Followers

i decree

zondag 31 mei 2009

31 mei - Channeling Blossom Goodchild in het Nederlands

Kunnen jullie niet voelen, lieve vrienden, de omslag in energie terwijl de Lichtheid jullie optilt naar waar jullie behoren?Wij zijn klaar om te beginnen.

Yep, dat kan ik behoorlijk sterk voelen ... vooruit met de geit (niet letterlijk, maar als uitdrukking!)

De veranderingen die op jullie planeet plaatsgevonden hebben de voorbije maanden, hebben een ongunstig effect gehad in sommige opzichten, maar toch voelen we je vragen weer.

Jullie kennen me … Ik ben ook maar een mens!

Hiermee bedoelen we dat er voordurend veranderingen waargenomen worden die het proces dat we vooruitgang noemen, kunnen onderbreken.

Maar, vergeef me, ik dacht dat jullie gezegd hadden dat de vibratie omhoog gegaan was?

Hierover zijn we ook niet van standpunt veranderd. Het zou passend zijn als je ons toestaat om verder te gaan.

Oeps, sorry, ga jullie gang.

Hoewel er ook zijn die de algehele uitkomst zoals wij het noemen ‘ongunstig’ vinden, is dit niet het geval. Dit is het punt dat wij in deze conversatie willen maken. Vanwege de ups en downs, hebben sommigen toegestaan dat de ‘downs’, de ‘ups’ overschaduwen. Dit geldt zeker niet voor allemaal, maar ons onderwerp van vandaag is om de vibratie te verhogen van diegenen die in deze val van ongunstigheid gevallen zijn. Ze zijn het gaan zien als een manier van bestaan … terwijl het in feite het tegenovergestelde is. Het laat je zien hoe dingen ‘niet zijn’. Maar soms kan de aantrekkingskracht van deze moedeloosheid behoorlijk sterk zijn, simpelweg omdat de kracht van zo iemand verminderd is, en het ‘voelt’ makkelijker om ‘toe te geven’.
Wij zeggen jullie … Dit moet ophouden, boven alles. Het is aan jou om te herkennen wat er gebeurt. Het is aan jou om te herinneren dat dit aan jou gepresenteerd zou worden. Het is aan jou om te herinneren dat wanneer dit ‘arriveerde’, jij zou WETEN dat dit verworpen moest worden door de pure gedachte aan vreugde. Dat is alles wat nodig is. Wij spreken hierover omdat we ons ervan bewust zijn dat er velen zijn die zich ‘beperkt’ voelen, zogezegd. Zorgen over het “hoe…?” en “wat als…?” overheersen de gedachten voor velen op een negatieve manier.

HERINNER JE WIE JE BENT.

Herinner je dat dit tijdelijk is, omdat de overgang naar een helderdere toekomst gewoon doorgaat. Het is noodzakelijk voor jullie om ‘De Glorie’ toe te staan in jullie bestaan. Om datgene dat zichzelf presenteert als ‘hoe het is’, te overwinnen, omdat dat ‘niet is hoe het is’.

Jullie spreken op deze manier … deze laatste paar channelings, over ‘het’, ‘hoe het is’, etc. Kunnen jullie ons daarbij helpen?

Zeker. Je ‘MANIER VAN ZIJN’ is simpelweg de Waarheid van jou. Wat ‘IS’, is precies dat. Want het ‘IS’ niets anders. Het kan niets anders zijn, want dan zou het ‘IS NIET’ zijn als het niet ‘IS’ zou zijn. Volg je dat?

Ja.

Daardoor, ontstaat er een realiteit uit iets dat ‘NIET IS’, als iemand niet accepteert hoe het ‘IS’.

Nu begin ik het een beetje kwijt te raken … Ik snap jullie punt niet, met alle respect.

Dit ‘IS’ ons punt. Opnieuw is er een moeilijkheid omdat het gebruik van woorden soms inadequaat is om het uit te kunnen leggen.

Terwijl je nu zit te schrijven, Blossom, zit je in het moment van wat ‘IS’. Het is duidelijk voor jou en voor ons dat dit ‘IS’ wat er gebeurt, ben je het daarmee eens?

Ja.

Maar er is ook een ruimte waar die ‘MANIER VAN ZIJN’ ‘NIET IS’. Ben je het daarmee eens?

Dat zou ik zijn, als ik wist waar jullie het over hebben! Waar is deze ‘NIET IS’-ruimte? … of moet ik zeggen … waarom speelt deze ‘NIET IS’-ruimte een rol, als hij er NIET IS? Iemand nog een pilletje??

Om je precies datgene te laten zien. Het is in de ruimte van het ‘niet bestaan’. Om iets te laten ‘zijn’, moet iemand herkennen dat het er is. Als het er ‘NIET IS’, kan het niet herkend worden. De enige herkenning van het ‘NIET bestaan’ is door het ‘wel bestaan’ … om het bestaan van het niet bestaan te bewijzen.

Kunnen jullie zeg maar … even teruggaan naar de basis? … Ik begrijp wel wat jullie zeggen, maar ik weet niet zeker wat het punt ervan is … ik probeer jullie gewoon te volgen … als jullie mij volgen!

Misschien kunnen we dan beter verdergaan met wat werkelijkheid ‘IS’ en wat werkelijkheid ‘NIET IS’. Door te begrijpen wat het ‘IS’ dat er gebeurt, want we weten wat het ‘NIET IS’ dat er gebeurt. Wat zouden we dit graag op een simpelere manier willen uitleggen.

Daar ben ik het helemaal mee eens.

Wat als we nu tegen jullie zouden zeggen om datgene wat er ‘IS’ te vervangen (d.w.z. zeggen dat je weet dat hier op dit moment zitten schrijven ‘IS’ wat er nu gebeurt) … met datgene wat er ‘NIET IS’. Dus dat je ‘niet’ zit te schrijven achter je computer hoewel je denkt dat je dat wel doet. wat als we tegen je zouden zeggen, dat het ‘NIET IS’ je Ware werkelijkheid is. Je Ware ‘IS’ is in feite het tegenovergestelde, dus je ’MANIER VAN ZIJN’ is je ‘MANIER VAN NIET-ZIJN’.

Welkom in het tehuis voor verbijsterden!!! Kunnen jullie het ook op een manier zeggen die logisch is???

Misschien hebben we dit een beetje te ver uitgesponnen, en een kwestie die simpel moet blijven, te ingewikkeld gemaakt om nog begrepen te worden. Maar we kunnen de juiste woorden niet vinden om datgene wat we willen utdrukken, eenvoudiger te maken.

Ok, laat me even samenvatten. Wat jullie zeggen is dat datgene wat we kennen als onze realiteit, niet onze realiteit is. En daardoor is alles wat we denken dat onze werkelijkheid ‘IS’, in feite ‘NIET IS’.

Correct.

Dus … wat IS dan onze werkelijkheid?

Jullie werkelijkheid is in de ‘MANIER VAN NIET-ZIJN’.

Daar gaan we weer, maar ik denk dat ik het vat.

Jullie vorm … de gemanifesteerde vorm van wat dan ook, is simpelweg dat: de ‘gemanifesteerde vorm’. Een gecreëerde energie die vorm gekregen heeft uit dat wat ‘NIET IS’. (want het was er niet tot het gecreëerd werd). Dus … Als we, met respect, jullie categorizeren als een ‘gemanifesteerde creatie’, dan zijn jullie een vormgegeven energie in die vorm op dit moment … maar toch, het ‘IS NIET’ wat jullie Waarlijk zijn. Wat jullie Waarlijk zijn is ‘energie’, zonder vorm. Simpelweg energie. En dat is jullie Ware ‘MANIER VAN ZIJN’. Daardoor, wat je denkt dat je nu bent, ‘IS NIET’ wat je Waarlijk bent.

Maar jullie spreken over de ‘MANIER VAN ZIJN’ van alles. Jullie zeggen dat alles simpelweg ‘IS’. Zeiden jullie niet eerder in het stuk … als ik me goed herinner … “je ‘MANIER VAN ZIJN’ IS de Waarheid van jou”?

Ben je er klaar voor … Alles IS wat het ‘NIET IS’. Dit is de enige manier waarop we je de ‘non-realiteit’ kunnen proberen uit te leggen van deze ‘tijd ruimte’ waarin jullie verblijven op deze aarde. Velen van jullie zijn zich bewust dat je in menselijke vorm verkeert, maar je essentie is niet van fysiek vlees. Het gedeelte dat ‘IS NIET’ fysiek vlees ‘IS’ jou. Maar jullie beperken jezelf vaak tot een manier van gedragen die zou aannemen dat het wel jou is, en dat je niets anders bent. Terwijl je in feite AL het andere bent.

Hoewel ik er grapjes over maak, weet ik wel wat jullie bedoelen. En omdat ‘alles is zoals het moet zijn’, vertrouw ik erop dat het op deze manier is aangeboden voor een reden. Het is net als met de woorden van White Cloud, ze worden gegeven op een manier zodat je het denkwerk zelf moet doen. Het is de meest efficiente manier om te leren.

We voelen dat dit genoeg is voor een ieder om over na te denken voor vandaag. Maar we voegen er ook aan toe dat dit ‘NIET IS’ om zomaar te lezen. Er is veel meer ‘achter de schermen’ als iemand daar een blik wil werpen en zijn gedachtengang toestaat om hem mee te nemen naar een dieper niveau van begrijpen. Het begrijpen van het bestaan van dit aspect van zichzelf, dat accepteert dat ze eigenlijk gemaakt zijn van het ‘IS NIET’. Het zal ze brengen tot een begrip van veel grotere dingen dan dat waartoe ze zich beperkt hadden in wat ze dachten te weten. Het brengt ze tot een niveau waarop nieuwe dingen kunnen worden begonnen. Om die sprong te nemen waarover we spraken, en jezelf op een nieuw niveau te bevinden met zo’n open uitzicht op de enorme uitgestrektheid van nieuwe dingen.

Het is met veel opwinding dat we met jullie mee kunnen bewegen naar de volgende fase. Kunnen jullie niet voelen, lieve vrienden, de omslag in energie terwijl de Lichtheid jullie optilt naar waar jullie behoren?

Dat past zo in een liedje! Nou, bedankt daarvoor. Dit zal er vast weer zo eentje zijn die pas logisch klinkt als ik hem teruglees, want op dit moment heb ik nog geen idee of dat zo is of niet! In Liefde, Lach en Verlichting!!!!

Original Site:
www.blossomgoodchild.com
By courtesy of Kees

zaterdag 30 mei 2009

30 mei - Channeling Blossom Goodchild in het Nederlands

Als alles in stelling gebracht is voor het individu om een ‘treedje hoger te klimmen op de ladder’ zogezegd, dan zal het treedje ook gepresenteerd worden...


Goeiemorgen jullie. Ik lijk te zijn ‘omgeschakeld’ naar een helderdere plek afgelopen week. Kunnen jullie mij vertellen … heeft dat te maken met de positie van het individu, of van de planeet als geheel?

We zouden zeggen beide, dierbare. Want er zijn er die nog steeds in de beperkingen van de oude vibratie zitten, terwijl ze bezig zijn om datgene in hun bestaan dat niet langer nut heeft, los te laten. Maar ze zouden ontdekken dat als ze, net als jij, simpelweg zouden accepteren dat de wolken verdwenen zijn, dat de beroering over is en dat er nu weer rust komt, dat er dan ruimte is voor een volgende stap. Een ruimte die glinstert van het Gouden Licht, en waar ieder zich TOTAAL opgefrist zal voelen, ‘geherstructureerd’ en vernieuwd.

Dat woord geherstructureerd maakte me aan het lachen. Willen jullie daarover uitweiden?

Inderdaad. Want terwijl jullie op aarde het heel erg voelden alsof er ‘turbulentie’ in de emoties was, in het spirituele aspect van jezelf, wat inderdaad ook zo was, was er ook een grote aanpassing gaande in het fysiek. Velen van jullie uitten gevoelens van chakra’s die tot het maximum geactiveerd werden. Als je wilt, zouden we het zo zeggen dat die chakra’s jullie ankers waren, terwijl technieken in jullie fysieke zelf aangepast werden … om het mogelijk te maken dat een ieder kan vibreren in de nieuwe frequentie, en niet alleen met de ziel en de geestesgesteldheid die daarbij hoort … maar maar iemand moet ook in staat zijn om fysiek te resoneren met deze nieuwe vibratie … want anders zou er een verkeerde balans zijn die iedereen het ‘gevoel’ zou geven alsof hij compleet verkeerd in zijn vel zat.
Deze veranderingen op ieder niveau zijn allemaal onderdeel van jullie nieuwe pakket! Velen van jullie zullen ontdekken, wanneer ze de overblijvende puinstukken van zich afschudden, dat ze verdergegaan zijn naar Hogere niveaus in hun ‘verschijning’.

Opnieuw … leg uit, alsjeblieft.

Omdat er, zie je, een helderder ‘uitstraling’ is, als we het zo mogen zeggen.

Dat mogen jullie … dat zeiden jullie!

Er is een instroming van Licht die bij jullie binnengekomen is. Als dat tot rust komt, en jullie het toestaan om bij jullie ‘thuis’ te verwelkomen, licht het het geheel van jezelf op. Daardoor zal wat van binnen zit, zichzelf kunnen presenteren terwijl het doorstraalt naar de buitenkant. Jij kunt deze helderheid zelf ‘voelen’… is dat niet zo, Blossom?

Ja, maar komt dat omdat ik ervoor ‘koos’ om iets te doen aan hoe ik me voelde?

Wat jullie op aarde moeten proberen te begrijpen is dat hoewel er ‘geen tijd’ is, alles te maken heeft met timing! Als alles in stelling gebracht is voor het individu om een ‘treedje hoger te klimmen op de ladder’ zogezegd, dan zal het treedje ook gepresenteerd worden. Natuurlijk is het bekend dat het presenteren van het treedje niet betekent dat dat stapje ook gezet zal worden. Dus we zouden zeggen dat gedurende deze afgelopen maanden, er veel achter de schermen gebeurd is. .. En nu is men klaar om deze gebeurtenis in gang te zetten.

Acceptatie van deze nieuwe ‘lucht’ is waardevol voor jezelf. Iemand die daartoe besluit, kan dit Hogere niveau letterlijk inademen, en herkennen dat het anders is. Er zal een ‘gevoel’ van ontegenzeggelijke innerlijke kracht zijn als iemand zijn hogere niveau begroet, dat hij heel lang niet meer gekend heeft.

Een REÜNIE met jezelf. En wat is dat een heuglijke gebeurtenis, of zal het dat zijn.

Ik glimlach als ik zeg … wat willen jullie dat ik vraag? Ik ontving een beeld van mijn gekromde tenen die zich weer strekken … en dat betekent?

Het betekent dat wij wensen dat jullie jezelf nog wat verder uitstrekken. Om jezelf toe te staan om datgene wat jullie als ‘het’ zien, nog wat uit te breiden. Want dat is ‘het’ niet. ‘Het’ is zoveel meer.

Ik hou van ‘het’!

Nu een ieder klaar is, en voorbereid is op de volgende fase, is het ook nuttig als je je realiseert dat er een ‘sprong in vertrouwen’ genomen moet worden. In zekere zin, dat je van een rots af moet springen en erop VERTROUWEN dat je kunt vliegen.

Misschien moeten jullie even duidelijk maken dat je dit in overdrachtelijke zin bedoelt!!!

Zoals we zo vaak doen, dierbare. Het is een kwestie van je verstand ‘openen’ en je gevoel van een grotere macht … van jezelf. Alsof het zo zal zijn dat je je niet realiseerde dat ‘dit’ er was. Maar door te accepteren dat ‘dit’ is hoe het is … Nu … dan wordt je nieuwe wereld langzaam duidelijk voor je. Je komt in een positie waar je de toekomstige weg zo duidelijk ziet, maar het pad waarover je moet lopen zal misschien behoorlijk onverwacht voor je verschijnen. Sta open voor de gelegenheden die nu aan je gepresenteerd kunnen worden.

Opnieuw is het zo dat woorden niet genoeg zijn om onze hartenwens uit te drukken, om uit te leggen wat we willen. We zullen zeker ons best doen.

En ik doe hetzelfde.

Vanwege de Hogere vibratie die binnengekomen is, (door degenen op aarde die het verwelkomd hebben, mogen we zeggen), moet het samengesmolten worden met ALLES dat van de aarde is …. (De beroering …. een beetje zoals een gebouw onder constructie …. Veel herrie en drukte om een afgerond product te bereiken). Zodra dit plaatsgevonden heeft, dan zullen ‘de werkwijzes’ die ooit bestonden … nu een ‘Hogere werkwijze’ zijn. Dus zal alles wat ooit vertrouwd was, nu misschien onvertrouwd lijken, terwijl datgene wat ooit onvertrouwd was, vertrouwd zal worden.

De NIEUWE MANIER vormt zich. Dat is zo. Er moet een ‘Nieuwe Manier’ voor de ‘Nieuwe wereld’ zijn. De ‘oude manier’ heeft geen plaats in de nieuwe omgeving.

Kunnen jullie een beetje uitweiden over degenen die zich bewust zijn van deze dingen, en degenen die dat niet zijn? Ik weet dat het kleurboek veel duidelijk gemaakt heeft, daar dacht ik ineens aan terwijl ik de vraag stelde, dus misschien hebben jullie daar al iets over gezegd.

Wij weten dat het een zorg voor velen is aangaande hun dierbaren die misschien niet dezelfde ideeën en kennis hebben over zaken als vibrationele frequenties etc. Maar we willen woorden van geruststelling met jullie delen als dat mag, in die zin … er is niet één deel van niet één ziel die niet vandaan komt waar elk deel van elke ziel vandaan komt. En dat is uit LIEFDE. Jullie komen allemaal uit hetzelfde thuis … We voelen dat velen dit begrijpen. Laten we dit scenario gebruiken. Ieder deel van de ziel van elke ziel die zijn voeten op planeet aarde geplaatst heeft … is begonnen met een missie in gedachten. Ze kregen hun lunchpakket met alle voeding veilig daarin ingepakt. Dat lunchpakket zit vastgehecht aan hun Zijn, en het is een wet dat zij die niet kunnen verliezen. Maar of ze ervoor kiezen om het open te maken is een heel andere kwestie! Sommigen hebben misschien al kleine beetjes ervan gegeten. Anderen hebben misschien iedere hap verslonden …. Hoe dan ook … Ieder mens heeft dit lunchpakket te allen tijde bij zich. Om ermee te doen wat hij wil. Iedereen is van huis gegaan na dezelfde klas gevolgd te hebben en exact dezelfde instructies gekregen te hebben. Daarvoor liefste vrienden, helpt dit om te begrijpen dat jullie niet verantwoordelijk zijn voor een andermans ‘openen van het pakket’? Ieder van jullie wordt dezelfde kansen geboden … of je dat kunt aanvaarden of niet is een keus die je moet maken. Maar we zeggen jullie dat het zo werkt. Misschien niet zo duidelijk voor jou, vanaf de plek waar je nu zit. En mogen we ook zeggen dat iedereen weer huiswaarts zal keren op een zeker moment. En als dat gebeurt, zal dat lunchpakketje zo Licht als een veertje zijn … want alles wat iemand kon pakken … is ontvangen en begrepen.

En ik wil daar graag aan toevoegen dat in deze dagen zo velen die het sleuteltje van hun lunchpakket verloren hadden, het nu weer gevonden hebben … en zelfs als ze het nog niet gevonden hebben, zijn ze het op z’n minst aan het zoeken!

Liefste zielen op aarde, het is met vreugde en dankbaarheid aan jullie dat jullie ons toestaan om deze woorden te delen met jullie harten. We voelen dat er progressie geboekt is en de verheffing van jullie zelf en Alles op jullie planeet … Ja, ALLES … is hoogst opwindend voor diegenen onder ons die elders verblijven in deze tijden.

Wees goed gehumeurd, vrienden van Helderheid. Blijf met je beide voeten op de grond staan, want jullie leven op de grond. Maar geniet van het speciale gevoel tijdens een klein bezoekje ‘van de planeet af’ als het van toepassing is. Je zal hartelijk welkom zijn, en misschien verbaasd om jezelf daar te ontmoeten.

Ik neem aan dat je een ander ‘aspect’ van de zielenzelf bedoelt, waar White Cloud ook al eens over gesproken heeft. Misschien kunnen we hier morgen over praten.

Misschien.

Zoals altijd is het een eer, mijn vrienden. Geniet nog van je dag, horen jullie. In Liefde, Licht en dank.

Original Site:
www.blossomgoodchild.com
By courtesy of Kees

maandag 25 mei 2009

24 mei

Als ik de wereld zou regeren, zou ik het verplicht maken voor iedere ziel om dagelijks te mediteren. Zo zal jullie wereld Licht worden...


Er vond vandaag geen connectie plaats … dus besloot ik om mijn boek “De Brug” te openen en kijken welk stuk er naar voren kwam om jullie aan te bieden. Hier is het..

Er is in deze tijd veel gebeurd in jullie wereld. Velen van jullie bespreken de mogelijke oorzaken waarom jullie je zo voelen. Jullie spreken over de aantrekkingskracht van de maan. Julie spreken over energiëen die de aura verstoren. Jullie spreken over UFO-sightings die gezien zijn in de lucht. Allemaal zaken die te maken hebben met de omwenteling en de veranderingen die jullie in jezelf voelen. Hoeveel van jullie realiseren zich daadwerkelijk de intensiteit van wat er allemaal voor jullie gebeurt in deze tijd? Dat kun je niet, maar tegelijkertijd op een ander niveau, binnen dit niveau, ben je je ervan bewust dat er dingen plaatsvinden die je niet kunt verklaren. Jullie wereld ondergaat brede veranderingen die op dit moment nog niet door het menselijke oog gezien worden. Er gebeurt zoveel op een niveau dat jullie deze nieuwe wereld zal inleiden. Het gebeurt ‘as we speak’. Kan het je schelen wat er gebeurt? Natuurlijk. Maar je kunt het niet begrijpen, dus neem je af en toe een houding aan van onverschilligheid, omdat het je allemaal te GROOT lijkt om te begrijpen, en dat is het ook. Maar beetje bij beetje zul je nieuwe dingen accepteren. Nieuwe inzichten. De tijdspanne voor de fenomenale verandering is veranderd. We hopen dat, vanwege het Licht dat jullie wereld verheft op dit moment, deze nieuwe wereld die eraan komt, eerder ervaren zal worden dan we uitgerekend hadden.

Wat je moet weten, is dat er een zekere vibratie is die jouw wereld laat bestaan. Het houdt ‘materie’ bij elkaar. Het staat jou toe om te functioneren, te ademen. Het laat alle dingen bestaan op jouw aarde. Wat er gebeurt, is de verhoging van deze vibrationele energie. Dat moet gedaan worden binnen een waarde die jij aankunt. De veranderingen in jouw lichaam moeten zich ook aanpassen. Daarom ervaren velen van jullie kwaaltjes. Aan de ene kant zijn er sommigen van jullie die zich niet goed voelen, zullen we het maar noemen. Aan de andere kant, voor velen, zijn dit helemaal geen kwaaltjes, maar een verandering in je fysiek die je in staat stelt om op te klimmen binnen de nieuwe vibratie zodra die zich openbaart. Dit kan niet in één dag gebeuren. Het zou jullie allemaal wegblazen. Het moet een geleidelijk proces zijn. Maar als we ons verder bewegen binnen het Licht en de Liefde van een nieuwe vibratie, moeten alle dingen hetzelfde doen. Die omschakeling is een enorme taak.
Stel je je wereld voor, zoals die nu is. Probeer je vervolgens voor te stellen dat ieder levend wezen erop, naar dit volgende vibratieniveau opgelift moet worden. Het kan niet zo gaan dat kleine stukjes per keer opgelift worden, want dat zou de aarde compleet uit balans brengen. Het moet zo zijn dat alles voorbereid is, en klaar voor het startsignaal! Hogere energieën mengen zich nu met energieën van de aarde. De snelheid van de vibratie waarin jullie leven, neemt toe. Vandaar dat jullie dagen soms al afgelopen zijn nog voordat je ontbeten hebt! Door te mediteren kun je de ziel toestaan om zich te mengen met een andere vibratie, in voorbereiding op deze verandering.

Begrijp dit … dit kan alleen maar plaatsvinden als het niveau van Licht en Liefde stijgt op jullie planeet. Dat staat de verandering toe. Dat versnelt de vibratie. Meer en meer van jullie ras begrijpen dit. Je kunt nergens anders heen. Er is geen toverdrankje dat jullie oorlogen zal stoppen, en jullie inhaligheid, en jullie jaloezie. Er is geen toverstokje waarmee gezwaaid kan worden, dat jullie wereld zal ontdoen van alles wat van een duistere aard is. Maar … wat wel ten tonele verschijnt, is het begrip van wat Licht en Liefde kunnen doen! Wij, in andere ruimten, helpen jullie daar graag bij. Maar uiteindelijk zijn het de daden van jullie aardse wezens die dit tot stand kunnen brengen. Blijf luisteren naar de Waarheid van je hart. Je kunt het nu sterker dan ooit horen. Het vertelt je wat je moet doen. Het vertelt je waar je heen moet gaan. Het vertelt je hoe je je dagelijkse leven moet leiden. Vecht er niet tegen, mijn strijders. Volg het. Je weet dat het klopt.

Maar mag ik wat dat betreft zeggen, dat als je zo nu en dan wankelt, als je een dag hebt waar je niet blij mee bent, sla jezelf dan niet voor de kop, zoals jullie aardlingen vaak neigen te doen. Want daarmee maak je al het goede werk dat je gedaan hebt, ongedaan, omdat je de energiëen die je opgebouwd hebt op de goede dagen, kapot maakt. Accepteer gewoon dat het nu is zoals het is, en morgen zal, als het goed is, een betere dag zijn. Het komt voornamelijk door het eigenhandig vernietigen van de ziel, van je zelf vertellen dat het niet goed genoeg is, dat de negatieve krachten hun macht kunnen hebben. Geef niet aan die krachten toe. Ze zijn door mensen gemaakt en hebben geen plek binnen de ziel in zijn Waarheid.

Opnieuw, voordat ik vertrek, wil ik het belang herhalen van de tijd nemen om te mediteren. Dit is onze boodschap al de hele tijd geweest. Maar toch zijn jullie dagen zo druk met dit en dat, dat je vergeet om de tijd te nemen. Als ik de wereld zou regeren, zou ik het verplicht maken voor iedere ziel om dagelijks te mediteren. Zo zal jullie wereld Licht worden. Zo zal het de nieuwe vibratie in glijden, omdat alle zielen in verbinding staan met hun hogere zelf, en heel simpel … WETEN wat ze moeten doen.

Bedankt voor je tijd.


Site:
www.blossomgoodchild.com
By courtesy of Kees

zaterdag 23 mei 2009

23 mei - Channeling Blossom Goodchild in het Nederlands

Vrienden van de aarde … jullie zijn allemaal naar je planeet gekomen met een kleurpotlodenset vol met heldere kleuren. Welke heb je uitgekozen om je visie op je wereld mee in te kleuren...Het regent hier in ‘zonnig Noosa’. Het liedje “I can see clearly now the rain has gone” schiet me steeds weer te binnen. Misschien gaat het wel over geduld om jezelf te leren begrijpen … en dat als we dat doen … alles duidelijker wordt. Er is niets veranderd, behalve onze visie … of zou ik, belangrijker nog, moeten zeggen ‘innerlijke visie’?

Je haakt inderdaad in op datgene wat we hebben proberen uit te leggen in onze sessies met jou. Wat er vóór je ligt, is precies wat het is. Het ligt er … te wachten … wat je niet kunt voorspellen is hoe datgene wat voor je ligt zult opvatten, en dat is nou het hele verschil.

Mmm, daar moet ik even mijn ‘slimme hoed’ voor opzetten. Zoals ik het begrijp, is het aan ieder voor zichzelf om te bepalen wat voor houding hij zal aannemen in welke omstandigheid dan ook … zeg je … … … Jullie laten me een kinderboek zien …

Ja, als kinderen een boek voorgelezen wordt, concentreren ze zich heel erg op de plaatjes, en op de woorden die daaraan gerelateerd zijn, op de pagina waarnaar ze kijken. Ze ‘inhaleren’ alle kleuren en dingen. Ze luisteren naar wat er aan hun verteld wordt, en beoordelen met hun eigen verstand de situatie op die pagina. Ze weten niet wat er zal gebeuren op de pagina’s die eraan komen. Ze wachten vol ongeduld tot de woorden op die pagina afgelopen zijn en de ander de pagina omslaat, en verder gaat met het verhaal dat zich ontvouwt. Met andere woorden, wat er al geschreven staat in dat boek zal niet veranderen. Het staat er. Echter, terwijl het voorstellingsvermogen van het kind in zich opneemt wat er gebeurt, werkt het in zijn eigen gedachten uit wat er niet op de pagina staat. Wat er om die pagina heen gebeurt, de omgeving die je niet kunt zien, en die daarom gecreëerd wordt door je geestesoog. Ieder kind aan wie dat verhaal voorgelezen wordt, heeft zijn eigen voorstellingsvermogen. Dus is het beeld dat eromheen gecreëerd wordt … nooit hetzelfde als dat van een ander. De ‘kern’ zo je wilt, het centrum, de fundamentele basis kan het kind makkelijk oppakken … maar hoe het uitgewerkt wordt buiten die fundamentele Waarheid, is helemaal de beslissing van het individuele kind. Dus … wat we aan je laten zien is … wat er vóór je ligt, ligt er al … het kan er onmogelijk níet zijn … hoe je het wenst te bekijken, opvatten, begrijpen, accepteren, is voor ieder verschillend, afhankelijk van hun opvatting van zichzelf, en hoe ze zelf in die opvatting staan.

Dus, hoe past dat dan bij het idee dat onze gedachten werkelijkheid creëren? Als iets er al is … hebben wij het niet gecreëerd.

We zouden het willen vergelijken met een kleurboek voor kinderen. De lijnen, de tekening is er al, maar toch worden de kleurpotloden je gratis aangereikt, en het is jouw keuze welke kleuren je gebruikt om die tekening tot leven te laten komen. Er moet een ‘schets’ zijn. Dat is de wet, om het zo maar te noemen. Dat is het gereedschap waarop je mag creëren. Sommigen van jullie vullen het in met grijze en onuitnodigende kleuren. Ze krabbelen maar wat weg … ze letten er niet op of ze buiten de lijntjes kleuren of niet, en besteden geen aandacht aan de details. Daarom, als ze het kleuren bijna af hebben of nog maar voor de helft, hebben ze weinig aansporing om het hele meesterwerk te vullen. Ze zijn eraan begonnen met weinig interesse voor het uiteindelijke resultaat, en daar hebben ze later misschien spijt van. Maar wij zeggen: er bestaat ook nog zoiets als een gum!! En er bestaat zoiets als een puntenslijper!!

Vrienden van de aarde … jullie zijn allemaal naar je planeet gekomen met een kleurpotlodenset vol met heldere kleuren. Welke heb je uitgekozen om je visie op je wereld mee in te kleuren. Soms lijkt het erop of je krijtjes wat afgestompt zijn en moet je even wat harder je best doen dan normaal. Herken de situatie en slijp je punt. Blaas het nieuw leven in. Door je punt te slijpen, kun je preciezer zijn in datgene wat je creëert. Vul dat kleurboek met een hele serie regenboogkleuren, dierbaren. Het is jouw licht dat het pad plaveit.

We hopen dat dat logisch voor je klinkt op velerlei manieren, als je het opvat op de manier waarop het je aangeboden wordt. We denken niet dat het goed voor je is als we je dingen op een schaaltje aanreiken. Dat helpt je niet bij de ontwikkeling van je ziel. Als wij al het werk voor je zouden doen, zou je aankomen op een bestemming zonder onderweg zelfkennis op te doen. En je kunt niet zijn wie je bent zonder je zelfkennis terug te vinden tijdens je levenspad op aarde.

Dus, snap je? Hoezeer velen van jullie ook zouden willen weten wat er in de toekomst gaat gebeuren, zou het niet aan te raden zijn om jullie ‘aan te duiden’ wat er voor je ligt. Als jullie aankomen in die dagen, zijn jullie in een bepaalde plek in jullie zielenzelf, omdat jullie daar gekomen zijn door je eigen interpretatie van wat er bestaat. Dus, hoe jij zult opvatten wat er voor jou is, kan heel erg verschillen van hoe een ander het opvat, afhankelijk van het perspectief van hun ziel op hun Waarheid. Aankomen op een bestemming die al aangegeven staat op een kaart, betekent niet noodzakelijkwijs dat je op dezelfde plek bent!!!

Dus om het even wat duidelijker te maken, zonder terug te gaan naar wat jullie zeiden om de flow gaande te houden … zeggen jullie dat wat er ‘geschetst’ is voor 2012 bijvoorbeeld … er al is? Als 2012 arriveert, zal het voor iedereen verschillend zijn, afhankelijk van
a) Hoe we ons verhalenboek tot nu toe ingekleurd hebben, en
b) Hoe we de ‘punten aan elkaar wensen te verbinden’ en ze inkleuren als we op die pagina arriveren.

Precies. Want het is onvermijdelijk dat iedereen die op dat moment op de planeet is, op die pagina zal aankomen, maar het hangt af van hoe ze het ‘zelfde’ verhaal geïnterpreteerd hebben vanaf het begin van het boek.

Het voelt alsof ik mee terug genomen word naar mijn schooltijd (als mijn geheugen me in staat stelt om zo ver terug te gaan). Als mijn etui een goede opschoning nodig had. Meestal aan het begin van een nieuw schooljaar. Dan verving ik oude viltstiften, kocht ik nieuwe gummen en balpennen, en maakte ik het etui leeg van al het puntenslijpsel en troep, en was ik helemaal klaar voor een nieuw schooljaar. Voornemens van ‘het deze keer goed doen’ met de juiste gereedschappen in de hand. Ja, we kunnen wel eens een uitglijder maken als het schooljaar vordert, maar ik denk dat als we herkennen wanneer we een goede opfrissing nodig hebben en die heldere kleuren weer scherp kunnen maken, we altijd weer op het juiste spoor kunnen komen.

Lieve dame, er bestaat nooit een tijd waarin iemand niet de keus heeft om ‘de pagina weer helder te maken’. Het is belangrijk dat je dat onthoudt.

We vangen zojuist je gedachte op dat er misschien briljante scholieren zijn die deze woorden lezen en deze presentatie misschien wel een beetje kinderachtig vinden.

Jullie missen ook niets hè? Hoewel, om eerlijk te zijn, vind ik het fijn om weer even op die kleine bankjes te zitten en weer onderwezen te worden op de meest eenvoudige manier. Er wordt uiteindelijk altijd tegen ons gezegd dat ‘t het beste is om het simpel te houden.

En wij willen ook zeggen dat zelfs briljante studenten in wetenschap en filosofie en wiskunde zullen vinden dat in deze uitleg die we vandaag gegeven hebben, er ook attributen zijn die hen eveneens een voldaan gevoel zullen geven.

O, gelukkig. Voor mij, als jullie de woorden door mijn rechterhersenhelft sturen, krijg ik een soort allesomvattend begrip van wat jullie zeggen. Het is alsof het ‘weten’ in mij, het ‘weet’.

Wat weet?

Ik weet het niet!!! Ik denk dat hoe jullie het zeggen, ‘is’ het hoe het is. Het klopt voor mij op een ander niveau van mezelf als ik het opschrijf zonder te hoeven bevatten of wat jullie zeggen logisch klinkt voor mij. Als ik dat zou proberen te doen, zouden we nooit ergens komen, omdat ik dan de flow de hele tijd zou moeten onderbreken.

We voelen dat het voor vandaag tijd is om ‘op te stijgen’.

Mogen wij mee ???? !!!

Kleur je pagina’s met regenboog tinten, dierbaren. Want … waar wij zijn … en jullie verhalen lezen … vinden we het zo opwindend om de energie van zulke dromen te voelen.

Dankjulliewel, als altijd. Door deze kennis door te geven, zijn we erg geholpen om ons te herinneren dat we het sowieso al wisten!! Met veel Liefde, Dankbaarheid en Gouden Stralen.


Site: www.blossomgoodchild.com
By courtesy of Kees

maandag 18 mei 2009

17 Mei - Channeling Blossom Goodchild in het Nederlands


Hallo weer jongens en meisjes. Nou, ik geloof dat jullie bericht over beroering gisteren velen goed gedaan heeft, en mij ook. Bedankt daarvoor. En jullie zondag preek gaat over?


We willen niet preken. We willen alleen degenen die ervoor ‘kiezen’ om waarde te hechten aan onze woorden, van dienst zijn. We laten een steen aan je zien

Nou, het lijkt op een steen … of meer op een groot stuk citronella. (Zal straks zijn naam opzoeken, want ik weet niet veel van kristallen, maar dat woord kwam in mijn gedachten). Het is geel / goud. (Citrine was het woord waarnaar ik zocht, blijkt nu!)

Het zit in een buis en wordt gepresenteerd alsof het min of meer gemalen is. Hoewel zoals je kunt zien, het vooral de buitenste laag is die getoond wordt, en als er meer lagen verwijderd worden, begin je de glans te zien. De glimmende laag die diepte lijkt te hebben. Alsof, wanneer je naar deze laag kijkt, je weet dat er nog veel ‘meer’ in zit. Zie je dierbaren … als je op deze manier naar deze tijd … deze beroering … kunt kijken, kun je zien dat uiteindelijk de ‘ruige’ buitenlaag compleet verwijderd zal worden en weet je dat alleen de gladde diepte van onweerlegbare Waarheid van binnen ligt. Het stof dat op de grond gevallen is, kan simpelweg weggeblazen worden. Het heeft geen houvast. Het heeft geen kracht meer. Zijn macht is opgelost en IS ER NIET MEER. Als je het kristal in het warme zonlicht houdt, kun je zien dat er niet alleen veel méér in zit, maar tegen het licht gehouden kun je veel meer facetten zien die niet zichbaar zouden zijn als ze gehuld waren in de korsten der tijd. Kijk naar dit goddelijke exemplaar. Kijk hoe de kleuren naar buiten schieten in Gouden Stralen vanuit het diepste binnenste.

Ik moet het zeggen … Gouden Stralen!

Inderdaad liefste Dame. En als je hiernaar kijkt in je geestesoog, ervaar je dan niet een diep gevoel van Liefde en warmte? En voel je je niet zo, omdat je in De Waarheid blijft van wat je weet dat Waarheid is: de beroering was de schokkerige rit die een korte tijd duurde, waard.

Ik begrijp het. Maar het is niet echt een korte tijd geweest, maar misschien in het grotere plaatje … van waarvandaan jullie het ervaren … is het maar een druppeltje in de oceaan. En ja, deze ups en downs lijken veel op elkaar. De toppen, de dalen, het volhouden. Ik moet zeggen: als je je in overeenstemming met het plan voelt, voelt het zeker overweldigend ‘GOED’. Zoals ook, wanneer je je niet in overeenstemming voelt, het overweldigend ‘verschrikkelijk’ voelt.

Maar wij kunnen zien hoe het Licht doorbreekt. Het wordt gevierd, als we data binnenkrijgen die een voortdurende kracht en vastberadenheid laten zien om de waarheid naar voren te brengen. We vragen je om de kracht die je in je hebt, niet te onderschatten, en hem in zijn volle capaciteit te herkennen. Hoe meer je hem herkent, hoe meer zijn sterkte groeit, en hoe eerder de nieuwe wereld aan het daglicht gebracht kan worden.

Soms vraag ik me af … Als we daadwerkelijk in de nieuwe wereld zullen zijn … of we dan achterom zullen kijken en zullen zeggen: “Pfoe! Godzijdank is dat voorbij!!” Ik hoop dat dat het geval zal zijn en dat datgene waarvan we in ons hart weten dat het het Licht is waar we ons naartoe bewegen, waar er geen duister is om ons te weerhouden om in dit Licht te Zijn, ervaren en herkend zal worden voor wat het is, en waar we erbinnen zijn. Leven in de wereld zoals die nu is, kan de ziel soms diep kwetsen, als je kijkt naar alles wat er nog steeds plaatsvindt. Het zal zeker fijn zijn om alleen maar Liefde overal om je heen te ervaren … Opnieuw.

En dit, dierbaarste, is waarom wij van jullie vragen om standvastig te blijven in jullie ‘dromen van de toekomst’. Sta alleen dit beeld maar toe om in jou aanwezig te zijn. Deze wereld van alleen maar Liefde. We zeggen steeds opnieuw dat dit de reden is waarom je hier bent. We zeggen steeds opnieuw dat als zielen het gevoel hebben dat ze de zin van hun bestaan op jullie planeet in deze tijd niet kunnen vinden … dat de zin er dan uit bestaat om de vibratie van de aarde terug te brengen in de glorie waarvoor hij ontworpen was. Jullie hoeven niet meer te doen dan dat. En hoe doe je dat? Door je Licht te Zijn. Door iedere Waarheid in jezelf, uit te stralen naar deze wereld van jullie, en stevig in dit Licht te blijven staan. Meer en meer van jullie leren om dit te doen. Om niet te ‘wankelen’. En hoe meer dit gebeurt, hoe stralender jullie aarde wordt.
In de nieuwe dag, komt het ontluiken van de ziel eraan voor jou. Net zoals de zon opkomt in kleuren die men alleen maar kan beschrijven als van een ‘immense schoonheid’, weet dat ook jij … de essentie van JOU … opklimt naar een nieuwheid … en kleuren laat zien aan jezelf en aan alles, in een tint waar geen woorden voor te vinden zijn om die te ervaren.

Kunnen jullie ons vertellen wanneer deze enorme chakra energie een beetje tot rust komt? Het is echt zo sterk.

Voorlopig nog niet, lieve vrienden. Er is meer dan genoeg van aanwezig! Maar herken wat het is en wat het doet. Het beweegt je geheel naar een Hoger niveau van jezelf. Een lichter niveau van jezelf. Dus sta niet toe dat het je gevoelens van angst bezorgt. Vervang deze door gevoelens van geluk. Met opwinding in de wetenschap dat wat er plaatsvindt datgene is waar je op gewacht hebt … zo lang. Het is je geboorterecht … deze keer. Als je datgene wat je zo lang hebt meegedragen, loslaat, is het onvermijdelijk dat hun balans tijd nodig heeft om zich aan te passen aan de Lichtere Vorm van zichzelf. Dat is alles wat er gebeurt. Met iedere adem die je haalt … VORM JE JE PLANEET OM.

Lach daarom veel. Hebben we niet vaak gezegd dat lachen de vibratie omhoog tilt? Doe jouw deel … LACH! En dan … weet je wat we zouden willen dat je vervolgens doet?

Yep … Nog meer lachen!

Inderdaad, dierbaren. Maak Licht van situaties die ‘proberen’ om houvast te krijgen en je omlaag te trekken … want als je lacht en de angst laat varen, is er nog geen grammetje reden om dat toe te staan.

Weet je? Mijn hart kan nu de Lichtheid voelen waar we heen gaan. De HOOP!! Ik vertrouw er zo op dat we dit gevoel meer en meer oppikken, en zoals jullie zeggen, het vasthouden. Lieve help! Soms zijn er simpelweg geen woorden of manieren om te omschrijven wat het hart voelt en wil zeggen.

Dat komt omdat meer van jullie Nu begrijpen wat we bedoelen met toestaan om je hart te laten spreken. Het vertelt de Waarheid. Woorden kunnen soms misleiden, of vervormd worden. De ‘gevoelens’ van het hart kunnen dat niet. En zie je lieve dame. Dit gevoel dat je nu ervaart, is hetzelfde gevoel van ‘ongeduld’ dat je de laatste tijd ervaren hebt, maar toch interpreteer je het nu op de juiste manier. Het is gewoon zo dat als je in een nieuw huis gaat wonen … het even duurt voordat je uitgevogeld hebt waar alles hoort. Maar na een tijdje, als je er een poosje woont en er vertrouwd mee raakt, voel je je er weer thuis, maar dan op een andere plek.

Dus eigenlijk, al die dingen die jullie gezegd hebben, over de beroering, het loslaten, de Vibratie van Liefde etc., die gebeuren allemaal tegelijkertijd en wij moeten bepalen HOE we die gaan accepteren. In Liefde of angst?

Precies. En er is geen twijfel over wat beter past, is het wel?

Geen enkele. Als we dat maar onthouden!!! Veel dank, mijn vrienden. Vele zielen hebben me gevraagd om hun Liefde aan jullie te sturen. Maar ik weet dat ik dat jullie niet namens hen hoef te vertellen. Ik neem aan dat jullie het Licht oppikken dat zij uitstralen. De onzichtbare morse-code die zegt: “Hallo daarboven. Op een dag komen we bij elkaar!”

Op dezelfde manier waarop jullie jezelf VERTROUWEN, zijn jullie je ervan bewust dat als je opkijkt naar de hemel, wij precies hetzelfde terugdoen naar jullie toe! Omdat jullie hart het kan voelen. Voor ons geldt hetzelfde.

Dankjulliewel. In Liefde en Licht en natuurlijk die Gouden Stralen!


Original site: www.blossomgoodchild.com
By courtesy of Kees

zondag 17 mei 2009

16 Mei
Opnieuw goedemorgen. Er zijn er zoveel die zich bewust zijn van een verschil in vibratie. In het hart en het hoofd wordt er iets geactiveerd, wat verder gaat dan een gewone tinteling. We kunnen alleen maar aannemen dat dit vanwege de diepte van de Liefde is die doorkomt, zoals jullie gezegd hebben, die onze eigen vibratie binnengaat en haar dan tot rust laat komen. Er zijn er zoveel, inclusief mijzelf mag ik wel zeggen, die grote beroering ervaren. Onze eigen Waarheid wordt getest tot in de kern, en we moeten tot in onze eigen kern gaan om de Waarheid te vinden waarvan we weten dat het onze Waarheid is … als jullie begrijpen wat ik bedoel?

Liefste dame. Het is algemeen aanvaard dat degenen op aarde die die beroering voelen, alle recht hebben om diep in zichzelf te graven. Dit is op vele manieren ook de bedoeling … samen met de onvermijdelijke veranderingen die plaatsvinden in ALLES, terwijl de verheffing doorgaat. Het kan niet zo zijn dat de overgang naar de nieuwe wereld … terug naar hoe ze ooit was … plaats kan vinden zonder deze storingen. We zouden willen dat dat kon. Er zou minder vrees zijn in deze tijd, als het zo kon zijn. Zoals met alle dingen die naar een hogere vibratie toe bewegen vanuit een plek waar zij zo lang verbleven hebben, zal er een gevoel van ‘verzet’ zijn vanuit de lagere vibratie die genegeerd wordt. Herken dit als ‘verzet’ en sta jezelf toe om het vrij te laten in Liefde. Het heeft je lang gediend en het was als een vriend voor je, maar omarm nu als je Waarheid … Het Licht voor jezelf. Het is daadwerkelijk tijd om je vrij te maken uit zijn greep, en naar een nieuwe vorm van jezelf toe te vloeien.

Maar, als ik het mag vragen? Is het noodzakelijk om zo’n mate van inwendig graven te ondergaan? Zoveel zielen, waaronder ook dierbare vrienden van mij, voelen zich zo somber. Ik ken ze als mensen van Licht, maar tegenwoordig lijkt het wel heel normaal om ze in een verdrietige en wanhopige toestand te vinden.

Toch zeggen we tegen je dat deze tijd voorbij zal gaan. Het kan niet zo zijn dat er geen verzet is van datgene dat zich vast probeert te klampen, en wil dat de ziel achterblijft in de lagere vibratie die jullie planeet ervaren heeft voor zo’n uitgestrektheid van jullie tijdspannes. Nu moeten jullie de noodzaak herkennen om te allen tijde in je Licht te blijven. Als je de ‘druk’ voelt, als je ‘de hoop wilt opgeven’ … denk dan aan het Licht, het vlammetje in je ziel, in je hart, dat niet uit kan en zal gaan. Het kan zijn dat je behoefte voelt om er tegenaan te blazen, om je handen er omheen te leggen zoals jullie doen, zodat het de warmte kan geven die nodig is, en het weer opnieuw helder kan branden. Maar weet altijd, liefste vrienden, dat JIJ hier bent om dat Licht te ZIJN. Dit is meer dan ooit de tijd daarvoor, omdat deze beroering plaatsvindt voor jou om in dat vlammetje te kijken en in je kracht te staan. Breng het naar voren in het hart van alles wat je bent. Sta sterk, en zet je voeten stevig op de grond van jullie moeder aarde. Hef je zwaard van Licht naar het Goddelijke dat onderdeel is van ieder van jullie. Vraag dat Goddelijke om je door een tijd te dragen waarin je je breekbaar en verloren voelt. WEET dat je EEN bent met dat Goddelijke. Het Goddelijke van Liefde dat Alles is.

Dit is de tijd waarvan je wist dat je moeilijkheden zou krijgen. Daarom werden JULLIE gekozen om NU op aarde te zijn. Want ieder van JULLIE heeft het Licht in zichzelf om te schijnen op de Aarde en de veranderingen die nu plaatsvinden. JOU werd deze mogelijkheid geboden om te ZIJN in een plaats waar je niet Waarlijk thuishoort. Zoals we gezegd hebben, ben je hier gekomen om te helpen bij de verheffing van HET GEHEEL. Jullie zijn de krijgers die deze positie verdiend hebben. Daarom, liefste zielen van Licht, wezens van Liefde, moet je moed putten uit dit begrip van jezelf. Als je herkent wat er plaatsvindt, is het aan jou om je de kennis te herinneren die je ‘uitgelegd’ kreeg voordat je je plaats in deze overgang innam. Als je jezelf toestaat om je missie te herinneren, dan zul je daadwerkelijk je kracht voelen terugkeren. Je doel zal opnieuw bevestigd worden door je innerlijke WETEN.

Wij zijn hier gekomen om te helpen, zoals we altijd gezegd hebben. Maar zijn er onder jullie niet velen die leren dat onze hulp niet datgene is wat velen van jullie aannamen? Wij zijn hier om jullie je Licht te tonen. In dat opzicht zijn we allemaal één en zijn jullie niet anders dan wij. Jullie zijn zelfs niet anders dan wat of wie dan ook. Want jullie komen allemaal van dezelfde energie. Hetzelfde Licht. Het hangt van de vervulling van ieder individuele aspect van iedere individuele ziel af op welke vibratie iemand wenst te verkeren op ieder willekeurig moment waarop vastgesteld lijkt te worden hoeveel Licht iemand wenst te schijnen, binnen dat moment van zichzelf.

Liefste vrienden. Terwijl het tempo opgeschroefd wordt, wordt de vibratie dat ook. Weet dit. Verwacht dit. Jullie zouden niet geaccepteerd zijn om je rol op jullie aarde te vervullen, als niet waardig was om dit te doen. Iedereen is waardig, en het is noodzakelijk om dit te WETEN. Maar diegenen onder jullie die zulk ‘ongemak’ ervaren in deze tijden, ‘voelen’ alleen maar de trekkracht van het verlorene, omdat de energie worstelt om te blijven hangen in het vertrouwde. Het zijn jullie die die energie het onbekende in zullen brengen, door ervan te Houden. En door die Goddelijke Liefde … wordt de plek die ooit ‘onzeker’ voor hen was, hun nieuwe thuis. En zoals we weten: oost west thuis best.

Er zijn diegenen onder jullie die ervoor gekozen hebben om in hun huis plaatjes van grijsheid te hangen. En er zijn er ook die kozen voor plaatjes van regenbogen. Wees je bewust van je huis, dierbaren. Je versiert het voor jezelf. In je eigen ontwerp. Waar is dat van jou op afgestemd? En we vragen je of je verrukt zou zijn om een ander erin uit te nodigen, en hem er vol vreugde in rond te leiden, of zou je enige tegenzin voelen om een ander uit te nodigen.

Maak van je thuis een plaats verlicht van kleuren en Liefde, lieve vrienden. Zeem de ramen, veeg de vloeren, borstel het stof weg, brand wierook en sta de zoete geur van jouw Waarheid toe om het comfort te weerspiegelen dat JIJ vindt door te wonen in de hartruimte die jij hebt gecreëerd. Want hoewel het werkelijk van jou is, zijn er velen die uitgenodigd zouden willen worden.

Jullie zijn de toortsen die de weg wijzen voor degenen in het duister. Jullie leiden hen naar het pad van Goddelijkheid dat aan jullie Allen gepresenteerd wordt. Verzamel de verlorenen bij elkaar, liefste zielen van Licht, en toon hen de weg die voor hen ligt, waarvan ze verzekerd kunnen zijn dat hij leidt naar een betere toekomst op jullie planeet aarde.

Bedankt voor die woorden. Door in contact te staan met jullie, helpt het om in contact te staan met onszelf, wij die inderdaad zo nu en dan een beetje verstrikt raken in de spinnenwebben. Een goed geheugensteuntje denk ik voor iedereen om ons hart zo vol van Liefde te maken dat er simpelweg geen kamer in de herberg vrij is voor de angst om ook maar de moeite te doen om aan te kloppen!! In een extreme hoeveelheid Liefde en dank voor jullie.

We vragen je om niet te vergeten dat er een eeuwig stromende overdaad aan energie beschikbaar is als je je Lichtzwaarden toestaat om leeg te lopen. Het is aan te raden om ze dagelijks op te laden. Op die manier blijft je batterij gevuld te allen tijde, en kan de energie niet zo laag raken dat het moeilijk wordt om nog kracht of zelfs de neiging te vinden om die zwaarden op te tillen. Ons Licht is jullie Licht en samen zal dit Licht het Licht van jullie wereld worden.

Original Site:
www.blossomgoodchild.com
By courtesy of Kees

zaterdag 16 mei 2009

10 Mei.

(niet vertaald)

Good morning to you. The floor is yours my friends.

We give gratitude to you for remaining in the place that is comfortable and agreed upon by us with you regarding communication. Your world has within it confines that one appears to be threatened by. There are mumblings here there and everywhere of what is and what is not. Yet we continue to be diswayed by others opinions on matters for we remain steadfast in the knowing of who we are and our purpose that involves connection with souls of earth at this time. We desire that souls where you reside dearest lady would try to do the same. For it is deeply beneficial to have absolute KNOWING of who one is and the Truths that lie within that ‘is-ness’.

We are doing our best to remain in Truth … I know this ... and more and more of us are climbing on board the ‘happy ship’! For me there seems to be a change in energy, a shift into a much more powerful place of this ‘happy’ feeling. As if I refuse to allow any form of negativity get to me, for I know it is a lower vibration simply trying to do its best! I know of quite a few others that are suddenly feeling really good after being in a miserable state of existence for quite a while. I would imagine this is to do with energies that are entering into our atmosphere and uplifting us?

This is so. And yet we would acknowledge the fact that receiving these energies is entirely up to the individuals desire to accept them. They are a present to all, and yet it is so that many choose not to unwrap this gift.

What individual enlightenment is brightening your planet at this time.

You have been made aware of an upsurge in activity from craft that are not from your atmosphere. This is just a mere taster. More and more of your people are witnessing this phenomena, and yet we say to you … you may see it as phenomenal … to us, we are simply carrying out the requirements that are necessary to introduce ourselves to you on a grander scale … as promised. Do you see Blossom how the great plan is unfolding? As more is revealed within this scheme it shall become apparent to those who are willing and ready, that which they have come to earth to be of service toward. There will be a time for many … millions and millions of you … when all the questioning, when all the awaiting shall end. And in its place there shall be PEACE. For the knowing that is yearning inside each one to be realised … shall be. It cannot be otherwise. The plan has been in place too long and is too vast to be miscast (?) It is time dear people of earth to come forth in your strength. To shine your Light more brightly than ever. The darkness is ending and there is the moment upon you when you shall arise into the eternal dawn.

How we wish we could comfort you in a manner that would be more suitable to what you feel are your needs. Yet agreements were made and must remain in their rightful place. Know dear ones, of the Love that is filtering through. Feel it … for you are of it. As this is recognised more and more the vibration that is now with you shall become more apparent to those who are Truly in awe of themselves.

Does that make sense? In awe of themselves?

Indeed to us this is so, for do you not see dear ones? YOU are that which this entire plan is all about. The sooner you recognise that it is all about YOU the sooner you will come to your senses as you would say. YOU are the reason that we are joining YOU. We would not be ‘here’ otherwise. The importance of this statement must be understood. IT IS YOU that allows us to be here.
Wake up to your rightful place within this movement. Let down the veils that hide you from the REALITY of TRUTH.

We are aware that you are picking up difficulties this day in the flow of our words. You are feeling the link is rather threadbare at this juncture are you not. We are aware of this also.

Any reason for this?

Interference from intruders shall we say. Yet they should know better … for our stream of thought cannot be tampered with. Yet we will admit it is causing a little ‘crackling on the line’.

I have been with you long enough now to accept ‘all is as should be’. I have no desire to ‘struggle’ therefore I have learned to ‘turn off’ when the ‘line’ is feeling this way. No worries. I shall leave it there … and yet… I feel there is something else you need to say? … … …

Apparently not. … The link has just gone. Another time perhaps. Many thanks none the less. In Love and Light always.

zaterdag 9 mei 2009

9 Mei


Hier zit ik, helemaal klaar en afgestemd … Hallo mijn vrienden … is er iemand thuis?

Liefste dame, wij zijn nooit ergens anders dan thuis, want wij hebben een plek in ons Zijn gevonden waar we tevreden zijn, ongeacht waar we fysiek mogen verblijven.

Hebben jullie een fysiek lichaam of zijn jullie van licht energie?

Het kan allebei zijn. Dat hangt af van de noodzaak en de vereisten van de dingen waar we mee bezig zijn. Je moet ook begrijpen dat als je niet ontwikkeld bent naar een bepaalde vibratie, je de Licht energie niet kunt oppikken die velen van ons zijn, omdat dat niet binnen je bereik ligt. Daardoor, als het bijvoorbeeld nodig zou zijn voor ons om door velen gezien te worden, en binnen die velen was er een verscheidenheid van vibraties, zouden we ‘verschijnen’ in fysieke vorm om gezien te kunnen worden. Ons Ware Licht zou niet vastgesteld kunnen worden, of begrepen. Iemand kan niet een vibratie binnengaan als ze in hun ziel niet voorbereid zijn om zich aan die vibratie aan te passen. Er zijn er die binnen ons reisschip verblijven, aan wie we ons moeten presenteren op een manier die niet Onze Hogere vorm is, omdat ze nog niet klaar zijn om in die vibrationele verschijning te verkeren. We zeggen tegen jou met een glimlach, dat het een beetje lijkt op iemand die thuiskomt van een dag op kantoor en ‘even iets makkelijkers aantrekt’… voor ons is het hetzelfde als we ons mom laten vallen en gaan zitten in het Licht dat we zijn.

Nou nou! Jullie humor heeft zich wel ontwikkeld! Toen ik begon met communiceren met jullie, waren jullie niet zo grappig in de manier waarop jullie je presenteerden. Humor is GOED! Op dit moment, terwijl ik probeer om me jullie als Lichtwezens voor te stellen, voel ik gewoon energie van ultiem medeleven. Onvoorwaardelijk Zijn. Een ontwikkeling van zulk Licht. Ik begrijp dat wij hier op aarde zijn voor een doel en dat in de dichtheid van deze planeet het soms een strijd is om van ‘gezegende zaligheid’ te zijn … maar als we in onze Ware Vorm zijn, als we thuis zijn … zijn we dan net als jullie … in zo’n Lichtvorm?

Dierbare, dat zou afhangen van het niveau van begrip van jezelf dat je bereikt hebt. Het is natuurlijk zo dat er ooit, ‘lang geleden’, … alleen maar dit Licht was. Nu, door het ervaren van Liefde zelf, tillen jullie jezelf weer terug naar die Lichtvorm waar jullie vandaan komen. Hier is een reis voor nodig die niet in één dag afgelegd kan worden! Wij voelen dat het nodig is voor jullie om te WETEN dat jullie dit Licht zijn. Dit is de essentie van wie je bent, en waar je op dit moment in de tijd bent op jullie aarde, is simpelweg een voortschreiding van het Licht dat terugkeert naar zijn thuis.

Je bent je er bewust van dat ieder van jullie op jullie planeet gekozen heeft om daar te zijn. Niemand is er onder protest. Dit is een zin die het waard is om vele malen overdacht te worden. Je bent daar omdat je gevraagd hebt om daar te zijn. Sta daarom niet toe dat de moeilijkheden die je gepresenteerd worden, je doen wensen om liever ergens anders te zijn. Dit, lieve vriend van aarde, is een interim overgangsperiode. Natuurlijk is er roering, dat kan ook niet anders als jullie planeet ontdaan moet worden van datgene wat niet langer het geheel dient. Maar dit zeggen we jullie in DE WAARHEID VAN ALLES WAT IS …

JE BENT OP PLANEET AARDE OM TE HELPEN IN DE OVERGANG ZODAT JE DAARNA WEER KUNT BADEN IN DE GLORIE VAN HET LICHT VAN LIEFDE.

Dus zeggen we tegen jullie, laat de angst los voor wat lijkt op duistere energieën die de controle overnemen. Dit scenario is een illusie. Vul je Zijn met WETEN WAT IS. En wat is … IS … LICHT LIEFDE. Er is niets anders.

Opnieuw vragen we jullie om deze woorden die wij aanbieden niet zomaar te lezen, maar om ze ter harte te nemen. Zodat de Waarheid in wat we jullie zeggen, herkend kan worden door de individuele zielenzelf. Alleen door deze herkenning kun je de diepte van deze Waarheid accepteren. Er is geen andere manier om hem ‘naar huis te sturen’.

Ja, ik begrijp het. Maar er lijken zoveel onethische zaken gaande te zijn op deze planeet die iedereen kan zien, als ze ervoor kiezen om te kijken. Kunnen jullie ons verzekeren dat het pad dat we afleggen (opgaan) het pad is dat ons zal leiden naar de NIEUWE WERELD van WAARHEID en LICHT?

We zijn ons maar al te zeer bewust van deze gevoelens die velen van jullie hebben. Wij zijn hier om die twijfel te weerleggen, maar we kunnen ze niet daadwerkelijk voor jullie wegnemen. Dit moet door jullie zelf gedaan worden, voor jullie zelf. Hoe kunnen we jullie het recht om je te ontwikkelen afnemen? De mate en snelheid waarin je ervoor kiest om in jezelf te verblijven, is een recht dat we nog niet in onze dromen zouden overwegen om ons in te mengen. Want dat is ons recht dus niet. We zijn hooguit toezichthouders op het Goddelijke plan. We bieden onze kennis van Licht aan jullie aan, want we zijn ons bewust van de moed die het vergt om ‘af te dalen’ naar jullie planeet om het geheel te helpen. Het is voorwaar geen onbeduidende taak en toch, als Lichtkrijgers … daar zijn jullie … en wij hebben zoveel eer voor het licht dat zovelen van jullie uitstralen, om deze grote verandering plaats te laten vinden.

Dierbaren op aarde. We applaudiseren voor jullie. In alle Waarheid waarderen we zo enorm al het werk dat gedaan wordt door diegenen van jullie die soms zoveel moeilijkheden moeten verduren ten gunste van allen. Er komt een ‘tijd’ in jullie toekomst dat alles wat we jullie gezegd hebben, door jullie begrepen wordt. Alsof het absorberen dat jullie nu uitvoeren, op zijn plek zal vallen en …

Yep … vat ‘m … we het zullen ‘Snappen’.

Correct. We moeten glimlachen met jouw energie, lieve Dame. Het is nodig in deze tijden om de kracht van lachen niet te onderschatten. We hebben al vaak besproken hoe het jullie planeet ‘lichter’ maakt als jullie zelf wat ‘lichter’ opvatten. Er zijn maar een beperkt aantal manieren waarop we jullie kunnen uitleggen wat we graag willen uitleggen. Weet dat er een reden is waarom je daar bent. Weet dat het GROTE PLAN zijn ontluiking nadert. Weet dat wat er ook gebeurt … jullie KINDEREN VAN HET LICHT zijn. En sta niets of niemand toe om je op andere gedachten te brengen.

Terwijl de dagen dichter naderen tot het begin van het eind …


Leg uit alsjeblieft…

Het begin van het einde van een tijd waarin op jullie aarde datgene wat ooit bekend stond als een plek van groot Licht en schoonheid werd omgevormd tot een plek waar het Licht wel bleef bestaan, maar werd overschaduwd door een angst voor datgene wat niet van Waarheid was. Datgene wat niet echt was. We vragen je om je zoektocht naar de Waarheid te hervatten, want dat is waarvoor je gekomen bent. Want als iedereen in zijn Waarheid staat, dan zal het zo zijn dat de NIEUWE WERELD een plaats zal zijn waar we ons ware Licht kunnen ZIJN. Er zal geen ‘vermomming’ meer nodig zijn, want alles zal aanvaard worden zonder oordelen, zonder rechtvaardiging (?)… zonder ANGST.
We stellen voor, samen met alles wat jullie al doen om te helpen, dat jullie jezelf voorstellen als jullie Licht zelf. Verwijder … voor even tijdens je meditatie … het gewicht van het fysieke, en sta de Lichtheid toe om de ziel even te bevrijden. WEES LIEFDE in het LICHT van het GODDELIJKE. WEES alleen maar, lieve vrienden. Sta jezelf toe om alleen maar te ZIJN.

Dankjullie wel. Ik voelde jullie stop. Ik wilde nog vragen of we iets voor jullie konden doen, maar mijn antwoord kwam direct al … alleen maar Zijn.

Tot de volgende keer. In Liefde en Licht. Ik. xx

Vaak, als ik de spelling etc corrigeer na de channeling, moet ik bepaalde woorden opzoeken omdat ze vreemd lijken in een bepaalde context, of … omdat ik niet precies weet wat ze betekenen!
Rechtvaardiging ….. “wettiging of steun verstrekken voor.” Hier zou ik dus veronderstellen dat ze bedoelen: zonder jezelf te hoeven verklaren. … niet dat ik mezelf zou moeten rechtvaardigen natuurlijk!!


Original Site:

www.blossomgoodhild.com

By courtesy of Kees

maandag 4 mei 2009

3 Mei.


Goeiemorgen jullie. Vandaag goed in mijn vel, dus laten we maar eens kijken wat er doorkomt. Jullie worden zeker nooit wakker (als jullie überhaupt slapen) en zeggen: ‘Ha, zondag … rustdag!’ Zonder tijd of dagen of weken etc … bedoel ik … Hoe is dat? En slapen jullie eigenlijk?

Jij ook een goedemorgen. Ja, je zendt vandaag een meer stralende vibratie uit. Hoewel WIJ geen tijdframe hebben, of werken met dagen van de week, en scheiding van maanden en jaren, wil dat niet zeggen dat we niet kunnen uitrekenen in welk tijdframe jullie op aarde je bevinden. Als we dat niet konden, zou er veel mislopen in onze communicatie met jullie. Wat slaap betreft … dat gaat niet op de manier die jij denkt, hoewel het wel zou ‘lijken’ alsof we dat deden, als je ons kon zien. Het is meer een ‘weggaan’, zoals jullie dat zouden noemen. Als een soort dichtgaan … of uitzetten. Het is alsof we onszelf toestemming geven om dat te doen, zodat we op volle kracht kunnen functioneren. We zouden het willen omschrijven dat als we dat niet deden, we moeite zouden hebben om ‘adem te halen’. Dat is de enige manier waarop we het kunnen omschrijven. Maar we ademen niet op dezelfde manier als mensen in de atmosferen op aarde doen. Het is meer zo, dat ons overleven afhangt van het binnenkomen van een biosferische (?) stof die ervoor zorgt dat onze lichaamsprocessen plaatsvinden. We laten je door je geestesoog zien dat het lijkt alsof er vochtigheid naar binnen sijpelt, hoewel dat ook weer niet helemaal zo is. Het is meer zo dat de atmosfeer waarin wij leven, geladen is met energie die ons ‘ophoudt’. Ja, die ons toestaat om te functioneren. We vragen ons af of je zou begrijpen dat er in verschillende gebieden van ons schip, verschillende atmosferen zijn die aansluiten bij de verschillende behoeftes van verschillende volken. Alsof er ‘kamers aangeboden worden die passen bij ieders behoefte.’
Nu zouden we verder kunnen gaan over zaken die het respect voor alle levende dingen aangaan. We hebben al eerder gesproken over het feit dat bij ons aan boord vele verschillende ‘soorten’ leven, afkomstig van vele verschillende planeten. Er werden afgevaardigden gekozen die elk ‘land’ vertegenwoordigen, net zoals jullie regeringsraden hebben voor individuale landen op aarde. Deze vertegenwoordigers gaan met elkaar om in begrip van de behoefte van ieder individu. Het is noodzakelijk om bepaalde ‘benodigdheden’ te respecteren … ‘aparte vereisten’ voor elke ‘trots’.

Trots? Dat is een vreemd woord om te gebruiken.

En toch is het van toepassing. Er is hier niet één sectie die het zou overwegen om zich te bemoeien met de gangen van een ander, hoe anders ze ook zijn dan henzelf. We zeggen opnieuw dat het lastig is om het in jullie woorden uit te drukken, omdat er zoveel is dat niet uitgelegd kan worden aan jullie. Voor zielen op aarde is het niet te begrijpen.

Maar toch, zouden jullie niet zeggen dat misschien vele van de ‘soorten’ die onderdeel van jullie (De Federatie van het Licht) zijn … feitelijk afkomstig zijn van plaatsen waar velen hier op aarde ook van afkomstig zijn? En dat we de aarde bezoeken om te helpen bij de verandering naar de nieuwe wereld?

Dat is zo, maar je moet begrijpen dat het menselijke aspect van jezelf, maar een individueel onderdeel is van je hele zelf … die geïncarneerd is in menselijke vorm om het geheel te helpen. En het geheel van je individuele zelven, is alleen maar een deeltje van het geheel van Alles.

Ik begrijp wat jullie zeggen, maar ik weet niet of het makkelijk te begrijpen is voor wie het leest.

We hebben onlangs ook met je gesproken over je wens om contact te hebben met je ‘thuis’. Je thuis dat ergens anders bestaat, terwijl we ook zouden willen zeggen dat je ziel je thuis is. Maar omdat je niet ALLES van jezelf bent daar beneden op aarde, roept het gedeelte van jezelf dat daar is om hereniging met het Hogere gedeelte dat elders verblijft. We willen ook zeggen dat er momenten zijn dat ons schip veel dichterbij je is dan je je realiseert, en dat is een andere reden waarom je deze ‘roep’ hoort. .. omdat je aansluiting vindt met je ‘verwanten’. En zij op hun beurt kunnen zich sterker met jou verbinden, omdat jullie je op kortere afstand van elkaar bevinden … als we het zo mogen uitdrukken.

Jouw begeleidende energie White Cloud heeft gesproken over een tijd waarin de wereld waarop je ‘nu’ leeft, heel anders zal zijn. Een tijd waarin diegenen van andere werelden hand in hand langs jullie kusten zullen lopen met diegenen die in de vorm van ‘mens’ leven.
Deze samensmelting zal plaatsvinden als de acceptatie van de Waarheid herkend wordt. Als er geen scheiding meer is. Het zal zijn … alsof … bijvoorbeeld … jij Blossom van, laten we zeggen, planeet ‘zebra’ afkomstig zou zijn … In je toekomst zou het dan kunnen dat de ‘vorm’ van de wezens die op planeet zebra leven, samen met jou op aarde zouden lopen, terwijl JIJ dan nog in je menselijke vorm zou zijn. Omdat je er vrijwillig voor koos om mens te zijn in deze tijd van overgang, maar ‘mens’ is dan toch niet zoals je echt bent. Aarde ‘leent’ jou alleen maar in deze periode, om haar missie te kunnen voltooien.

Maar … als verschillende ‘soorten’ in verschillende atmosferen moeten leven om te kunnen overleven, hoe kunnen dan de wezens die niet in de menselijke vorm verkeren … van andere planeten … ooit ‘ademhalen’ hier op aarde?

Als je aarde voortschreidt in bewustzijn, verandert de vibratie van jullie atmosfeer. Let er wel op dat we niet zeggen dat dit morgen al zal gebeuren! Daardoor zal er een situatie ontstaan waarin het mogelijk is voor andere ‘rassen’ om de atmosfeer van de Nieuwe Aarde binnen te gaan voor bepaalde periodes van ‘tijd’. Er zijn er onder ons die zich hier al op voorbereiden. Op dezelfde manier waarop jullie van de aarde je voorbereiden op je verheffing, zijn er onder ons diegenen die zich voorbereiden op de ‘verlaging’, om de samensmelting plaats te kunnen laten vinden.

Ik weet dat jullie met ‘verlaging’ bedoelen dat zijn hun vibratie moeten laten zakken om dit te kunnen laten gebeuren. Op dezelfde manier waarop White Cloud zijn hoge vibratieniveau moet bijstellen naar beneden als hij één wordt met mij, omdat mijn menselijke vibratie simpelweg het bewustzijnsniveau niet aan zou kunnen waarop de energie van White Cloud verblijft.

Dat klopt. Het is niet zo dat iemand die zijn energie verlaagt, zich opoffert. Het is inderdaad een eer voor degenen die ‘gekozen’ zijn. In het grotere plaatje gezien … dat is ongeveer hoe ver we het je op dit moment kunnen presenteren. Wat daarachter ligt, staat nog niet ‘op de kaart’ zoals jij het zou zeggen, om onthuld te worden.

Je merkt dat onze energie zich opmaakt om te vertrekken voor vandaag. Mogen we je dit nog aanbieden om over na te denken? Er was een tijd op jullie planeet nog niet zo lang geleden, waarin degenen die erop leefden alleen maar op de rug van een dier konden springen, als ze van A naar B wilden. Er was een tijd waarin als iemand wilde communiceren met een ander, er een vertraging van vele van jullie weken was voordat de boodschap verzonden was. En het kostte ook evenveel weken om het antwoord te bezorgen bij de originele verzender. In de tijd waarin dit zo was, hadden de zielen op aarde zich niet kunnen voorstellen dat in de toekomst … op dezelfde planeet … er raketten de ruimte in geschoten zouden worden, en er directe communicatie kon plaatsvinden via computermethodes. Kijk eens naar de technologie nu, in vergelijking met vijftig jaar geleden. Daarom zeggen we tegen jullie: vat hetgene waar we vandaag met je over gesproken hebben, niet op als iets wat ‘buiten bereik’ ligt. In termen van de uitgestrektheid van de expansie van het leven, is deze samensmelting van werelden praktisch om de hoek.

En mag ik eraan toevoegen dat iedere keer dat ik dit beeld van samensmelting ontving, er automatisch een gevoel was van vrede en Liefde. Ik weet dat er nu al sommigen tussen ons in leven, die niet van de aarde zijn. Maar waar jullie over spreken voelt anders, omdat dat een geaccepteerd ‘tussen ons in leven’ zou zijn. Niet dat van incognito moeten bestaan!

Liefste vriend van ons. Nu is het daadwerkelijk tijd om ons uit je energie terug te trekken. Iedere wolk heeft een zilveren randje.

Ik weet wat dat betekent … maar jullie zeggen het in de context van?

‘Kijk, kijk, kijk naar de regenboog.’

Omdat?

Het een schouwspel is om te onthouden.

Dankjulliewel. Wat kan één dag een verschil maken … Het lijkt alsof we de liedjeswereld ingegaan zijn. !!! En voor mij is dat een prachtige plek om te zijn. Goed gezegd jongens! Tot de volgende keer. In Liefde en dank. Blossom Goodchild logt uit!

2 Mei.Ik weet dat vele duizenden deze pagina bezoeken (wat mij heel nederig maakt), dus is dit de beste plek om het te vermelden … ik heb EXTREME e-mail problemen. Ik zit op een nieuwe server, en die kan niet doen wat ze zeiden dat ie kon doen, namelijk grote hoeveelheden e-mail tegelijk verzenden. Dus helaas zal er geen nieuwsbrief komen deze maand. Ze kunnen me ook niet hetzelfde e-mailadres laten houden, zoals ze beloofd hadden. Dus ga ik maar weer terug naar mijn oude server, maar dit gaat nog een maand duren!! Gouden Stralen. Gouden Stralen Gouden Stralen. 14 Uur … ja, je leest het goed … 14 uur telefoneren later … denk ik dat het het best is … dat als iemand contact met me wil, hij voorlopig blossomgoodchild@hotmail.com gebruikt. Blijkbaar ondervinden de website-emailadressen bloss@blossomgoodchild.com en info@blossomgoodchild.com ook problemen. Dit vanwege een instorting van de ‘web centrale’ waardoor miljoenen e-mails nu op een kluitje zitten ergens in cyberspace, totdat ze bevrijd worden. Veel mensen ondervinden problemen met hun website-emailadressen. En dit gebeurt allemaal net terwijl ik naar een nieuwe provider ga, die me nergens mee kan helpen!!!!. Is het niet geweldig??? Meer Gouden Stralen!!! Dus als jij me de laatste tijd geschreven hebt, en ik heb niets teruggeschreven, komt dat waarschijnlijk omdat ik het nooit ontvangen heb. In juni … zou alles weer normaal moeten zijn. Maar wat is normaal ???***!!!!!!

Goed, we gaan verder!

Ik altijd elke channeling die ik had met de FOL, ook ‘gepubliceerd’. Dus dat zal vandaag niet anders zijn. Degenen die “The Bridge” en “Snapshot” gelezen hebben, zulen herkennen dat ik ook van zulke dagen had tijdens die channelings. Voor mij maakt het onderdeel uit van mijn reis met hun … dat is wie ik ben … hoewel ze als channeling op zich waarschijnlijk weinig goed doen! Alles gaat zoals het moet gaan. Het gaat echt wel goed met me, ik moest me alleen even ‘ontladen!’.

2 Mei.

Hallo daar. Ik laat jullie vandaag maar direct to the point komen … ik weet zeker dat jullie woorden zullen aanbieden die jullie passend achten op dit moment. Erg bedankt.

Zuster van het universum …

Mmm … dat is anders … leuk, maar anders.

Terwijl de Waarheid zich ontvouwt, kan er weinig twijfel bestaan over wat er in het vooruitzicht ligt voor diegenen onder jullie die het pad van de Liefde gekozen hebben. We zouden opnieuw willen zeggen “Hou je stevig vast”.

En nu wil ik precies weten wat jullie daarmee bedoelen en waarom jullie het inderdaad al zo vaak gezegd hebben … ?

Dierbaren, hebben jullie de laatste tijd niet in grote turbulentie verkeerd. Klopt het niet dat veel van wat er op jullie aarde gebeurt, jullie veel zorgen baart, en lijkt het wel dat er bijna niets veilig is, en dat de moeilijke dagen die jullie ervaren, golven van ongemak veroorzaken?

Ja … maar daar proberen we doorheen te komen door ons Licht te schijnen … zoals jullie vaak aangeraden hebben.

Dan zeggen we alleen maar dat het stevig waait. Er is onrust, en door de veranderingen zul je je “stevig moeten vasthouden”. Dat bedoelen we. Blijf met je beide voeten op de grond staan, lieve vrienden. Herken wat er om je heen gebeurt, en geef je niet over aan die energieën die je zo graag omlaag zouden willen trekken. Wij zeggen tegen jou: ‘Je weet wel beter’.

Nou, degenen onder ons die weten wat er gaande is ‘achter de schermen’ doen er alles aan om de angst niet te laten verspreiden. Maar in alle eerlijkheid, lijkt er zoveel aan de hand te zijn dat het mij het gevoel geeft dat sommigen van ons aardlingen, nu meer dan ooit de draad kwijt zijn!!!! Ik weet dat jullie ons zo goed mogelijk proberen te helpen, en ik weet dat wij hier beneden ervoor gekozen hebben om deze rol te spelen … ik weet ook dat het gevecht om vrolijk te blijven en overal boven te staan, geen gemakkelijke taak is. Velen van ons schijnen daar doorheen, omdat ons hart ons leidt , daar ben ik zeker van. Maar toch hebben we allemaal dagen dat we serieus denken: ‘Wel sode…’. En zo’n dag heb ik vandaag!! Zelfs nadat jullie ons net gevraagd hebben om daar niet aan toe te geven! Ik kijk vaak naar boven in de lucht, en dan zeg ik ‘hallo’ … ik WEET nog steeds dat jullie daar zijn … ergens … maar toch … word ik ongeduldig … zo is het gewoon. Zo voel ik me.

Ongeduldig naar ons toe?

Naar het leven toe! Naar de wereld en de mensen die erop leven. Je kunt niet zomaar gaan lopen corrigeren hoe andere mensen elkaar benaderen, en over elkaar denken. Dat moet je niet doen. Ik oordeel niet. Ik ben me er alleen maar bewust van dat er zovelen zijn die WEL de hele tijd oordelen. Ik accepteer dat we allemaal op onze eigen plek in onze reis zitten … maar toch, wat moeten we doen? Wij proberen deze wereld weer terug te veranderen in een Liefdevolle wereld, maar tegelijkertijd zijn er nog zoveel die geen idee hebben wat er nou eigenlijk aan de hand is. Ik heb het idee dat ik dat niet zo goed uitgedrukt heb!

Ja, ik weet dat ik een rotbui heb. Maar ik gooi het er maar gewoon uit, want ik vraag me af waar het allemaal naartoe moet. En ja … dan valt er wel eens een onvertogen woord!!!!

We kunnen het niet helemaal begrijpen, maar we pikken de vibratie van je energie op, die ons helpt in te schatten wat je ‘voelt’.

Niet zo goed, zeker?

Het lijkt alsof je niet tevreden meer bent met jezelf… klopt dat?

OOOOja!!!! Zo had ik het nog niet bekeken!!!! Misschien is dat wel het geval. Ik baseerde mijn uiterlijke visie op innerlijke zaken waar ik geen controle over heb. Goed punt, jongens. Daar zal ik even naar kijken. Dus, ik ben niet tevreden met de manier waarop ik de zaken aanpak?

Dat kan alleen jij maar beantwoorden. Wat zou je willen dat we daar nog meer over zeggen?

Weet ik niet!

Wat zouden we je hart graag willen verheffen.

Dat kunnen jullie niet, dat kan ik alleen zelf, is het niet?

Maar heb je zelf niet het verlangen om een vriend te helpen als hij in de put zit? We tonen je nu een afbeelding van velen van ons die zich verzamelen met de intentie om de mensen op jullie planeet te verheffen. Zoals jullie op aarde leren te doen. Je hebt ingezien dat het verzamelen van energieën die gefocust kunnen worden op één bepaald onderwerp, een groot effect kunnen hebben. Dus waarom zouden wij niet hetzelfde doen? We zitten in hetzelfde schuitje, weet je. We werken allemaal naar hetzelfde doel toe … vrijheid.

Maar jullie ZIJN toch vrij?

Inderdaad, we bedoelden dat we naar hetzelfde doel toe werken … JULLIE vrijheid. Pas als jullie die vrijheid hebben, zul je begrijpen dat je die nu niet hebt.

Jullie noemen het woord ‘nu’, een tijdje terug zeiden jullie ‘nu of nooit’. Hoe denken jullie daarover?

Niet anders dan voorheen.

Jongens, met respect, maar ik ga afsluiten voor vandaag. Ik zit echt niet in de juiste gemoedstoestand om te channelen. Ik wil mijn frustraties niet op jullie afreageren, of op wie dan ook. Zo ben ik gewoon niet. Misschien een volgende keer?

Als dat je wens is.

Maar toch willen we tegen je zeggen dat we behoorlijk wat kunnen leren van de energieën die je vandaag uitzendt.

En zouden jullie nu willen zeggen dat ik vanuit het hart moet spreken en Gouden Stralen moet uitzenden?

We zouden willen zeggen … haal een paar keer diep adem …

Yep …

En voel de energie die we naar je toesturen. Je bent je bewust van de kleur roze in een heel sterk vibrerende tint, nietwaar?

Ja.

Adem het in. In je ‘weten’ … adem het in.

Yep … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …

Wat is het dat je van ons wilt horen?

Nogmaals, ik weet het niet! Ik heb het gevoel dat ik vandaag jullie tijd verdoe. Mijn energieën zitten hier gewoon niet voor op de goede plek. Bedankt dat jullie proberen om door te gaan, maar gewoon niet in de stemming. Morgen misschien?

Misschien.

In Liefde en dank.


Original Site:
www.blossomgoodchild.com
By Courtesy of Kees

LOVE

SYDNEY EVENT

meditation

Dit is zo’n prachtige video dat ik hem graag doorstuur. Zij spreken over Het Gebeuren, waar ook Blossom over spreekt, de Federatie dan. Zij zeggen niet wanneer dat komt, wel dat het dichtbij is. IK WEET NIET OF DIT HET IS…. maar in ieder geval is hier wel iets wat zeer belangrijk is, het vierkant tussen Uranus en Pluto wat momenteel op zijn toppunt staat. Een heel belangrijk spanningsmoment. Ik probeer de film vluchtig snel te vertalen omdat het om deze dag gaat. Gooi je intentie, al doe je dit vanmiddag of morgen, bij de juiste tijd van 10:11 vanavond… dat werkt allemaal.

Ik vertaalde ongeveer alles, daar staat alles in, maar in stukjes dus, op de film. Druk dit af dan kun je het bijhouden.

De vertaling:

WERELD MEDITATIE OM EEN REVOLUTIE VAN LICHT EN EEN NIEUWE HER-GEBOORTE (RENAISSANCE) TE TRIGGEREN

Mercurius, Venus, Jupiter,Saturnus , Neptunus en Pluto zullen een zespuntige ster mandala vormen om de Zon op 23 november 2013 (dit getal is 13, een eindgetal van de Maya telling.w.) Tegelijkertijd vormen Pluto en Uranus een vierkant. Ze scheppen zo een veelbetekenend astrologische situatie. Dit stelt ons in staat om een belangrijke energie vortex te activeren. Dit wordt het AION Portaal genoemd. En die triggert een Revolutie van Licht. En een Nieuwe Renaissance. Het representeert het meest belangrijke astrologisch aspect van deze tijd.

Voor de eerste keer in Aarde’s geschiedenis zal er een verbinding worden gemaakt tussen 3D van het stoffelijke rijk en 11 D van het kosmische atmische plan, het plan van Bewustzijn en het leven zelf. Van totale vrijheid en verrukking. Waar de beperkingen van het zielenlichaam worden doorbroken naar de dimensie van oorspronkelijk voelen en het Moeder Schepper principe, waar men co evolutionair bewustzijn, Gods bewustzijn beleeft .

De activering van het AION Portaal zal een ommekeer veroorzaken van de getijdenstroom. Op het moment van de activering van het Aion portaal zal de Grote Centrale Zon een impuls afgeven die onze Zon zal penetreren en de mandala’s van de planeten erom heen. die zenden harmonieuze resonantie golven door ons hele zonnestelsel.

Deze galactische minipuls zal worden doorgezonden door Aion en Iona, een kosmisch paar van tweelingzielen die enorm heeft bij gedragen aan de formatie van Galactische Centrale Beschaving van Licht, miljoenen jaren geleden.


Iona’s bedoeling is nu om Godinne Bewustzijn te verspreiden om ons te helpen de dualiteit te overstijgen en om in een ecstatische verbinding te leven met de Schepper terwijl we het Goddelijk waarnemen in alles. Aion’s bedoeling is om veilig te stellen dat de Galactische kosmische cyclus verandert in harmonie met de 25.000 jarige hartslag van de Galactische Centrale Zon. Hij overziet/houdt toezicht over deze activering van het Aion portaal op planeet Aarde. En dit kondigt de verschuiving van de Eeuwen aan wat ons brengt naar een nieuwe Era van Vrede, Liefde, Vrijheid, Rechtvaardigheid en Vreugde voor iedereen! Het is tijd om actie te ondernemen. Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze handen te nemen.

Om het Aion portaal te activeren wordt gevraagd om allemaal samen ons in te stellen, te mediteren op dezelfde tijd (of verschoven tijd.w.) op de hele wereld. Op 23 nov. 2013, om 10: 11 uur . ’s avonds, dus (er staat 9:11 GMT dat is hier 10:11 u. Maar je kunt dit ook ’s middags doen en tijd instellen op ’s avonds. ) Je kunt in grote of kleine groepen mediteren of apart.. dat kan ook. Maar ook op een speciaal triggerpunt voor de nieuwe Renaissance in Florence in Italië. En om collectief ons te visualiseren als een verenigd bewustzijn. Het Gebeuren dat ons vergezelt naar een nieuwe Era van Licht dat gebeurt in het NU!

Door dat te doen creëren wij een helder en harmonieus kanaal van manifestatie voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet en helpen dit te manifesteren zo snel en zo geweldloos als mogelijk is.

Wij KUNNEN dit doen! Maar het is belangrijk om dit met zoveel mogelijk mensen te visualiseren om de kritieke massa te bereiken. Help dus dit te verspreiden! Wij hopen al jullie prachtige zielen te ontmoeten in de hogere dimensies van 23 november….
Dan komen instructies voor de meditatie. Ontspan je, adem diep en rustig. Roep de aanwezigheid van je ziel (Hoger Zelf) op en je gidsen en engelen en aartsengelen en opgestegen meesters.

Verbind je met het wereldwijde collectieve bewustzijn.

visualiseer het moment van de compressie doorbraak, de flits van het Gebeuren van Goddelijk Licht die de hele Aarde omvat en al haar bewoners die onze prachtige planeet bevrijdt van alle duistere energie en de uitstraling ervan. Dat gebeurt in het NU. Heb een gevoel van diepe dankbaarheid, intense liefde … WE ZIJN EINDELIJK VRIJ!!! VICTORIE NU, BEVRIJDING NU!

EINDELIJK VRIJ. VERspreid deze video over al jullie blogs en websites……

Stop alle militaire en oorlogshandelingen

Stop alle militaire en oorlogshandelingen
Teken deze petitie a.u.b.

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild

Graham Dewyea interview Blossom Goodchild
Graham Dewyea interviewt haar