Followers

i decree

woensdag 24 maart 2010

Ik kijk uit naar een goeie kop thee!! Dank jullie… zoals altijd, en dat is geen losse opmerking… het is Waarheid en vanuit het hart.

En zo is ook onze devotie naar jullie allemaal op jullie Aarde en voor de zaak!


24 maart 2010 Blossom met de Galactische Federatie


(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )

Blossom: Goedemiddag jullie. Blij dat jullie je ding doen en dan zien we wel hoe de rivier gaat stromen!

Federatie van Licht (FvL): In welke richting de rivier stroomt zal afhankelijk zijn van hoe de wind waait, niet?


Bl: Nog nooit over na gedacht, en ik probeer alleen om “naar dat concept te kijken”. En vanwaar ik sta kan de rivier misschien een kant uitstromen en die kan dan alleen de andere kant uitgaan door de wind, en niet noodzakelijk “stroomt” de rivier in de richting van de wind maar wordt wel gedwongen een richting uit door wat haar natuurlijke stroom is…. ik heb het gevoel dat dit allemaal naar iets diepers voert!


FvL: Lieve mens… WEZEN … mens!! Is er niet ontelbare keren gesproken over iemands gedachten, om met “de stroom mee te gaan”? “go with the flow”? Is er niet een gezegde “Laat los en laat God?” En toch… hoe vaak is er een worsteling gaande tussen denken en hart? Hoe vaak is het dat iemands verklaring van onafhankelijkheid tegen de innerlijke strijd vecht om de kronkel te volgen? De eeuwen door zijn jullie heerlijk onbewust geweest dat er iets was waar je bewust van moest zijn… en daarom wat jullie niet wisten deed je ook geen kwaad… Of tenminste, dat kan je hebben gedacht… En toch nu, is het niet zo dat als iemand wakker wordt voor alle dingen die men niet wist en nu wel, dat er een confrontatie schijnt te zijn met je zielzelf, en je je afvraagt wat er nu Waarheid is en wat niet? Jullie merken dat het zelf talloze ontdekkingen en conclusies moet onderzoeken die misschien botsen met dat wat men heeft gekend als een vaststaand feit daar dat vanaf het vroegste begin geïndoctrineerd werd als een feit. Om in staat te zijn jezelf te bevrijden van deze feiten… dat kan soms de ontdekking brengen van een ‘verzinsel’ over een bepaald onderwerp, tot aan een misschien diepe verontwaardiging. Om verhalen te hebben die door schande werden ontsierd en je dat te laten geloven kan de ziel op een plek achterlaten waardoor je helemaal niets meer weet, en toch begrijpen dat ze zo veel meer weten dan ze eerder wisten. Men ontdekte nog niet dat wat behandeld werd als een “sprookje” en als een “mythe verhaal” veel herkenbaarder is als Waarheid dan die verhalen die ontworpen werden om als Waarheid te dienen in een wereld die bezwangerd is van leugens?


Bl: Ik moet zeggen dat als ik terug kijk naar wat ik geloofde toen ik katholiek werd opgevoed, ik me maar met heel weinig van die Waarheden kan verbinden en in die tijd werd ik werkelijk gestraft… als ik dat waagde te betwijfelen… Oh, als de nonnen me nu zouden zien!!!
Zullen dan al die onwaarheden verdwijnen in deze Nieuwe Wereld? Zullen de kinderen van morgen alleen maar WETEN wat is? Ik stel me voor dat dit zo zal zijn omdat we al die nonsens achter ons gaan laten, nietwaar?

FvL: Achter, wat?

Blossom: Achter ONS!

FvL: Het zit in het Goddelijke plan. En wij kunnen door het Licht dat vanuit jullie planeet komt, zien dat dit allemaal heel goed verbonden is met dat plan. En toch, mogen we je een vraag stellen?

Bl: Natuurlijk.

FvL: Als het zou zijn dat wij plotseling uit je leven zouden gaan, als het zo was dat we niet meer met jou communiceerden, hoe zou je dat vinden/voelen?

Bl: Oh… Laat dat vallen in waarom doe je dat niet??? Is het een hypothetische vraag?

FvL: We willen eerst jouw antwoord.

Bl: Oké, … laat me er eerst even over nadenken… zonder twijfel zou ik me verdrietig voelen, want ik vond het heerlijk deze reis met jullie, alhoewel het wel zijn ogenblikken heeft gehad!! En echt, ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik niet met jullie ‘praat’ in ieder geval… in mijn hoofd… via mijn hart. Jullie zullen er altijd zijn. Hoe langer ik er over nadenk… hoe meer ik me realiseer dat jullie nooit weg zullen gaan… omdat jullie zo diep in mijn hart zitten… dus, zelfs als je hier niet was om deze woorden te schrijven en te communiceren zoals we dat doen op deze speciale manier, ik zou nooit voelen alsof ik jullie kwijt was… omdat alhoewel je niet gezien wordt, jullie wel gevoeld worden… in het diepste deel van mijn ziel. Dat is nogal interessant, omdat de vraag die je net gesteld hebt, nooit bij me op was gekomen, daarom hoefde ik er ook niet over na te denken over hoe ik me zou voelen als je er niet was… En dit voert allemaal tot wat…?

FvL: Om aan anderen die deze communicatie niet hebben die jij, Blossom, met ons hebt, duidelijk te maken dat wij heel zeker zoals je zei in IEDERS hart zijn. We zijn deel van jullie. We zijn deel van elkaar want we zijn allemaal EEN. We hebben hier zo vaak over gesproken, maar we proberen je te helpen om dit concept van EENHEID te vatten op een manier die jullie nog niet beheersen. Het WETEN dat we er altijd zijn of er nu ‘woorden’ worden gesproken of niet, dat is de verbinding die we allemaal hebben… met elkaar… want we zijn daar in jullie ziel… ALS JOU/JULLIE … deel van JULLIE. Deel van ons, elk partikeltje energie dat WE zijn… is van het zelfde maaksel energie dat in de partikeltjes van jullie maaksel zit. Zie je? Zo zijn we allemaal deel van hetzelfde. Daarom voel je die verbondenheid, want als wij zeggen dat we VAN jullie zijn…. WE ZIJN HET! WE ZIJN NIET IETS ANDERS. We zijn IN jullie hart omdat we VAN jullie hart zijn… hoe zouden we dan ooit weg kunnen gaan? Op dezelfde wijze dat degenen die van jullie planeet zijn weggegaan met hun aardse stoffelijke vorm JULLIE niet hebben verlaten want ze zijn deel van je, en als je hun energie om je heen VOELT en in je hart dan ‘pik’ je gewoon dat deel van JOUW energie ‘op’ dat ook HUN deel van jou is. Kun je dit begrijpen?

Bl: Ja. Het helpt me om dit concept van EENHEID te vatten. Want alhoewel ik WEET dat we allemaal van dezelfde energie zijn, schijnen soms onze afgescheiden fragmenten zo DAT te zijn… Afgescheiden!! Dus nu dan… Zij die denken dat jullie een verdichtsel van mijn fantasie zijn, zij die weigeren wakker te worden om aan de rozen te ruiken, hoe kunnen zij jullie LIEFDE niet VOELEN als jullie deel van hen zijn? Hoe kunnen ze ZO diep in slaap zijn, terwijl ons steeds verteld wordt dat WIJ ALLEMAAL vrijwillig hier zijn in deze tijd en dat WIJ ALLEMAAL uitgekozen werden? Nou, mijn vraag aan jullie is dan… als ze weigeren wakker te worden, met alle respect… welk nut hebben ze dan voor dit hele Ascentie proces? Want zeker, terwijl ze zich boos maken met de energie van ongeloof betreffende jullie bestaan, waarom zouden ze gekozen zijn om hier beneden te helpen? Want ze schijnen helemaal niet te helpen. Weet wel even dat ik niet oordeel… ik ben alleen nieuwsgierig.

FvL: We accepteren compleet je vraag en we zouden opnieuw zeggen dat je vanuit een aards aspect komt wat betreft de vraag.

Bl: Ja… misschien wel… omdat ik op de Aarde zit!!!

FvL: En daarom niet in staat bent om dingen te begrijpen in de Waarheid van hoe ze voorgesteld worden als ze niet van de Aarde zijn. Ons antwoord naar jou zou zijn dat zij die nog slapen dat doen omdat ze in stilte zijn geweest. Het is net zoiets als een injectie die iemand catatonisch (verstard) maakt. Ja, er is vrijheid van keuze, maar er is ook de kracht van het denken. Velen van jullie worden wakker ‘uit deze slaap’. We stoppen nu het ‘sprookje’ in je hoofd van ‘de slapende schone’(Doornroosje) en alles om haar heen in haar koninkrijk kreeg een drug/medicijn om honderd jaren te slapen. Dit zogenaamde ‘sprookje’ is niet zo ver van de Waarheid, op de manier zoals we dat in jullie termen kunnen uitleggen. En slechts als de drug geleidelijk verdwijnt is iemand in staat om het volledige plaatje te snappen van wat er feitelijk is gebeurd. Het ontwaken, lieve zielen, vindt nu plaats. De drug, zogezegd, is aan het verdwijnen, en een voor een keren zielen terug naar hun vroegere zelf… hun vorige levens. Ze zijn zich aan het herinneren wie ze zijn en waar ze vandaan kwamen… terwijl ze wakker worden uit deze diepe sluimer. En toch… het hangt van de ‘constitutie’ af van een individu over hoe snel of hoe langzaam hun omhoogrijzen tevoorschijn komt.

Bl: Daar is dat woord weer, het wordt een natuurlijk deel van onze vocabulaire.

FvL: Dus zie je, er is geen blaam, er is geen oordeel over degenen die weigeren om wakker te worden, want het is hen ingedruppeld, en het is de drug die bij sommigen zijn greep steviger vasthoudt dan bij anderen… als we dat zo kunnen stellen.

Bl: Beschrijf deze drug op een andere manier, als je zo vriendelijk wilt zijn?

FvL: Een bottle neck. (Een flessenhals)

Blossom: Yep dank je…. dat legt dit geweldig uit!!! Een bottle neck??? Alsjeblieft!!!

FvL: We stelden je een beeld voor van veel zielen in een fles en de lange dunne nek had deze zielen samen geknepen die probeerden uit de nek te knijpen. Jullie werden in een fles gestopt en de kurk werd er stevig op gedrukt. Jullie werden onderdrukt en gesmoord en toch zijn jullie nu aan het rebelleren. Jullie zijn ‘belletjes’ geworden waardoor als er geschud wordt, de kurk met KRACHT uit de fles vliegt en met Licht explodeert. Meer en meer van jullie maken je zelf vrij van deze geesteshouding, uit deze ‘dodelijke’ positie.

Bl: Dat is nogal een sterk woord voor jullie?

FvL: En toch een heel juist woord. Want als jullie opnieuw “levend worden” zul je zien dat we correct zijn in de keuze van woorden.

Bl: Ik weet dat het tijd wordt om al gauw te gaan, maar dit “levend worden” is een van die dingen die zo dichtbij en toch zo ver weg voelen. Ik voel dat ik op de rand sta van de ontdekking van de NIEUW MIJ en de NIEUWE WERELD… en toch schijnt iedere dag weer een volgende dag op de rand te zijn!!!

FvL: En we zeggen jullie dat op een dag… zonder enige twijfel jullie in je harten zullen WETEN dat je in deze NIEUWE WERELD bent gegaan waarover we spreken en dat de NIEUWE JULLIE nu comfortabel wakker zijn en dat jullie het leven leven in de helderste vorm zoals het was ontworpen. We beloven dit… dit WETEN we.

Bl: Okidoki. Ik neem het op je woord aan… Want dat zijn woorden waarop ik steeds meer ben gaan vertrouwen.

Mmm… laat me dit nou even teruglezen… en ontdekken waar dit nou allemaal over ging… Het lijkt al weer zo lang geleden dat ik begon!! Ik kijk uit naar een goeie kop thee!! Dank jullie… zoals altijd, en dat is geen losse opmerking… het is Waarheid en vanuit het hart.

FvL: En zo is ook onze devotie naar jullie allemaal op jullie Aarde en voor de zaak!
Federation of Light by Blossom Goodchild

http://flingerman.blogspot.com - DEUTSCH

http://folinchina.blogspot.com/ - CHINESE

http://flinspanish.blogspot.com - SPANISH

http://flindutch.blogspot.com – DUTCH

http://federationlight.blogspot.com – PORTUGUÊS

zondag 14 maart 2010

14 maart 2010


Blossom met de Galactische Federatie 14 maart 2010

(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )

Blossom: Het zit in mijn gedachten om me vanmorgen met jullie te verbinden. Vraag me af of het ook voor HET AL geschikt is?

GF: We zijn in de positie om die wensen in te willigen. We begrijpen dat alhoewel het misschien soms onzorgvuldig van ons is om niet altijd verder te gaan met dat waarover we de laatste keer spraken… het dient niet altijd onze bedoeling om door te gaan waar we afbraken.

Blossom: O dear! Omdat ik weet dat sommige mensen echt geïnteresseerd zijn om te horen wat je verder zou gaan vertellen bij die laatste channeling.

En toch antwoorden we dat in ons weten “timing” alles is.

Bl: En toch hebben jullie geen tijd.

Dit is juist en toch betekent dat niet dat we niet in staat zijn om ‘op dit moment’ de gevoeligheid te peilen van de globale totale energie.

Bl: Dus zeg je nu dat sommigen klaar zijn om dit te horen en anderen niet?

Dat is zo. Het is een zaak van samenvoegen van wat verenigbaar is voor het grotere goed. Het past niet bij jouw wensen om informatie te geven wat slechts van een niveau is dat alleen door enkelen kan worden begrepen.

Bl: Best interessant dat je dat zegt… Ik ben me bewust van diegenen die ZO ontwikkeld zijn in hun kennis over deze planeet en anderen. Ze schrijven me op een compleet ander niveau van begrip… wat in alle Waarheid… echt niet mijn ding is! Ik ben niet werkelijk geïnteresseerd in die diep betrokken, zeg maar wetenschappelijke laag. Ik begrijp die niet… Het resoneert helemaal niet in me.. en toch accepteer ik volledig dat voor hen die in dat veld ZIJN, hoe opwindend dat voor hen moet zijn. Betekent dit, vraag ik me af.. dat degenen die in andere wereldse zaken zitten op een complexere manier, zich meer bewust zijn en wakkerder zijn, zeg maar… dan IK? Daar heb ik helemaal geen probleem mee, we zijn allemaal anders, maar er zijn sommige zaken waar ik gewoon geen idee van heb… en opnieuw.. het amuseert me dat jullie mij gekozen hebben als jullie boodschapper…

We informeren ‘jou’ precies wat dit aangaat. (?) Als we moesten communiceren met diegenen die geïntrigeerd zijn bij zulke ingewikkeldheden van interplanetaire, elektromagnetische raakvlakken van het binaire consortium…

Ik lach!!! Ik snap wat je bedoelt!

We dachten al dat je dat deed. Zie je? Het gaat niet om intelligentie, het gaat niet om geen intelligentie… het gaat alleen maar om Liefde… En Liefde is niet gecompliceerd, lieve. Liefde is gewoon zo. Terwijl het zichzelf doorzendt aan iedere ziel op elk ogenblik afhankelijk van het begrip over Liefde van de ziel die de informatie ontvangt. En daarom, wat wij verkozen aan jou door te zenden, doen we met een bevattelijke herkenning om door zielen te worden ontvangen.

Blossom: En weet je… afhankelijk van op welk energieniveau (stemming) ik zit, kunnen zelfs de eenvoudigste boodschappen begrepen worden maar toch niet altijd aanvaard worden? Het verbijstert me hoe ik soms zo onbewust kan zijn, gewoon door de ruimte waarin ik ben. Het ‘geworstel’ om in het juiste denkkader te blijven, daar kan ik soms niet bij en dan bezwijk ik voor de niet zo bloesemende mij! En toch werkelijk… wetend wat ik al weet… Moet ik niet beter weten?

Beter weten hoeft niet te betekenen dat de daad erop volgt.

Bl: Toch als wij onze nieuwe wereld moeten scheppen voor onszelf, door gedachte, dan moeten we werkelijk waakzaam zijn voor onze gedachten. En als we niet in een super – duper gelukkige ruimte zitten… als we een beetje depressief zijn… scheppen we dan niet een nieuwe wereld die een beetje gaat lijken op deze, als we doorgaan om die denkkaders “niet te overstijgen” als ze zich voordoen?

Maak je je daar zorgen om?

In ben geïntrigeerd, dat is alles. Soms voel ik dat we een enorme stap maken op deze planeet.. op dat verlichte pad waarvan ons wordt verteld dat we het daarop zo goed doen… en andere keren lijkt het zo’n droom te zijn… dit nieuwe bestaan waar we verondersteld worden naar toe te gaan, en er lijkt werkelijk helemaal niets te veranderen… Inclusief mijzelf!!!

En toch weet je wel beter, niet?

Alleen als ik in een goeie stemming ben.

En waarom faalt of verandert dat weten dan, als je daar niet in bent?

Door mijn denkkader.

Precies.

Wie zit nou achter wie zijn staart aan?

Jij schijnt achter die van jou aan te jagen. Of zo lijkt het voor jou… voor velen. Alsmaar ronddraaien en feitelijk niet verder doorgaan. Wat zou er voor nodig moeten zijn om de Waarheid te aanvaarden van wat er feitelijk wordt bewerkstelligd?

Iets meer tastbaars denk ik. Iets waardoor we zeggen: “WOW!! JIPPIE!!! HARDOP!!! .. en het dan nog harder herhalen terwijl je niet meer op de grond kunt blijven staan, en dan weer nog harder en harder…

Mmm.. ik ga dit niet doorstrepen… maar ik laat dit nu even los… Mijn denkkader is duidelijk niet juist voor jullie verhandeling… Nou tenminste in mijn ogen dan. Sorry hiervoor en misschien gaan we daar later nog meer door.

Weet je… we konden nu ook doorgaan…

Als dat zo is… dan blijf ik er buiten… als jullie hier mee verder willen gaan, dan doe dat. Ik houd mijn mond!

Het is gewoon onvermijdelijk voor mensen op het aardeplan om zich soms niet aanvaard te voelen. Om het ergens anders willen leven te voelen. Om een contributie te wensen van iemand/iets anders om dingen te veranderen van de wijze zoals ze schijnen te zijn. Wij begrijpen dit. We kunnen alleen maar op dit punt met jullie zijn op een wijze die toegestaan is… En dat kunnen jullie niet vatten. Het concept van onze feitelijke verschijning aan jullie hemelen is voor sommigen snel aan het verflauwen en is toch voor anderen steeds dichterbij aan het komen. Wanhoop niet lieve vrienden. Zie de mogelijkheden van een toekomst onder ogen die alleen van Licht is. Houd de kennis vast van de Waarheid van die mogelijkheid. Geloof in het diepst van je Wezen dat wat de wens van jullie ziel is zich als Waarheid openbaart. JULLIE ZIJN NIET VAN DE AARDE. JULLIE ZIJN VAN LIEFDE. Jullie zijn bezoekers van een buitengewone bewoning die jullie de jou laat worden zoals die oorspronkelijk was.

Sorry… ik wil even onderbreken alhoewel ik zei dat ik mijn mond zou houden… Zijn jullie ooit hier beneden geweest? Hebben jullie een aards bestaan beleefd?

Nee, dat hebben we niet. Maar dat wil niet zeggen dat we onwetend zijn van deze format/formule/opzet. We wenden niet voor dat we alles weten dat nodig is om iemand in een leven te beschouwen… en toch kennen we een manier om te assisteren. We kennen energieën die ALLES optillen uit zijn huidige opzet en die kunnen transformeren wat onverenigbaar is met de Waarheid van het zelf in dat wat de correcte formule is.

Bl: Omdat ik respect voor jullie heb, laat ik het er nu echt even bij zitten. Ik zal het later opnieuw proberen als het juister voelt. Veel dank aan jullie. Ik voel me niet lekker en mijn stemming is niet geëigend voor communicatie met jullie.

We aanvaarden dit besluit.

LATER:

Bl: Opnieuw hallo… Ik zit nu in een veel beter denkader. Ik bid je, zullen we doorgaan.

Dat is altijd een genoegen.

En ik denk dat jullie weten dat mijn dag werd verhelderd doordat ik hoorde dat jullie woorden nu ook in het Chinees worden vertaald!! Ik neem aan dat jullie daar misschien ook een hand in hebben gehad?

Veel is beschikt en toch willen we herhalen dat er in jullie wereld.. de vrijheid van keuze is. Misschien zou je verbaasd staan over hoeveel er, juist hierdoor, kan veranderd worden in het plan. Gelegenheden worden gepresenteerd… een ziel kan de gelegenheid herkennen als deel van het proces van het levensplan en van de ontwikkeling van haar reis rond die tijd… In de meeste scenario’s wordt de gelegenheid aangegrepen en er wordt mee gewerkt en alles gaat overeenkomstig met dat wat besproken werd vóór dat men het aardse bestaan binnenging. Maar… dit is niet altijd het geval. Het kan die teleurstelling zijn… als voorbeeld… heeft een ziel zichzelf toegestaan om van het bedoelde pad af te wijken… en toen er daarom voorgesteld werd wat een ziel te wachten staat wat haar zou worden gegeven, (een ziel kan kiezen een suggestie te mijden… misschien door de behoefte om aan haar verdriet toe te geven…) dan is dat in die tijd groter dan de behoefte om haar bestemming te vervullen.

Mmm! Dat moet dan een behoorlijk diep verdriet zijn. Ik zou dan denken dat de ziel zich moest schikken met een specifieke suggestie als zij wist dat het dàt was waarom ze kwam om te doen… anders zou zij zich echt gefrustreerd en verloren voelen.

En toch is ze al in die situatie, het kan zijn dat ze niet in staat is om die weer aan te bieden in die specifieke tijd. Zie je, er is veel betrokken bij de kleinste plannetjes van de plannen in plannen in plannen!

Daar kunnen we beter niet verder in. Dat zou mijn kop eraf blazen!! Dus zou dan iemand anders die bedoelde taak op zich nemen in plaats daarvan?

Dat hangt ervan af. Het kan zijn dat de taak wordt geprolongeerd, even vast gehouden zoals je zou zeggen, totdat die zelfde ziel uit zijn eigen toegeeflijkheid stapt en besluit om de gelegenheid nog aan te pakken als het op een andere tijd wordt aangeboden. Denk er ook aan dat er geen tijd is, dus als die ziel de noodzaak voelt om aan een andere zaak deel te nemen en te leren en er door te groeien, dan zo zij het. Vrijheid van keuze.

Maar verknoeit dat dan niet het hele systeem?

We glimlachen bij je commentaar. Want als je de volle breedte wist van wat dat zo genaamde ‘systeem’ inhield, dan zou er geen eind komen aan het ‘verknoeien’. En toch zeggen we je dat het systeem onfeilbaar is.

En nu wil je dat ik vraag “wie regelt dat systeem?”

Doe het.

Een uitleg zou duidelijk nuttig zijn op dit punt.

Dan geven we die gaarne. Een systeem werd op zijn plaats gebracht in de tijd van de creatie van de menselijke vorm. Het systeem is enorm complex en toch is het steeds veranderend. Dat is het systeem van het systeem. Dat het een formule op ieder moment kan veranderen afhankelijk van de correlatie met wat er gebeurt OP dat gegeven moment. Dus in dat opzicht kan het systeem feitelijk niet “verknoeid worden”, omdat het zichzelf weer aanpast terwijl het doorgaat. Je leert over co-creëren nietwaar? Jullie accepteren en begrijpen dat JIJ het bent, ieder van JULLIE die het volgende moment creëert in jullie leven. Het systeem werkt hier mee. Het geeft zichzelf de volgende beweging aan om met jullie volgende beweging te werken. Het is altijd adaptable, aanpassend. Daarom zie je… in ZIJN ogen, zo gezegd, is er geen goed of fout… het is alleen een “is”.

Dus dan, wat is het systeem feitelijk? Hoe wil je dit uitleggen? Wat is zijn rol?

Om het geheel tot nut te zijn. Als je wilt, zeggen we dat het ieder partikeltje van het leven en diens zetten noteert.(records)

Wat een systeem!!! Tot welk doel? Om welke reden?

Om dezelfde reden waarom jullie allemaal overeen stemden om je akasha records (Akasha optekeningen) te hebben. Alles is voor kritisch onderzoek. (under scrutiny)

Wat! Waarom?

Omdat ALLES deel is van een evoluerend proces. Jullie hebben een gezegde in jullie wereld… “Je leeft en leert”,.. en dit is precies wat dit systeem vastlegt…En er van leert.

Wat? … dus maken we dezelfde fouten niet meer opnieuw?

Dat is niet aan het systeem… dat is natuurlijk aan het menselijke ras van die tijd.

Dus gaat ons menselijke ras verder? Blijven we, omdat we weten wat mensen eens zullen zijn als we eenmaal zijn geascendeerd?

We zeggen je dat jullie ras doorgaat met evolueren zoals het dit altijd heeft gedaan en daar mee doorgaat. Het zal zijn dat jullie een ander ‘type’ mens zijn, maar als je terugkijkt zou je dan niet zeggen dat het menselijk ras zoals het vandaag verschijnt.. niet lijkt op dat wat hetzelfde genoemd werd in de dagen van mannen en vrouwen die in grotten leefden? Het is hetzelfde. In de nieuwe wereld, zal het nieuwe ras dat er deel van zal zijn, terugkijken naar de mens zoals die vandaag is en diens gedrag bekijken zoals jullie in jullie tijd terugkijken naar het gedrag van de grottenmensen.(cavemen)

Is het woord dat je zoekt ‘barbaars’?

Dit is jouw woord, niet het onze.

Toch, verdrietig genoeg zou ik zeggen dat ze misschien waarschijnlijk nog in bepaalde gebieden van onze planeet leven.

We voelen je verdriet en we pikten ook de vibratie schaamte op.

Ja, omdat toen ik schreef… ja dat is precies wat ik voelde… om een vreemde reden.

Omdat jij en velen nu het collectieve bewustzijn ingaan, ook al zul je individu blijven. Jullie begrijpen de grotere goedheid van het Goddelijke Plan en terwijl je meer en meer groeit in dat plan, begin je de kennis te begrijpen/omvatten dat je allemaal EEN bent. Het is heel moeilijk woorden te lezen, ze te aanvaarden en ze te erkennen… om ze dan eigenlijk VAN jou te laten zijn. Velen op jullie planeet accepteren nu de EENheid die jullie zijn, maar om dit volledig TE ZIJN en TE VOELEN dat is echt een heel andere zaak, alles bij elkaar genomen.

‘Snappen’ jullie het volledig? Leven jullie in deze Eenheid… altijd?

Ja, dat doen we. Want WIJ zijn een.

Hoe heerlijk moet dat zijn. In zoveel opzichten moeten wij zo erg kansarm zijn (ze schrijft: disadvantaged) en zo ver achter zitten in het systeem dat we scheppen.

Disadvantaged? Kansarm? … Nee, want hoe zou dat kunnen als jullie essentie LIEFDE is. Op een dag, lieve vrienden van de Aarde, zullen jullie zelf ervaren dat wat wij uit jullie Wezens en uit je planeet zien stralen. Er is heel veel meer hoop aan de horizon dan jullie heden kunnen bevatten. Wij zijn vereerd om deel te zijn van die verandering die plaats vindt op jullie geliefde Moeder Aarde. Haar binnenste kern rijst omhoog naar de Nieuwe Dageraad waarover is gesproken. Wees vol van de diepste Liefde voor HAAR. Troost je te weten dat haar opstijgen uit de duistere krachten die haar hart hebben gevangen gezet, er EEN zal zijn die DOORGAAT naar haar nieuwe positie.

En ik erken hier een cryptische verklaring. Kleine subtitels die jullie geven. Ik moet alleen maar zeggen, en ik weet niet waarom, dat ik me realiseer dat het voor ons zo is om NIET alles te weten wat voor ons ligt. Wij, als we in onze Waarheid zijn, moeten eenvoudig ontwaken op iedere nieuwe dag en ZIJN wie we zijn. We kunnen Vreugde onder ogen zien; we kunnen pijn onder ogen zien. Toch, wat het ook zal zijn, zolang als we in onszelf Vertrouwen en wat we leren betreffende het allerbeste te ZIJN dat we in iedere situatie kunnen zijn, dan voel ik dat we Werkelijk onszelf zullen vinden… weten hoe we met ALLE ervaringen moeten omgaan die op ons af komen.. terwijl we die betere wereld voor onszelf en voor wie na ons komt creëren. Hier eindigt mijn preek!!!! Dank je wel Guys and Gals!!! (Jongens en Meisjes!!!) Ik weet dat het nu klaar is.

En onze dank aan degenen van jullie die wat wij willen presenteren achten om het feit te accentueren dat Liefde alles is waar je in moet ZIJN. BIJ alles wat je doet. BIJ alles dat je denkt. BIJ alles dat jullie voelen, IN alles dat jullie zijn.

We doen ons best. Onze zegeningen aan jullie… zoals ik weet dat die van jullie bij ons zijn. Tot aan de volgende keer.

__- - - - - - - - - -- - - - - - - -__


Federation of Light by Blossom Goodchild

http://flingerman.blogspot.com - DEUTSCH
http://federationlight.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://flinspanish.blogspot.com - SPANISH
http://flindutch.blogspot.com – DUTCH
http://folinchina.blogspot.com/ - CHINESE

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar