ zitten op de hele manoeuvre.

Dat is een zegen. Want als ik daar aan denk, zo veel als ik er van zou HOUDEN om jullie te zien, mijn onzekerheid zit in het feit dat zo velen absoluut ontzet zullen zijn.

En toch zijn we specifiek geïnteresseerd in de tegenstrijdigheid tussen degenen die zich bewust zijn van de reden waarom we komen en degenen die zichzelf ervan hebben overtuigd dat we hier zijn om de planeet over te nemen om ons zelf te voeden!

En ik voel dat waar wij allemaal wakker voor zijn geworden de Liefde is die jullie brengen en waar onze ‘vriendelijke overreding’ begint om degenen in angst te laten WETEN dat jullie alleen maar hier zijn om ons bij te staan.

Mag ik even openhartig spreken? Voorbereiding is onderweg om te “verrassen”. Er is geoordeeld dat dit nu de meest veilige mogelijkheid is. Daarom zeggen we tegen jullie om op ROOD ALARM te staan.

Ooooh! Dat laatste zinnetje is GROOTS. Het laat mijn hart bonken en overslaan.

Harten zullen ons ‘horen’ komen lang voordat ze ons zien. Verlossing zit net om de hoek. Jullie van de Aarde hebben lang gewacht op de dagen die komen. Jullie hebben met je eigen Waarheden geworsteld, zijn heen en weer gezwaaid. Jullie hebben tegen stormen van onwaarheden gevochten en hebben gestreden naast degenen die jullie de ondergang wilden brengen. Toch zeggen we tegen jullie… de strijd is gewonnen. Het gevecht is over. Het is nu dat jullie snel een tijd in zullen gaan waar je mee OP DE HOOGTE bent. Het tij is gekeerd en neemt alles met zich mee dat verwijderd moet worden van dit land van jullie voorvaderen. Jullie zijn afgezonderd geworden van je voorouderlijke genoegens. Jullie hebben je recht verdiend voor de doorgang naar je Beloofde Land. En ALLES dat beloofd werd, ligt voor jullie.

Moet ik dan al gaan pakken?

Liefste dame… er is niets anders nodig dan de vreugde van jullie zielen. Want dit is ALLES wat jullie zullen hebben. ALLES dat jullie zijn zal worden omschreven. We vragen jullie nu om het moment te VOELEN van onze komst. Om je voor te bereiden zoals wij ons voorbereiden. Want jullie individuele energie heeft een ‘dienst’ nodig zodat die kan verblijven in dat waar wij onszelf mee omgeven. Voor het doel van veiligheid en bescherming kunnen we in een oogwenk verdwijnen. Als dit nodig is, wees dan niet ontmoedigd. We hebben aangezeten bij een raad en hebben ons rekenschap gegeven van wat er kan gebeuren.

Begrijp me niet verkeerd… maar jullie zeiden de laatste keer dat je alles onder controle had, en toch…

We begrijpen je dilemma miss Blossom.

Ongewone manier om je tot me te richten! Je begrijpt dan toch wat ik bedoel, met alle respect?

We houden met alles rekenschap. Maar, we zitten nu twee van jullie aardjaren op het spoor. In jullie tijd… moeten dingen een beetje ‘opgevoerd’ worden als we de plannen gecoördineerd moeten houden. We begrijpen jullie bezorgdheid voor deze zaak. We kunnen je energie voelen.

Oh, begrijp me niet verkeerd… Ik … net als veel anderen… ben erg opgewonden. Ik ben net zo hoopvol als de rest. Er zijn ZO velen van ons hier die voelen dat jullie gewoon een ‘go’ moeten geven! Wat kunnen we nu verliezen? Als het op een moment moet gebeuren dan laten we het doen. Omdat wanneer het ook is… het zal toch chaos veroorzaken, of het nu is voordat het jaar voorbij is, of drie jaren later. Ik voel dat ik wil zeggen ‘het is onze bestemming!’ Het ding is, wat willen jullie graag dat we doen? Als jullie komen, bedoel ik? Anders dan een hartaanval of twee, gillen, lachen, zingen, dansen, schreeuwen, bidden… hoe kunnen we bij de situatie helpen?

Door je te koesteren in je blijdschap. Jullie hebben in al jullie levens zo op dit moment gewacht… letterlijk…. alle levens… het is raadzaam om je te koesteren in de Liefde en het Licht die we bij ons dragen. Het is gunstig om jezelf toe te staan om precies te doen wat je hart van je vraagt. Alhoewel we niet direct contact gaan maken zoals men zich een contact voorstelt te zijn… we zullen zonder vergissing onze gedachten verbinden en ze op een lijn brengen met de gedachten van hen die in staat zijn om ‘zich af te stemmen’ op onze frequentie.

Hoe doen we dat?

Door onze vrede te VOELEN. Door vrede te ZIJN in jezelf. Door de ontreddering die deze zege kan veroorzaken zijn koers te laten lopen zonder bemoeiing met de verwarring van de zielen. Hoe meer vreugde van onze aankomst jullie kunnen verspreiden, hoe meer de ‘verontrusten’ bedaard zullen worden.

Het is erg vreemd, het is een soort déjà vu! Dit gevoel, dat het dit keer echt gaat gebeuren… die opwinding… en toch… Ik kan het niet helpen maar ik ben een beetje beverig in mijn Wezen… misschien oude patronen… en laten we eerlijk zijn… zo vaak hebben we onthuld wat we WETEN. Ik denk het MOET gewoon gebeuren op een bepaald moment. Dit WEET ik. Het is gewoon moeilijk om mijn hoofd om het feit heen te krijgen dat het ‘er nu is’. Alhoewel… jullie ‘er zijn’ kan nogal een tijdje zijn.

Opnieuwe begrijpen we je beschermende barrière. We bewonderen die en giechelen erover.

Ik denk dat jullie hetzelfde zouden doen als je mij was!

Zijn wij jou niet?

Grappig hoe dat zinnetje een hele andere bijbetekenis had totdat je me vroeg om het vraagteken erbij te zetten. Ja… we hebben geleerd dat we allen EEN zijn. Maar je weet waar ik vandaan kom.

Blossom… onze compatriot * … er zitten velen tussen onze specifieke ‘binnenste’ groep die willen dat jullie aarde opgeheven wordt met de makkelijkste structuur. Terwijl we niet in staat zijn om woorden over te brengen met een exact nauwkeurig effect, staan we het feit toe dat interpretatie gebracht kan worden door de gedachtevorm van ieder mens die luistert naar onze

Jullie wat?... ik kan dat laatste woord niet pakken.

Onze boodschappen.

Waarom is dit vertraagd?

Concentratie….

Van jullie kant of de mijne?

Die van jou. Vroeg jij je niet af of de woorden die we stap voor stap overbrachten een concrete zin vormden?

Zeker dat deed ik. Umm… misschien moeten we niet beuzelen met geneuzel als we wereldse zaken moeten bespreken.

En toch laten we onze ‘menselijkheid’ alleen zien.

Jullie? Menselijk? Jullie zijn de opzichters van de opzichters!!!

Toch hebben we veel geleerd van de mensenmanier door onze observaties van energie. Bijvoorbeeld… vanwege de energie die in onze woorden zit die we brengen via jou, ons voertuig… zijn we in staat om reacties te peilen van degenen die opnemen wat we zeggen. We kunnen specifieke frequenties ‘in grafiek brengen’ van gedrag over bepaalde onderwerpen van onze communicatie. Dit leert ONS over JULLIE. Het is onschatbaar gebleken om door deze opzet te worden geadviseerd. Toch zijn er vele keren geweest waarin we over bepaalde acties van bepaalde zielen diep nagedacht hebben.

Wat? Bedoel je dat letterlijk… als mensen?

Dat doen we. Want ieder van jullie zoals je weet laat een bepaalde frequentie zien. Waarom zouden we in staat moeten zijn om met een rekening te houden en niet met een ander? Het is niet zo dat we oordelen over de vergelijkingen die we maken. We vinden eenvoudig dat sommigen verkiezen om hun positie in gevaar te brengen door de eenvoudigste gedachtevormen.

Heb je tijd en energie om hierover uit te weiden?

Terwijl jullie wakker worden voor de diepte van jullie Waarheid, laat je jezelf in je eigen vibratie een bepaalde mate van Lichtvorm handhaven als je ziel haar identiteit. Het is geen kwestie van op grote schaal, toch kunnen er incidenten zijn die de Lichtvorm kunnen ‘dimmen’ (verflauwen) en die moet een tijdje op dat niveau blijven voordat deze een manier vindt om zichzelf te verlossen… voor zichzelf.

Kun je een voorbeeld geven? Hoe slecht moet de gedachtevorm zijn zodat dat gebeurt?

Het zou een voortduring van een aantal ‘lagere’ gedachtevormen moeten zijn die gebeuren moeten voordat het niveau werkelijk naar beneden valt. Het is niet noodzakelijk een algemeen gebeuren, toch als iemand door meer negatieve associaties de meer positieve ten val brengt, dan is het een makkelijke misstap. Eenmaal genomen houdt dit lusten in zijn greep. Maar voel voor geen ogenblik dat deze situatie niet te rectificeren is. Jezelf vergeven voor deze lagere beschuldigingen is de snelste manier om de vibratie van de ziel te herkrijgen en opnieuw ‘hoger in prijs’ te brengen in het Hogere streven.

En dit is waar we allemaal naar streven om dat echt te worden, nietwaar? Zielen wier gedachtevormen van de Hoogste, puurste Liefde zijn?

Want dit is wie jullie zijn. Dit is jullie terugkeer naar jezelf. We moeten nu vertrekken en toch… niet voordat we tegen jullie zeggen dat alles dat nu niet helder is… zal zo helder worden als jullie opstijgen in de Nieuwe Wereld. Zoveel zal zin hebben van zulke dingen die nu geen betekenis lijken te hebben op dit ogenblik. Maar het zal zijn. De weg voor je schijnt zijn Licht zodat jullie je weg naar huis kunnen vinden. We zullen wachten’

Met de ketel op het vuur?

Die heeft al gekookt.

Weer een déjà vu. Ik voelde me alsof ik terugkeek naar de tijd, twee jaren geleden toen we eenzelfde soort conversatie hielden… als ik me goed herinner… Ik denk dat ik zei: ‘twee klontjes suiker voor mij’ .. of zoiets. Dank jullie zo erg voor dit praatje… ik heb gemengde gevoelens… bezorgd… in de war… nieuwsgierig… twijfelend… emotioneel… Ik weet zeker dat ik nu door het hele alfabet kan gaan!! (ze zei: apprehensive, bemused, curious, dubious, emotionel..etc) De tijd zal het leren… dat is alles dat ik weet! In Liefde en dank aan jullie.

* Ik had de behoefte om de juiste betekenis op te zoeken van ‘compatriot’.. en ik kreeg een schok toen het aangaf: een persoon uit iemands eigen land.


Website: Blossom Goodchild


Vertaling: Winny

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar